ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

לינה בקוסמוי

פורום אסיה-המזרח הרחוק
    4
    5
    600
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • swilli
      swilli נערך לאחרונה על ידי

שלום לכל המטיילים ומנדבי המידע למיניהם. אני נוסע לתאילנד וברצוני לשהות מספר ימים בקוסמוי. הבנתי שהחופים צ`אוונג ולאמי הם מהמתויירים ביותר. האם המחירים של המלונות/גסט האוסים שם גבוהים בהתאם ביחס לשאר חלקי האי?
      מבחינתי, לחלופין, האם אני אוכל למצוא מלון בחוף אחר ושיהיה יותר שקט, אולי אפילו רצוי שכך, אבל שלא יהיה מרוחק יותר מדי האיזורים שבהם יש אטרקציות ומועדונים שבאי?

תודה מראש, וקיץ נעים לכולם
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • ofirrimon
        ofirrimon נערך לאחרונה על ידי

לינה בקוסמוי:Re
        היי אמנון,

חוף תיירותי זו מילה גסה ? בחוף צ`אוונג תוכל למצוא מלונות בכל קשת המחירים, ותתפלא לדעת כמה שקט בתור המלונות ועל הים. תוכל לשבת בבריכה של המלון, או על סמעדה על חוף הים ויהיה לך שקט מאוד. הרחוב הראשי הוא אכן הומה אדם,אך לא בצורה שלילית, לדעתי הרחוב מאוד מהנה. המלונות שעל החוף נמצאים בין הרחוב למלון, כך שתוכל למצוא מקומות שקטים אך קרובים לכל מקומות הבילוי.
        • netali4
          netali4 נערך לאחרונה על ידי

אני דווקא ממליצה על חוף לאמאי. צ`ואנג היה רועש מדי בשבילנו, ובלאמאי ישנו בבונגלו ממש על החוף ב-350 באט. לא התפנקנו באיכות שלו. היתה שם מיטה זוגית ושירותים ומקלחת. אבל תחליט מה מתאים לך. קוראים לו coconut beach אם אני לא טועה. אבל ישנו ממש על החוף וזה עשה את כל ההבדל....
          • ?
            אורח נערך לאחרונה על ידי

היי אמנון,יש לך שתי צדדים בקוסמוי צ`אונג(המרכזי יותר) ולאמי(השקט יותר),וההבדל בינהם הוא שמיים וארץ,עכשיו זה מאוד תלוי מה אתה רוצה,אם חשוב לך חופים שקטים אז ברור שתלך ללמאי(שהחופים שם גם יותר יפים),עכשיו זה שהרחובות בצ`אונג עמוסים באנשים זה לא מפריע ביכלל, אבל מה שכן מפריע זה שהחופים צפופים ועמוסים באנשים,ועוד יש את הרוכלים התיאלנדים שעוברים כל שנייה אז ביכלל אין לך שקט שם ,עכשיו אתה יכול לעשות שתי דברים, או לישון בלאמי ובערב עם בא להיות בכל הבלגאן אז לקחת הסעה לשם,או לישון בצ`אונג ועם יבוא לך שקט ביום אז תסע לחופים של לאמי,על כל מיקרה אני לא מציע לך להישאר יותר מדי זמן באי הזה,אלה לקחת מעבורת לקופנגאן ששם יש לאי הרבה יותר מה להציע לך(בעיני לפחות),עכשיו קוסמוי זה אי די יקר והוא גם ממשיך להיתיקר משנה לשנה,עכשיו אני רושם לך שם של מקום שהוא מומלץ מאוד והוא גם לא יקר יחסית לאי לזה, וגם המיקום שלו מעולה כי הוא גם על הים וגם שתי דקות מהמועדון הכי טוב בקוסמוי,המקום מגורים ניקרא צ`אונג גארדן ואם אתה יוצא ממנו החוצה למידרחוב אז יש לך שתי דקות ממנו את מועדון הגרין מנגו שזה אחד המועדונים הטובים שם,חוץ מזה יש לך גם את מועדון רגאי באר שזה גם מועדון מעולה,וגם בצד לאמי יש מועדונים טובים כך שאם תתגורר שם אז אתה לא חייב לינסוע עד לצא`ונאג בשביל לבלות,על כל מיקרה תהנה ושיהיה לך שבת שלום
            • swilli
              swilli נערך לאחרונה על ידי

תודה רבה
              • 1 / 1
              • פוסט ראשון
                פוסט אחרון