ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

האשרם של אושו בפונה

פורום אסיה-המזרח הרחוק
    2
    2
    1008
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • ?
      אורח נערך לאחרונה על ידי

שלום
      בסוף מרץ שנה הבאה אני מתכנן נסיעה ושהייה של שבועיים באשרם זה. השאלה היא האם לגור בגסטהאוס של האשרם עצמו או לגור מחוץ לאשרם (בפונה)? אודה לעצה בנושא זה.
      כמו כן האם מישהו מחברי הפורום שהה שם? באיזה קורסים התנסיתם? ומה חוויתם?
      תודה
      ארנון
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • Babaji
        Babaji נערך לאחרונה על ידי

האשרם של אושו בפונה:Re
        שלום לך,

אין לאשראם גסט האוס, אלא מלון קרוב ל-5 כוכבים אותו הוא קרוב לסיום בנייה, ויתכן שאף הושלם כבר. העלות של מגורים במלון זה על פי הקוים המנחים של ה''אשראם'' יעלה בערך פי 20מכל חדר ממוצע וטוב באיזור קוראגון פארק, וכך גם הסדנאות עצמם.
        לעניין תוכן הסדנאות אין לי המלצות אישיות כי הגעתי לפונה הייתה תמיד מסיבות אחרות,(לימודי האויורודה מהטובים בהודו מתרחשים בפונה),אך משיחות עם הרבה אנשים שמעתי הרבה דברים טובים על סדנאות הפסיכוטראפיה שה''אשראם'' מציע, והרבה דברים קשים על המחירים ש''האשראם'' מציע.....
        אז כנראה שמדובר במקום מצויין שפונה לקהל מסוג מסויים, עם כיס בעומק מסויים, ואין לי ספק שראג`ניש מתהפך בקברו כבר בפעם המאה, למרות שגם מחייו הוא לא בדיוק שבע נחת מהסובבים אותו בכל הקשור לניהול האשראם.....

* אגב, אני חושש ששבועיים הינו זמן קצר מדי, במיוחד אם זו הנחיתה הראשונה שלך באיזור. יקח לך בערך שבוע להתאקלם על האיזור, מגורים, תזונה, וכו`, עוד שבוע להחליט בערך מה הכיוון שלך בסדנאות למינהן, וזאת בתקווה שאכן הסדנה שתרצה לעשות מוצעת מיידית. לעיתים צריך להמתין שבועות וחודשים עד לקיומה של סדנה ספיציפית.
        תוכל לראות את רשימת הקורסים המוצעים באחת התגובות הקודמות שם מופיע לינק למולטיורסיטי של האשראם.

נסיעה טובה
        באבאג`י
        תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • 1 / 1
        • פוסט ראשון
          פוסט אחרון