סוגי מסאג`ים,מישהו מבין??
-
אהלן אנשים רציתי לשאול אותכם איזה סוגי מסאג`ים יש בתאילנד,יש לכל חלק בגוף מסאג?...מכף רגל ועד ראש?
איך אני יודע איזה מסאג` לבחור?
ובכלל איפה הכי טוב לעשות מסאג'' יש מקומות מומלצים ברחבי תאילנד? -
סוגי מסאג`ים,מישהו מבין??:Reמאסאג` זו אומנות!
המסאג`ים התמימים -
תאי, foot, oil...
ישנם פחות תמימים, ותפעיל את הדמיון.
אני ממליץ להרחיק למקומות פחות הומי אדם ותייר, ולחוות מאסאג` תאילנדי מסורתי. ניתן לעשות מאסאג`ים במקדשים. -
סוגי מסאג`ים,מישהו מבין??:Reתתחיל כמו כל מתחיל
לך לוואט פו בבנגקוק - כדאי שתרא בלונלי פלנט איך
ב ד י ו ק
להגיע למסאג` הזה ולא למתחזה
שם תלמד מה זה מסאז` תאילנדי אמיתי!!
בציאנג מאי, מעל המקדונלד ליד שוק הלילה - מסאז` תאילנדי מ ע ו ל ה
פוט מסאז` מעולה בMBK בקומה השניה
בציאנג מאי בשוק הלילה
בשביל יתר סוגי המסאז`ים והמלצה על מקומות
תביא פתק מההורים!! -
סוגי מסאג`ים,מישהו מבין??:Reאם תיהיה בקופנגאן לך לפארדייס מסאג` בחוף סאן רייס, זה המקום הכי טוב שעשיתי בו מסאג` בתיאלנד,וביכלל בכל תיאלנד תדע שבדרך כלל הממות המבוגרות עושות מסאג` יותר טוב מהבחורות הצעירות והיפות יותר(במידה ואתה רוצה מסאג` בריאותי כמובן),אם אתה רוצה מעבר לסאג` בריאותי אז תעשה באדי מסאג` שאת זה יש לך בעיקר בבנקוק(אני יכול להמליץ לך על מקום שניקרא מונה ליזה) -
סוגי מסאג`ים,מישהו מבין??:Reחל איסור חמור מדאורייתא להמליץ על מתקני זימה באתרים עבריים
אריק אמא יודעת על זה ? -
סוגי מסאג`ים,מישהו מבין??:Reאריק שמעתי על המונה ליזה,תוכל להגיד לי מה זה כולל ומה העלות?,הבנתי שגבוהה
מזה המסאג` הקלאסי שיש בבנקוק ?...זה בעצם מסאג` שמתמקד בכל חלקי הגוף,תרתי משמע?:) -
איך שאומרים-יש בודי מסאג` קלאסי
ויש בודי מסאג` מודרני.
שניהם לא ממש קשורים אחד לשני.... -
איך שאומרים-:לך למקור..בפטיה יש לך את כל סוגי המסג`ים שאתה יכול לדמיין ולרצות ,החל מפ`וט מסג` ועד לבודי מסג` ,יש מסג` מקצועים בלבד שבהם תקבל רק מסג` מקצועי (עדיף מהמבוגרות בחבורה ),
ויש מסג` שרק השלט בחוץ מציע לך מסג` אבל בפנים השרות הוא שונה במקצת ....
בכל מקרה אם פטיה על הדרך שלך כדאי לך לטעום מסוגי המסג`ים שם (שליש מהעיר זה מקומות למסג`ים ,שליש זה ברים והשאר זה מסעדות ודיסקוטקים ,..) -
האתר הרצ''ב Re