חופים בפאטייה
-
למביני דבר.יש הבדל בין החופים בפאטייה?האם חוף גומטיין ( או שם דומה)
דומה למרכזי?מבחינת כמות האנשים?פאבים?ריגושים?
בתודה -
חופים בפאטייהבחוף המרכזי של פטאיה יש את כל מה שציינת
חוף ג'ומנטיין הוא חוף רגוע הרבה יותר.ממש חוף למשפחות.מסעדות יש, אבל לא ברים ו"בלגנים" כמו בחוף המרכזי. -
חופים בפאטייהלטנדרים האלו בפאטייה ( מוניות) יש מסלול קבוע?
אני יודע שהם נוסעים ברחוב השני ויש כאלו שנוסעים ימינה לכיוון סו בקו( אני בטח טועה בשם) ויש כאלו שנוסעים ישר?לאן ישר?לחוף ג"ומטין?תחנה מרכזית?
בתודה -
חופים בפאטייהיש להם מסלול קבוע.
האמת שלא התעמקתי בקווים ובמסלולים,בדרך כלל נסעתי איתם היה לווקינג סטריט וחזרה או לכיוון של צפון הטיילת וחזרה.
אכן נכון, יש גם ל"סוי בוקאו" שזה הרחוב השלישי מהים.הכי פשוט לשאול אם אתה לא בטוח.
מי שהכי יודע בפורום זה "שמעון מפטיה" או "יוסי.ר" -
חופים בפאטייהמחוף גומנטיין להגיע לכל מקום זה פשוט כי כל תנדר שתעלה נוסע למרכז.
הבעיה להגיע מהמרכז לגומנטיין יש שני דרכים .
1.טנדר אישי בעלות 80 באט -עד 100 באט .
2. טנדרים שעומדים קבוע בצומת בין הרחוב השני לווקן סטריט [הצמת הגדולה] .עלות 10 באט .וכמובן לפעמים ממתינים עד שהטנדר יהייה מלא .
זה לוקח מקסימום 5 דקות .
טיפ קטן ישיבה בחוף עולה כסף כמובן על הכיסא ..אם אתה לוקח מלון שממול החוף אז בעיקרון תשלום על הכסא אתה לא משלם ברגע שאתה מגיע אם מגבת המלון .דבר שני החוף בגומנטיין מאוד מאוד מסודר .כולל ים הצעות של אוכל ופירות אפילו יכינו לך דג על האש במקום .
-
חופים בפאטייה
-
לאבי לויא.התמונות שלך זה כמעט כמו להיות שם.בתמונות שלך אתה שם דגש על אופי המקום ונותן הרגשה לפחות לנו " ירוקי תאילנד" של הכרות ראשונית די טובה אם המקום שאיליו אנו רוצים להגיע.תמשיך ככה.תודה
ב. דברי החנופה לא היו סתם... אולי אפשר להזמין לשישי הבא קצת תמונות של קוצאנג?
ג.כל נסיעה בטנדרים האלו עלתה לי במקרה הטוב 50 באט.וגם זה אחרי ויכוחים.מה פשוט יורדים נותנים 10 בט ונעלמים?
תודה ושבת שלום -
לאבי לויאם לא תשאל שאלות מיותרות המחיר שתשלם בטנדר שעושה את המסלול הרגיל הוא 10 באט .ברגע שנשאלות שאלות את הופך אוטומטי לדג רקיק של 100 באט מבחינת הנהג
.