ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

פטגוניה באוקטובר חשוב !!!!

פורום דרום אמריקה
    3
    6
    1329
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • orenks2
      orenks2 נערך לאחרונה על ידי

שלום אני מתכנן להתחיל באוגוסט בפרו, משם לבוליביה ומשם לארגנטינה צ`ילה ופטגוניה ומשם לבוינוס איירס ולסיים בברזיל. לפי תכנון שלי אני אגיע לטייל בפטגוניה וארץ האש באיזור אוקטובר נובמבר הייתי רוצה לדעת מה קורה שם מבחינת מזג האוויר אם זה אפשרי לטרק ולטייל
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • wildcoyote
        wildcoyote נערך לאחרונה על ידי

פטגוניה באוקטובר חשוב !!!!:Re
        בטח זה בדיוק הזמן. אם אתה רוצה טיפים בכיף תפנה אלי. בכל מקרה שתדע כשאתה בפוקון אני ממליץ על הטרק שלושה ימים הוויריקה טרוורס. הרבה לא עושים אותו ולדעתי הוא חובה.
        • ?
          אורח נערך לאחרונה על ידי

ויכוח מיתולוגי
          חודש לכאן או לכאן, עשוי לשנות הרבה. לו אוקטובר היה האופציה היחידה, הייתי אומר לך שאפשר להגיע, וניתן לטרק, ואולם צריך שילוב של מספר אלמנטים ובינהם תכנון, נחישות ומזל. אוקטובר לא אידאלי לטרקים באיזור המדובר, אך זו בהחלט אפשרות מעשית וריאלית. היות וישנה
          • orenks2

ויכוח מיתולוגי:Re
            הבנתי, אבל אני דיי מוגבל בזמן אני צריך עד ינואר לחזור לארץ ובדצמבר אני רוצה להספיק ברזיל.. לכן אני חייב להגיעה לפטגוניה בסביבות סוף אוקטובר נובמבר השאלה היא האם אני בכלל יוכל לטרק שם? או שכל היום אני יהיה בתוך איזה מלון בגלל המזג אוויר, האם הטרקים פתוחי
            • ?
              אורח נערך לאחרונה על ידי

השאלה עסקה בעדיפות
              שוב, עדיף להגיע מאוחר יותר. אתה מוזמן לנסות להגיע לשם באקטובר, ולנסות לטרק, ומי ייתן ותצליח כשם שהצליחו רבים וטובים לפניך. הטרקים פתוחים (מרביתם) ונובמבר אכן מבשר על בואו של האביב. מזג האוויר הפכפך משהו, ולא פעם הוא גורם מכריע ביכולת (או אי היכולת) לצאת
              • orenks2

אולי שווה לשנות מסלול?
                אז ככל שאני יאחר להגיע לפטגוניה כך יהיה לי יותר סיכוי להתקל במזג אוויר נוח.. אז אני יעשה את פרו ובוליבה ואחר''כ את ברזיל ואשאיר את דרום ארגנטיה לדצמבר מישהו יודע איך לעבור לברזיל אחרי הסלאר בבוליביה? אוטובוס? או טיסה? ולאן בברזיל?
                • 1 / 1
                • פוסט ראשון
                  פוסט אחרון