ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

נעלי Dhaulagiri של חברת North Face

פורום ציוד טיולים, ביטוח ואיתור
    3
    3
    2708
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Daniel Ricardo
      Daniel Ricardo נערך לאחרונה על ידי

שלום,

לקראת טיול בשביל הגולן בפסח הקרוב, אני מחפש נעלי טיולים טובות. חשוב לציין שמאחר ואני מתכנן לסוע לדרום אמריקה בעוד כשנה, אני מעדיף לקנות נעליים שיתאימו גם לטיול הגדול.
      אחד הדגמים שמשך את תשומת לבי בסקר השוק שעשיתי הוא The North Face - Dhaulagiri (קישור מצורף) אך דווקא כשחיפשתי עליהן ביקורות באינטרנט, הביקורות היו רעות מאד, על סף האיומות, ודיברו על תפרים שנפרמים, ויבלות קשות שנוצרות כתוצאה משימוש בנעליים האלה. רציתי לראות אם יש מישהו אחר שיש לו ניסיון עם הדגם הזה, ויכול לתת מידע שיאשר / יסתור את הטענות הללו.

תודה

ריקרדו
      • The North Face - Dhaulagiri
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • ירון ה.
        ירון ה. נערך לאחרונה על ידי

נעלי Dhaulagiri של חברת North Face
        ובכן, לא משימוש אישי, אבל מכרנו כמה עשרות אם לא מאות זוגות של הנעל הזו, ואת כמות התיקונים אני יכול לספור על פחות מכף יד אחת.

בגדול, תפרים נפתחים זה משהו שיכול לקרות בכל נעל שמשלבת עור ובד, כל מה שצריך זה לטפל בה בווקס, יש לינק פה בפורום מצד שמאל תחת הכותרת "סרטונים אינפורמטיבים".

לגבי יבלות ושפשופים, שוב, זה קורה כמעט בכל נעל חדשה, לכן ההמלצה שלנו בלמטייל, לכל אדם שקונה נעל טיולים, זה ללכת איתה כחודש לפחות לפני שמתחילים לטייל ממש, שעה שעתיים ביום, כדי להתרגל לנעל, כמובן שגרביים טובות יעזרו גם, במניעה של שפשופים ויבלות.

לגבי הנעל עצמה, נעל קלה יחסית מבחינת משקל, יש בה יחס גבוה של בד לעומת עור, מה שהופך אותה למאווררת יותר, הסוליה שלה יחסית עמידה בתנאים קשים, והיא מתאימה לאנשים בעלי כפות רגליים רחבות יחסית בזכות המבנה שלה.

חשוב לזכור, נעליים זה מוצר שדורש תחזוקה,ומעבר לכך, אסור לתת לו לעמוד ללא שימוש זמן ארוך, אז אם אתה מתכנן טיול בפסח ואז לא ללכת איתם עד לטיול הגדול, תקפיד לנעול אותם לפחות פעם אחת בחודש, ולך איתם איזה חצי יום, ואל תשכח לטפל גם בעור פעם בחודש חודשיים. (אם הם לא בשימוש, אם הם בשימוש, פעם בשבועיים שלושה)
        • עודד72
          עודד72 נערך לאחרונה על ידי

מדדתי אותם בחנות
          בסוף קניתי נעליים אחרות, אבל הדאולגירי היו נוחות (יש לי כפות רגליים רחבות), קלות רק הבעיה שיש להם יותר בד מעור ובהליכה באיזורים עם סלעים חדים או בולדרים (למשל, בשביל ישראל בכרמל מכרם מהרל לנחל מערות) השחיקה של גוף הנעל יהיה מהיר ויתכנו קרעים.

לדעתי, זו נעל שמותאמת יותר לשבילים ללא סלעים חדים. בשביל הגולן לא הייתי אבל כדאי לחשוב עד כמה שפשפופים בסלע יפגעו בנעל או לא.
          תצטרך לבוא לחנות למדוד ולבדוק בעצמך.
          • 1 / 1
          • פוסט ראשון
            פוסט אחרון