מעבורת הרכבים בקוסטאנץ
-
שלום לכולם
האם מעבורת הרכבים בקוסטאנץ פעילה בחודש מרץ?
האם יש למישהו את האתר הרשמי של המעבורת הזו באינטרנט ?
-
מעבורת הרכבים בקוסטאנץזה האתר. לא מוזכר שהיא לא פעילה באיזו שהיא תקופה.
http://stadtwerke.konstanz.de/en/mobility/ferry-constance-me ersburg/timetable.html
-
מעבורת הרכבים בקוסטאנץתודה !!!!! -
מעבורת הרכבים בקוסטאנץאנו עוצרים לאורך האגם לכמה שעות בלבד, בדרך לפוסן, האם כדאי בכל זאת לקחת את המעבורת?
חשבתי לטייל רק בלינדאו, יש המלצה אחרת?
(עליתי טרמפ עם סיגלית) -
מעבורת הרכבים בקוסטאנץשושי כך וכך אתם יורדים דרומה מכיוון טיטיסי עד לעיירה Staad, Konstanz (שם המעגן של המעבורות)ומשם עם המעבורת (אני עשיתי זאת) לכיוון Meersburg שווה ביקור ירידה על הכביש לאורך האגם עד לינדאו ומשם לפוסן כל הדרך בערך 300 ק"מ בערך. לדעתי שווה לעצור בעיירות בדרך.
יוסי
-
מעבורת הרכבים בקוסטאנץלשושי-לא להחמיץ את מירסבורג!-יפיפיה ושווה ביקור! -
מעבורת הרכבים בקוסטאנץיוסי וחגי, נהדר!!
כי כשכתבתי בגוגל מפס טיטיזי-לינדאו, הוא מראה לי מהצד השני , לא דרך Konstanz,שיניתי ידנתית את המסלול, גם קצרה יותר בנסיעה, גם מעבורת, ומירסבורג, ולינדאו, אני ארשום לו, את הערים האלה למסלול, טוב שנכנסתי... -
מעבורת הרכבים בקוסטאנץשושי היי
מומלץ, מקצר את הדרך, אתם יכולים להיכנס בדרך גם למוזיאון הצ'פלין.
חולם על קו חיפה ירושלים בצפלין !!!
יואל -
מעבורת הרכבים בקוסטאנץלא מפחיד צ'פלין, הוא לא יכול לעלות באש או משהו כזה?
טוב, אותך בטח לא מפחיד
לא סגורה על ביקור במוזאום, אבל כן על המסלול הזה,
בינתיים הכל שמור דרך גוגל מאפס, הGPS החדש , עדיין בתוך הנרתיק היפה שלו, טוב, לא בדיוק, כבר פעמיים הוצאיתי, ראיתי, החזרתי, אבל עד ספטמבר עוד יש זמן לפתח איתו ידידות... -
מעבורת הרכבים בקוסטאנץחה-חה-חה
ולנשום קיטור רדיואקטיבי (ששוחרר לפני כמה רגעים ביפן) לא מסוכן ?
הצ'פלנים נעלמו מכיוון שהמטוסים נכנסו לתחרות (ולא בגלל התאונות !!!), מה שהיום עושים בכמה שעות היו עושים אז בכמה ימים.
אני שחובב מטוסים נהנהתי לראות דגם אמיתי.
יואל -
מעבורת הרכבים בקוסטאנץלנשום אני חייבת, לעלות לצ'פלין לא
נווווווווו, אתה כבר בפנסיה, בחור צעיר??
-
מעבורת הרכבים בקוסטאנץפנסיה לא, גמלאי כן
נראה לך שניתן להיות עם האישה כל היום !!!!
מצאתי מקום עבודה חדש, נהנה, ממתין שהגוזלים יעזבו את הקן ואז ניקח את רונית לדרום אמריקה לטיול תרמילאים
יואל -
מעבורת הרכבים בקוסטאנץהינו חודש וחצי בינואר 2010, רק ארגנטינה, אההההה -
מעבורת הרכבים בקוסטאנץחשבתי שאני אחזור עם אבי (יליד ארגנטינה) אך זה לא יקרה
לילה טוב, יואל -
מעבורת הרכבים בקוסטאנץהי שושי,
המעבורת לא רק מקצרת את הדרך.נחמד מאוד השייט הקצר הזה.אפשר לצאת מהרכב,לעלות למזנון,לשבת על כוס קפה או כך סתם בחוץ מול הנוף האדיר.
תכננו גם שייט מלינדאו לברנץ האוסטרית אך מזג האויר היה לא מתאים ושייט נדחה,אז עשינו את הסיבוב ברכב.מצאתי את העיירות הגרמניות כיפות יותר.את יודעת מה הכי מצחיק?זה לראות במסך הGPS את סוף הדרך והאגם.כאילו זהו אין לאן ליסוע
באחת הפעמים(עשינו כמה)חנינו אחרי אוטו גלידה,ואיש הגלידה הסכים למכור לנו,עלינו לסיפון עם גלידה.
אמה
*במיירסברג אם יהיה לך זמן,יש טירה גם.העיירה לא גדולה.
-
מעבורת הרכבים בקוסטאנץאמה, עכשיו יודעת מה לחפש במעבורת:אוטו גלידה!!!
נבקר במיירסברג, ללא הטירה, כי אחרי שתיים הגדולות, קיבלתי את ההמלצה של ג'מוס לא לרוץ בבוקר מוקדם לגרמיש בגלל הערפל של הבוקר, אז עוברים קודם דרך לנדרהוף
אם הוא ישרוד 3 ארמונות, מספיק לי
-
מעבורת הרכבים בקוסטאנץאנחנו עשינו מסלול דומה באוקטובר השנה ולינדהוף זה ארמון מדהים - יותר יפה מהשניים האחרים (נוינשווינשטיין והוהשווינשטיין)
אנחנו עברנו במעבורת ללינדאו -
מעבורת הרכבים בקוסטאנץלא מצאתי באתר המעבורת- מהו המחיר למעבר במעבורת? של רכב? של אנשים בלי רכב?
מאחר ונהיה בקונסטנץ אני מאמינה שנשתמש בשירותי המעבורת כמה פעמים...
אם למשל עוברים מקונסטנץ למרסברג שבה הבנתי מטיילים ברגל, האם כדאי לעבור במעבורת בלי הרכב? האם מרכז העיר מרסברג נגיש מהמעבורת? ומה לגבי לינדאו?
תודה,
יונית.
-
מעבורת הרכבים בקוסטאנץמחיר המעבורת: 8 יורו לרכב עד 4 מטר, 10 יורו לרכב עד 5 מטר -
מעבורת הרכבים בקוסטאנץשלום יונית
צירפתי את האתר של המעבורת המחירים מופיעים רק אם בוחרים שפה גרמנית ונסי לתרגם בעזרת גוגל ,אם אני לא טועה המחיר לזוג עם רכב לכיוון היה 12-13 יורו .
המעבורת יוצאת מהעיירה STAAD מעט צםונה מקונסטנס ועוגנת בנמל של מיירסבורג המרחק הליכה ברגל לכניסה למדרחוב בערך 500 מטר. נדמה לי שהמעבורת ללא רכב עוגנת ממש במדרחוב. ממעגן המעבורת /רכב יש כביש יפה עם חנויות מזכרות בדרך ,לא משעמם
לינדאו זה משהו אחר המרחק ממירסבורג ללינדאו זה כבר 45 ק"מ . הייתי מציע לך לעבוד עם גוגל מפס בה תוכלו לראות מרחקים ותמונות .
יוסי