קונקשן באוזבקיסטן - נורא?
-
שלום. מתכנן ליסוע להודו בסביבות 7 בספט`. רוצה להתחיל בצפון. האוזבקים טסים לאמריצר - שזה יתרון. בהנחה האופטימית שעוד אצליח לתפוס טיסה שלהם - מי טס איתם ויודע/ת כמה זמן צריך להתייבש בשדה התעופה. הבנתי שנכלאים באולם צפוף עם שירותים מצחינים ומתבשלים כמה שעות. האם זה שווה את היתרון שבהגעה ישירה לאמריצר?
ובהזדמנות זו - האם יש רכבת/אוטובוס ישירים מהצפון (שימלה,רישיקש וסביבותיהן) עד לורנאסי?
תודה -
קונקשן באוזבקיסטן - נורא?:Reאני מתוכנן לטוס איתם ב25 לספטמבר כנראה, לדלהי... זה טיסה אחרת שטסה לאמריצר או שהיא פשוט מאוד עוצרת גם שם לפני או אחרי דלהי וכך תהיה גם הטיסה שלי?? (אולי שווה לי לטוס לאמריצר)
לפי מה שהבנתי השדה תעופה בו ממתינים לקונקשיין לא להיט אבל הטיסה עצמה בסדר... -
קונקשן באוזבקיסטן - נורא?:Reלהיט? לא ממש. אם שווה לשלם עוד מאות דולרים בשביל לטוס בחברה אחרת? ודאי שלא. ולחכות 5 שעות בישיבה על כסא מרופד בטשקנט זה גם יותר קל מאשר לנסוע מדלהי לאמריצר. -
לנתי:Reיש שתי טיסות שונות, אחת לאמריצר ואחת לדלהי. -
האוזבקים:חברת התעופה בסדר גמור. ההמתנה בטרנספר הול בטשקנט לא איומה (למרות שמי שאמר כאן שהכסא מרופד לא דייק. אלה כסאות לא מרופדים :-).
הבעיה שם שלפעמים אי אפשר לצאת לחצר, ומותר לעשן באולם. לגבי ה''שירותים המצחינים'' - זה כלום לעומת מה שתפגוש בהודו. הייתי מבין אם איזה מתלהב איים תאילנדי היה אומר את זה, אבל למי שמתכנן הודו זה לא צריך להפריע.
סע ותהנה. אמריצר מקום מאוד מעניין, והיא קרובה יותר לצפון מאשר דלהי.
בן. -
תפרן ''יקר''... תפרן ''חביב...''מי טס איתם ויודע/ת כמה זמן צריך להתייבש בשדה התעופה''
* גם רצית בזול, וגם שלא ייבשו אותך. . . שתה רק מים, אבל לא לקנות בשדה התעופה כי יקררררר, תקנה מהמכולת של מימון....הרבה יותר זול....רק תבדוק טוב טוב שתאריך התוקף לא פג !!!
''הבנתי שנכלאים באולם צפוף עם שירותים מצחינים ומתבשלים כמה שעות.''
* זה כלום לעומת רוב המקומות הציבוריים בהודו . . . כולל בתי הסוהר . . . קטן עליך . . . גבר ג ב ר ! ! !
האם זה שווה את היתרון שבהגעה ישירה לאמריצר?
* אח שלהם . . . שווה כל שקל ! ! !
* תמשיך עם הגישה הזאת גם תחסוך וגם תגיע רחוקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק -
תפרן ``יקר``... תפרן ``חביב...:Reאל תדאג אם הטיסה תתעכב יותר ממה שהם מבטיחים לך
תמתין-בסוף תקבל ארוחה על חשבון האוזבקים -
:-)))) -
:-))