מבנקוק לקו צאנג בטיסה
-
של איזו חברה ? מה המחיר בערך ?
ומה המרחק בין פאטייה לקו צאנג ? -
מבנקוק לקו צאנג בטיסה:Reשל איזו חברה ?
*** יש לבנגקוק איירווייס בלבד טיסה מבנגקוק לעיירה הסמוכה טראט. צריך לקחת משדה התעופה מונית של כחצי שעה-שעה למזח שמול קוצ`אנג ואז מעבורת לקוצ`אנג של כ-45 דקות.
מה המחיר בערך ?
*** בין 2100 ל-2400 באט לטיסה. עוד כמה מאות באטים למונית ועוד כמאה באט למעבורת.
ומה המרחק בין פאטייה לקו צאנג ?
*** באזור ה-4 שעות נסיעה. -
מבנקוק לקו צאנג בטיסהשל איזו חברה ? מה המחיר בערך ?
***טיסה מבנגקוק לטראט, עם בנגקוק איירוויז במחיר של כ-2100 באט. משם מונית למזח ומעבורת לקוצ`אנג.
ומה המרחק בין פאטייה לקו צאנג ?
***המרחק הינו 3-3.5 שעות נסיעה.
יום טוב -
מבנקוק לקו צאנג בטיסה:Reאז מה עדיף לי טיול לשבועיים לכיוון קו צאנג או לקחת טיסה לפוקט ולעשות שם מסלול של שבועיים .
בצפון כרב הייתי !
אני עם ילד בן 5 .
תודה . -
ל AGאני מתלבטת באיזה מסלול לבחור , אני עם ילד בן 5 .
לבחור טיסה לפוקט ולעשות שם מסלול השאלה היא איזה ?
או לבחור קו צאנג ?
אבל מה יש לעשות שם שבועיים ?
מה דעתכם ? לאן ?? -
מבנקוק לקו צאנג בטיסה:Reקוצ`אנג לא נמצאת בצפון כי אם במזרח תאילנד, ויש בה פחות או יותר את כל האטרקציות שיש בחופים בתאילנד.
גם פאטייה מציעה את כל האטרקציות...
במחשבה שנייה, פוקט נחמדה מאוד כי יש מסביבה כמה פארקים לאומיים יפים ומיוחדים (כמו פאנג נגה, וקאו סוק עם יער הגשם, שהומלצו פה), ואפשר לקחת ממנה טיולים מאורגנים של יום או כמה ימים לפארקים האלה, או לשכור רכב ולהגיע לפארקים עצמאית. -
מבנקוק לקו צאנג בטיסה:Reאז אני כנראה אלך על קנצבורי כי לא הייתי שם + קו צאנג + בנקוק יומיים ואולי גם פאתייה .
אפשר לדחוס כל זה בשבועיים ?
מה המסלול הכי טוב ? מסלול מעגלי כמובן .
תודה . -
מבנקוק לקו צאנג בטיסה:Reקנצ`נבורי נמצא ממערב לבנגקוק ופאטייה וקוצ`אנג ממזרחה, לכן מסלול מעגלי לא ניתן לבנות.
לכן מה שניתן לעשות זה בנגקוק-פאטייה-קוצ`אנג-בנגקוק ואז בנגקוק-קנצ`נבורי-בנגקוק. לקנצ`בורי אפשר לשקול לקחת טיול מאורגן של יומיים מבנגקוק (של יום אחד לא מומלץ לקחת). -
ל AG:Reאני מתלבטת באיזה מסלול לבחור , אני עם ילד בן 5 .
לבחור טיסה לפוקט ולעשות שם מסלול השאלה היא איזה ?
או לבחור קו צאנג ?
אבל מה יש לעשות שם שבועיים ?
מה דעתכם ? לאן ??
***היות ואתם כבר הייתם בתאילנד, ולמרות שאמרתם שהטיול בשבילכם ולא בשביל הילד. עדיין לא ניתן להתעלם מזה שהילד צריך עניין והנאה מהטיול, לכן ניתן לשלב את שני הדברים יחדיו. בפוקט המזג אויר בתקופה שלכם גשום יותר מבנגקוק וקוצ`אנג.
לדעתי תחלקו את השבועיים שלכם 4 ימים בנגקוק שמהם יומיים לעיסוקכם כמו שתכננתם מראש + יומיים שיהיו מעניינים גם לילד אם זה ביקור ב- Dream World או בספארי וורלד, או סיאם פארק (פארק מים),
או ב- SIAM OCEAN WORLD(עולם הים) שנמצא בקניון החדש פארגון סיאם. מקום נחמד עם יער גשם, האכלת פינגוונים וכרישים, ועוד המון דברים נחמדים.
3 ימים בקצ`אנבורי
שבעת המפלים - erwan watterfalls - מקום מדהים שיש בו גם מפלים ובריכות קטנות. ניתן להגיע לתחנת אוטובוס הראשית בקצ`נאבורי ומשם יש אוטובוס שיוצא בבוקר וחוזר עד שעות אחר הצהרים.(כ-70 ק``מ מקצ`נאבורי)
תבקרו בגשר על נהר קוואי, ובמוזיאון שלידו.
ביקור בשוק המקומי שנמצא גם ליד הקניון שבעיר.
תבקרו בבית הקברות לחללי מלחמת העולם השניה, בהחלט מרשים.
יש אפשרות רכיבה על הפילים בהחלט נחמד מאוד - יש מקומות שניתן גם להכנס לנהר עם נהגי הפילים ולרחוץ את הפילים יחד איתם . (משעשע)
אפשר להשכיר אופניים ולטייל לכל המקומות בסביבה (הגשר, השוק, וכו`)
אפשר לנסוע למקדש הטיגריסים, לשהות במחיצתם וללטף אותם, (תמונה יפה).
או למעיינות חמים, וגם שייט על הנהר ב-long boat ועוד...
ושבוע נופש בקוצ`אנג
מצ''ב קצת רקע על קוצ`אנג
על האי
האי קו צ`אנג, בעל חופי רחצה מרהיבים. יש באי כפרי דייגים, מפלי מים ,
בחוף המרכזי, חוף ``האט סאי `` ישנם בונגלו להשכרה ובתי הארחה ברמות שונות.
ניתן להצטרף לטיולי טרקים עם ג`יפים ליערות הג`ונגל הכוללים ביקור במפלי מים ובמקדשים ולינה בכפר דייגים.
אפשר לעשות קורס צלילה. ישנם כמה בתי ספר לצלילה המציעים קורסים בכל הרמות.
אפשר לקחת הפלגה כולל צלילה עם שנורקלים. או להפלגה לשני האיים הנמצאים במרחק שעתיים הפלגה מדרום לאי, קו וואיי (Ko Whai) וקו לאוויה .(Ko Laoya), לבלות בחופים קסומים ושמורות אלמוגים. יש מסעדות טובות, טיולים רגליים עם שקיעות יפות . (אין דיסקוטקים ).
דרכי הגעה מבנגקוק
1. אוטובוס-מיניבוס ל- Laem-Ngop (כ-200 באט 5.5 שעות נסיעה).
2. טיסה יש פעמים ביום ( לפעמים 3 תלוי בעונה) של בנגקוק איירוויז (כ-2400 באט). ל-TRAT משם או מונית (כ-100 באט) או תחבורה ציבורית כ-20 באט ונוסעת כאשר יש כ-10-15 נוסעים. ל .Laem-Ngop
מ-Laem-Ngop לוקחים מעבורת ל- Dan-Kao (כ-80 באט 6 מעבורות ביום).
ישנם בונגלוס וחדרי אירוח ברמות שונות.
מלונות:
1. Koh Chang Cliff Beach Resort
2. Sea View Resort & Spa
שני המלונות האלו יחסית יקרים ונמצאים ב- Kai Bae Beach. כ-45 דקות נסיעה מהמזח (מעבורת).
יש שתי חוות פילים באי. בילוי של מספר שעות עם הפילים משעה 08:30- 11:30, הכולל מופע של הפילים, האכלה של הפילים, מסע של כשעה במעבה היער ואפשרות של רחיצה בנהר של הפילים ואיתם. עלות של כ-900 באט (כולל הסעה מהמלון וחזרה). נחמד ומשעשע.
תעשו חיים -
ל AG:Reקודם כל תודה על התגובה המפורטת !
אנחנו נעשה מסלול של בנקוק - קנצבורי וקו צאנג .
אז קודם לקנצבורי אבל איך מגיעים לשם ? באוטובוס ? טיסה ?
ומקצנבורי לקו צאנג איך מגיעים ?
במידה ואני יקצר קצת את בנקוק , נלך רק לדיסני ולעולם המים לדוגמא האם כדאי גם לשלב את פאטייה ?
יומיים - בנקוק
קנצבורי- 3 ימים
קו צאנג - 5 ימים
ומה הלאה ? עדיין יש לי 3 ימים שאני לא יודעת מה לעשות איתם ? -
ל AG:Reאנחנו נעשה מסלול של בנקוק - קנצבורי וקו צאנג .
אז קודם לקנצבורי אבל איך מגיעים לשם ? באוטובוס ? טיסה ?
ומקצנבורי לקו צאנג איך מגיעים ?
במידה ואני יקצר קצת את בנקוק , נלך רק לדיסני ולעולם המים לדוגמא האם כדאי גם לשלב את פאטייה ?
יומיים - בנקוק
קנצבורי- 3 ימים
קו צאנג - 5 ימים
ומה הלאה ? עדיין יש לי 3 ימים שאני לא יודעת מה לעשות איתם ?
*** אם אתם רוצים לשלב את פאטייה, ניתן לשלב או בדרך חזור מקוצ`אנג או בהלוך ואז חזור בטיסה. אל תשכחי שקשה לילד קטן לשבת הרבה זמן בנסיעה ממושכת. (הנסיעה מפאטייה לקו צ`אנג כ-3.5 שעות).
המסלול צ''ל בנגקוק > קצ`אנבורי > בנגקוק > פאטייה > קוצ`אנג > טארט > בנגקוק.
או לוותר על פאטייה ולטוס בנגקוק>טארט>בנגקוק.
ניתן לבקר את איותיה בדרך חזרה לבנגקוק. נסיעה מקנצ`נבורי לאיותיה אורכת כשעתיים ומאיותיה לבנגקוק גם כן כשעתיים. אז יציאה מוקדמת בבוקר מקנצ`נבורי תאפשר לך להנות מיום שלם באיותיה, ביקור בארמון הקיץ של המלך ראמה ה-5 בבנגפאין, ועוד...
אל תשכחי שכל ההעברות למינהם גוזלות יום/ יום וחצי.....
תהנו -
בנקוק - פאתייה - קו צאנגאיך מגיעים מבנקוק לפאטיה ?
ומפתאייה לקו צאנג אוטובוס בלבד שאורך 3.5 ש''ע כן ?