רעיון חוסך כסף בקמבודיה?
-
בביקור שלנו באנגקור וואט אנחנו מאד קצרים בזמן, ואיכשהו גם בכסף. לכן היינו רוצים לטוס מסיאם ריפ בחזרה לבנגקוק, אבל המחירים של בנגקוק איירס הם כידוע בלתי סבירים (150$) לאיש כיוון אחד!!!!!!
הסתכלתי על המחירים של אייר אסיה מפנום פן לבנגקוק לתקופה שאנחנו מעוניינים בה והם רק 20$.
מה דעתכם? האם נסיעה מסיאם ריפ לפנום פן, עם ביקור בדרך בכפרים של טונלה ספ ואחר כך טיסה זולה לבנגקוק זה נשמע בסדר וחסכוני, או שאני מתעלמת מפרט חשוב שאני לא מודעת לו?
למה לשים לב?
ממה להזהר? ואיך הכי טוב לפעול? -
רעיון חוסך כסף בקמבודיה?:Reואולי יום טיול בפנום פן?
בכל מקרה לדעתי לא כדאי לקחת את השיט בסירה המהירה המשלבת כפרי הטונלה סאפ אלא באוטובוס לפנום פן.
ערן -
רעיון חוסך כסף בקמבודיה?:Reגם אנחנו שמנו לב לענין הטיסה הזולה מבנקוק לפנום פן, כמה זמן ומה מצב הדרכים בין פנום פן לסיאם ריפ? ןחוצמזה המלצות ליום בפנום פן? והאם אתה יודע כיצד מגיעים בין פנום פן לקוצ`אנג תאילנד הכי מהר? -
רעיון חוסך כסף בקמבודיה?:Reערן, חשוב לי להבין מדוע לא הטיול המשולב? ממילא חשבנו לבקר בכפרים, וזה יכול לחסוך לנו לילה נוסף בסיאם ריפ, אז הייתי רוצה להבין מדוע בעצם לא. -
רעיון חוסך כסף בקמבודיה?:Reדביר, מתי אתה נוסע? מדוע אף אחד לא יודע כאן כלום על האופציה הכל כך קוסמת הזאת? מה כולם עושים כדי לצאת מהר ובזול מסיאם ריפ? שמעת משהו על המקונג אקספרס? -
רעיון חוסך כסף בקמבודיה?:Reאני נוסע בסוף החודש, וחברים המליצו לנו לנסוע ישירות בין פנום פן לקוצ`נג אכן עם ספיד בוט דרך סיקנהוויל, שמעת על זה משהו? -
רעיון חוסך כסף בקמבודיה?:Reכמה תשובות לכולכם
א: טיסה לפנום פן עם אייר אסיה מצויין אבל אין טיסות זולות מסיאם ריאפ לבנגקוק זה אותו בנגקוק אייר
ב: אוטובוס מפנום פן לסיאם ריאפ כ 6 שעות כ 7 דולר חברה ממולצת מאד מקונג אקספרס ניתן לקנות כרטיסים דרך כל גסט האוס ומלון
ג: ההפלגה על הטונלהסאפ לא כל כך מומלצת זה 25 דולר ואין רווח של זמן ואם רוצים לעשות שייט אפשר לקחת סירה לחצי יום/יום מסיאם ריאפ
ד: לקו צ`אנג דרך דרום קמבודיה - קו פעיל ובהחלט טוב עם הרחפת מסיהנוקוויל
@ -
תודה- עוד שאלה קטנהרק לדעת האם קל יותר להגיע לסינקהוויל מפנום פן או מסיאם ריפ?
האתר שהפנת אליו מעולה! -
תודה- עוד שאלה קטנה:Reתודה לכולכם
עזרתם מאד. האתר אכן מעולה. הרעיון עם המעבר לקו-צ`אנג מצא חן אפילו בעיני בעלי.
אבי, האם אתה יודע מתי יוצאת המעבורת, כלומר האם נספיק להגיע ביום אחד מפנום פן ועד לקו-צאנג?ואולי חברה מומלצת לסיור לכפרי האגם? -
אייר אסיה מפנום פןבביקור שלנו באנגקור וואט אנחנו מאד קצרים בזמן, ואיכשהו גם בכסף. לכן היינו רוצים לטוס מסיאם ריפ בחזרה לבנגקוק, אבל המחירים של בנגקוק איירס הם כידוע בלתי סבירים (150$) לאיש כיוון אחד!!!!!!
הסתכלתי על המחירים של אייר אסיה מפנום פן לבנגקוק לתקופה שאנחנו מעוניינים בה והם רק 20$.
מה דעתכם? האם נסיעה מסיאם ריפ לפנום פן, עם ביקור בדרך בכפרים של טונלה ספ ואחר כך טיסה זולה לבנגקוק זה נשמע בסדר וחסכוני, או שאני מתעלמת מפרט חשוב שאני לא מודעת לו?
למה לשים לב?
ממה להזהר? ואיך הכי טוב לפעול?
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1. מאחל לכם הצלחה למצוא כרטיסים של בנגקוק אייר ב 150$ לרוב המחיר יקר יותר !
2. הטיסות של אייר אסיה אכן זולות על הנייר בפועל המצב לא בדיוק כמו שהם מפרסמים אותו . מס הנמל ביציאה 25$ .
טקסי מהעיר 7-10$ וזה בתנאי שבאמת היצלחתם להשיג כרטיסים במחיר המוזל .
3. הטיסות של אייר אסיה יוצאות מוקדם בבוקר הדבר מחייב לינה בפנום פן .
4.תוסיפו לזה מחיר לינה בפנום פן,טקסי מהאוטובוס למלון,ארוחת ערב וכו` - בשורה התחתונה זה כבר לא כלכך זול
למי שמעוניין לקצר את הדרך . לא בכסף ולא בזמן.
5.אוטובוס של מקונג אקספרס עולה נכון לאתמול 9$ ולוקח כ 6 שעות מסיאם ריפ לפנום פן
6. שייט על האגם לביקור בכפרים צפים - נפלא אך שונה לגמרי מהשייט בספידבואט !
סיאם ריפ לגבול בפויפט - 160 ק''מ
סיאם ריפ לפנום פן 330 ק''מ
פנום פן לסיהאנוקוויל 220 ק''מ
סיהאנוקוויל לקוקונג בספיד בואט - כ 120 ק''מ
מצורפת מפה בה תוכלו לראות כמה לא הגיוני .
הרבה יותר הגיוני לנסוע מסיאם ריפ לגבול תאילנד 160 ק''מ
ולחתוך דרך תאילנד שהכבישים בה הרבה יותר טובים.
דיברנו על זה אתמול ומצורף לינק.
מסיאם ריפ לקו צ`אנג -
להדסמתי אתם נוסעים, מתי הטיסה? הטיול ג`יפים שאקספרט מציין נשמע מעולה אבל אני לא בטוחה שיש לנו זמן לכך.. איך בסוף אתם עוברים לתאילנד (לקוצ`נג?) נשמע שהדרך בין סיאם ריפ לפופיט היא לא סימפטית במיוחד... עכשיו אנחנו בהתלבטות אם לעשות את יום בפנום פן בהתחלה ואז לעבור לסיאם ריפ כדי שתהיה לנו האופציה לא לחזור לפנום פן..
עוד טיפים מועלים שהשגת?
תודה -
להדס ודבירשלום לכן ,
המלצתי - במקום ''טלפון שבור'' בפורום כתבו לי למייל
ואוכל לייעץ לכן בצורה יותר פרטנית :
[email protected] -
היופי כאן זה מגוון דיעותטלפון שבור?
זה לשמוע מגוון דיעות, מגוון אנשים, מגוון גילאים, מגוון צילומים, מגון תקציבים, כל אחד מייעץ לפי הניסיון שלו והנטיות שלו. והמתלבט מחליט. -
היופי כאן זה מגוון דיעות:Reמגוון דיעות זה בהחלט יפה כשמדובר באתר מסויים .
כשמדובר בדרך הגעה מנקודה אלף לבית לגימל השאלה איננה
דיעה אלא ידע וניסיון .
רוב העונים,היו במקרה הטוב פעם אחת בקמבודיה ועשו מסלול ספציפי פעם אחת בלבד .
אני גר בקמבודיה 9 שנים,כרגע מקליד מביתי בסיאם ריפ ועשיתי את כל אחת מהדרכים הנל כמה עשרות פעמים ...
נראה לי שאני יכול לעזור יותר באימייל או צ`אט . -
היופי כאן זה מגוון דיעות:Reבלי להיכנס ל''ויכוח'' בינכם, אני בהחלט אכתוב לאקספרט להתייעצות לגבי הג`יפים (אפשר לכתוב מייל בעברית?) והדס לא ענית לי מתי אתם נוסעים? ומה החלטתם לגבי המסלול מפנום פן לקוצ`נג או מסיאם ריפ? וכמו ששאלתי עוד עצות שליקטת (למען מגוון הדעות..)
תודה לכולם!! -
היופי כאן זה מגוון דיעות:Reשלום אבני
אני התכתבתי כמה פעמים עם XPERT.
אנחנו נהיה שם בסוף נובמבר, כבר הזמנתי כרטיסים באייר אסיה מפנום פן לבנגקוק בעלות של 12$ לכרטיס +25$ מיסים, נגיע לפנום פן באוטובוס, נבלה יום וחצי בפנום פן לפני הטיסה. החלטנו לנסוע קודם לצפון תאילנד ורק אחר כך לקו-צ`אנג כדי למזער סיכוי לגשמים באיים. -
היופי כאן זה מגוון דיעות:Reתהנו... אנחנו נטוס מבנקוק לפנום פן נעשה שם יום ואז ניסה לסיאם ריפ לכמה ימים ומשם לקוצ`נג (כנראה דרך פנום פן עוד פעם אבל אנחנו לא סגורים על זה) בכל מקרה אנחנו חוזרים באמצע אוקטובר אז נעדכן אותך אם את רוצה...
ושוב טיסה נעימה -
היופי כאן זה מגוון דיעות:Reטיסה נעימה גם לכם. אשמח לעדכונים. ואם אפשר מידע על מקום לינה בקו-צאנג במחיר ביניים. כל מה שראיתי עד עכשיו זה או במחיר גבוה מאד או חושות על החוף, ואנחנו די מבוגרים.