ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

תאילנד - עקרבים

פורום אסיה-המזרח הרחוק
    2
    8
    1752
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • ?
      אורח נערך לאחרונה על ידי

תגידו, יש פה מישהו שחלילה נעקץ ע''י עקרב בחופי תאילנד?

מעניין אותי ''לחלוק'' חוויות. שמעתי על עוד קורבנות שנעקצו גם הם בקו פאנגן, אבל אני לא מכירה אותם.

נעקצתי לפני 3 חודשים (עקיצה כפולה), זו זוועת עולם בפני עצמה. כנראה מעקרב. לא ראיתי כי היה חושך.
      העניין שזה עדיין מציק לפעמים. בעיקר כשקר בחוץ.

מעניין אותי איזה טיפול קיבלתם שם. (חוץ מזריקות וכדורים שממש לא עוזרים) ואיזה טיפול, אם בכלל, קיבלתם בארץ. אין לי מושג אם צריך לבדוק את זה לעומק.
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • ran31
        ran31 נערך לאחרונה על ידי

גם נחשים
        היי
        שבתי לפני שבוע מתאילנד.עקרבים לא ראיתי על החופים(זה גם לא מקום למצוא אותם-הם רחוקים ממים)אבל אם את מחפשת `חוויות לחלוק` אז נחש ירוק וכנראה ארסי ראינו צונח מעץ קוקוס בחוף האט רין בקופנגן.הוא מיד טיפס על קוקוס גבוה חדש וכולם הספיקו לשלוף מצלמות..
        אז הזהרו גם מנחשים שעושים באנג`י מעצי הקוקוס,חוץ מסכנת הקוקוסים הצונחים על בני אדם מהעץ ומפילים חללים(כן!) כל שנה בתאילנד.
        • ?
          אורח נערך לאחרונה על ידי

גם נחשים:Re
          נחש ראיתי דווקא בבנגקוק, רחוב ליד הקאו סאן. נחש פיתון ענק על עץ. (יש תמונות בפורום - תעשה חיפוש אם בא לך)

קוקוס נופל גם ראיתי בקו פאנגן - פחד אלוהים. שנייה וחצי והוא על הקרקע, אם לא על ראש של מישהו.

עקרבים יש...מניסיון...נעקצתי על השביל של מלון בלו מרין. ממש קרוב לים. ולא הייתה דרך להתחמק מזה. הוא טיפס לי על הרגל ואפילו לא הרגשתי.
          שמעתי על בחורה שנעקצה בישבן כשישבה על חוף הים בערב.

נחש ירוק ראיתי במים בקו פיפי, אבל קטן. ולא ידעתי שהוא ארסי... (-:

ככה זה חיים על אי. ''תנו לחיות לחיות''. רק צריך לדעת איך להתמודד עם זה. זה הדבר הכי כואב שחוויתי. והטיפול הכי כושל שחוויתי.

• ran31
            ran31 נערך לאחרונה על ידי

פיתון בבנגקוק?..
            יש ךף סיפורים מפחידים-שימרי על עצמך..
            מוזר שראית פיתון ענק בבנגקוק בין הטוקטוקים ההמולה ועשן האוטובוסים.הו חי בעיקרון בג`ונגלים מבודדים..
            עקרבים דווקא כן ראיתי בקאו-סאן-בדוכן פיצוחים,נמכרים לפי משקל..
            • ?
              אורח נערך לאחרונה על ידי

זה סרט מפחיד !
              זה סיוט , ככה זה בכל תאילנד ??

מרטין ??

מה עושים אם נפגעת מכזה דבר ?
              • ?
                אורח נערך לאחרונה על ידי

פיתון בבנגקוק?..:Re
                תעשה חיפוש כאן בפורום - תרשום ''נחש פיתון'' ותגיע לשרשור שלי. העליתי אותו לפני כשבועיים-שלושה.

הנחש הפתיע גם את התאילנדים. זה היה באמצע הלילה. גם השוטרים לא ידעו מה לעשות.

קורה...

מאחר וכבר נעקצתי בקו פאנגן ע''י עקרב (כנראה), אני יכולה להעיד על עצמי שאני הפכתי לפאראנואידית בעניין. לקח לי הרבה זמן עד שהתחלתי להסתובב שם בלי פנס ובהליכה איטית עם ''שבע עיניים'' על השביל.
                • ?
                  אורח נערך לאחרונה על ידי

זה סרט מפחיד !:Re
                  מרטין יושב במקום בטוח. אין צונאמי, אין עקרבים, אין עכבישים. בטעות הגיע לאזור נחש.
                  אני לא חושבת שמרטין יודע על המקרה. לא פגשתי אותו. מעט מאוד אנשים שהיו ב''מרכז למטייל'' וב''קשר הישראלי'' ראו את התמונות שצילמתי שם. ובגלל החושך התמונות לא מי יודע מה.

בכל אופן - מה עושים? - אם לא תחשוב על זה יהיה לך יותר קל. זה נדיר שזה קורה. מאוד נדיר. במקרה שלי זה עוד יותר נדיר כי הוא עקץ אותי אחרי שתי שניות שוב.
                  הבעיה שאין הרבה מה לעשות עם זה, במיוחד אם לא יודעים בוודאות מה עקץ.
                  בהתחלה חשבו שזה נחש, אבל בגלל שהיו 2 חורים ולא 4, אמרו לי לחכות 3 שעות ואם אפסיק לנשום, יקחו אותי בספיד בואוט לקו סמוי. (מוזר, לא?) - אבל זו רמת הרפואה שם.

פשוט אל תחשבו על זה מצד אחד, אבל תיזהרו מצד שני.
                  • ?
                    אורח נערך לאחרונה על ידי

הנחש
                    זה בינתיים. אני אחסוך מכם תמונות של הרגל שלי... (-:
                    • 1 / 1
                    • פוסט ראשון
                      פוסט אחרון