ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

קופים וכלבים בהודו

פורום אסיה-המזרח הרחוק
    5
    5
    2347
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • adios90
      adios90 נערך לאחרונה על ידי

בזמן האחרון יוצא לי לשמוע על יותר מדי אנשים שננשכו ברחובות הודו ע''י קופים/כלבים שהחליטו לקפוץ עליהם סתם כך.... מה עושים במקרה כזה? האם ניתן למצוא בהודו שירותי רפואה שיכולים לתת טיפול הולם? אני נוסעת בעוד כשבוע וזה קצת מלחיץ...
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • michalhodu
        michalhodu נערך לאחרונה על ידי

קופים וכלבים בהודו:Re
        אני לא שמעתי על אף מקרה כך שקשה לי להזדהות.
        מנסיון שלי הכלבים רוב היום שוכבים חצי מעולפים מהחום והקופים?? נדמה לי שקופים תוקפים רק אם הם מרגישים מאויימים... צריך להיות זהירים אבל לא היסטריים.

ובכל הנוגע לשירותים רפואיים, תפני לפורום הרפואי פה באתר, יש שם את ד''ר אנט שתוכל לתת לך מענה לכל שאלה בתחום.
        • יאיר
          יאיר נערך לאחרונה על ידי

אני שמעתי על מקרה אחד עם קוף בדרמסלה.
          אגב, קופים חושפים שיניים בשביל לאיים, מה שאומר שאם תחייכי לקוף הוא יפרש את זה כאיום וינהג באגרסיביות, בגלל זה חשוב מאוד, למרות שהקוף מצחיק-לסגור את הפה.
          • ?
            אורח נערך לאחרונה על ידי

אני קיבלתי נשיכה קלה מכלב בחוף קובלם-הודו-טיפול בארץ.יכולתי להימנע מהנשיכה אילו נזהרתי.לגבי קופים-יש כמה איזורים עם כמויות קופים טורדניים-לי הם נראים מסוכנים-אין לי מושג מה ניתן לעשות.
            • eitann71
              eitann71 נערך לאחרונה על ידי

לגבי בתי חולים, מי שיש לו כסף בהודו יוכל לקבל את כל סוגי הטיפולים (...ולתיירים מישראל יש כסף).

לגבי שאלת הקופים/כלבים: החיות בהודו לא קשורות, לא כלואות בחצרות, בבתים או בכלובים, אף אחד לא עושה להן ''טובה'' בזה שהוא משאיר אותן בדירה סגורה עד שיחזור הביתה, ולכן... הכלבים בהודו בד''כ רגועים ומשועממים עד כדי כך שאפילו אם תדרכי עליהם בטעות הם לא יטרחו לזוז.

לגבי הקופים, קוף שבע לא מזיק לאיש. קופים רעבים עשויים לרצות את האוכל שלך.. כך שאסור להסתובב לידם עם משהו שנראה כמו אוכל ביד. אסור לצלם אותם עם פלאש (הם נבהלים) או להתקרב יותר מדי - אבל לקוף, כלב או פרה שלא התגרו בהם אין שום סיבה בעולם לתקוף בן אדם.

באמת, אין לך ממה לפחד..
              תהני בטיול 🙂
              • 1 / 1
              • פוסט ראשון
                פוסט אחרון