שוק צ`או טו צ`אק
-
היכן הוא ממוקם
אזה מלון הכי קרוב לו,(לא יקר בסיגנון אסיה)
אני נוחת יום ראשון בערך ב-14.00 ואני רוצה להספיק להגיע לשוק. ''תודה לעוזרים'' -
שוק צ`או טו צ`אק:Reחפש מלון באזור סוקומוויט,ומשם תעלה לרכבת עילית,תחנה האחרונה שם זה השוק,הכי נוח -
שוק צ`או טו צ`אק:Reהיי xxx.
בשביל לטייל באתר כזה או אחר לא צריך לגור לידו, הרי לא הולכים רק ברגל, יש טוק טוקים, מוניות, אוטובוסים ואת ''רכבת השמיים''. שוק צ`אטו צ`אק נמצא ממש בתחנה האחרונה של הרכבת, תחנת mo chit, כך שאתה יכול לישון אפילו במלון אסיה, או בכל מקום אחר שתבחר...
טיול מהנה, -
שוק צ`או טו צ`אק: תאי,או.Reנכון תאי,ותודה.
אבל הסברתי את עצמי שאני נוחת ביום ראשון בצוהוריים
ואני רוצה להספיק להגיע לשוק לפני שיסגר
לכן רציתי מלון ממש קרוב (להניח את התיק ולרדת,להגיע ישר לשוק) למוחורת אני עוזב את בנקוק.
תודה. -
שוק צ`או טו צ`אק: תאי,או.Reהשוק הוא רחוק מאוד מהנמל התעופה החדש,בבנגקוק יש פקקים נוראים,הכי מהיר זה 30 דקות מונית לסוקומווית ולעלות לסקיי טרן,ואם למחרת אתה עוזב בטיסה,אתה שוב קרוב לנמל -
אתה לא תספיקאתה נוחת ב- 14:00 (אם לא יהיו עיכובים לפני ההמראה)
עד שתצא מהשדה (הגירה וכו`), עד שתתפוס מונית, עד שתגיע למלון (טוב, יום ראשון - אין הרבה פקקים).
השוק נסגר בסביבות חמש אחה''צ. (זה מה שאמרו לי...רציתי להגיע לשם במוצ''ש והנהג אמר שכבר סגור....תקנו אותי אם אני טועה.....)
בהצלחה. -
שוק צ`או טו צ`אק: תאי,או.Reטוב,לפי הדברים שלך אני אקח כבר את אסיה ביגלל שיש יציאה מימנו לסקיי טרן.
למרות שחשבתי אולי מישהוא מכיר מלון 2 \מטר מהשוק. -
אורית,ניסגר ב-6 -
או קיי...עדיין לא מספיקאם הכל יהיה כמתוכנן, אתה אולי תגיע לשם בחמש.
המקום ע-נ-ק!! ועמוס לעייפה בתאילנדים ותיירים.
מה אגיד ומה אומר - ב-ה-צ-ל-ח-ה. -
או קיי...עדיין לא מספיק:Reהשוק הזה שווה טיול ליום שלם ולא תצליח לראות את הכול.
תנסה להגיע חבל לפספס את זה.
גם אם לא תספיק אז יש לך את באזר לילה באזור לומפיני גם שווה להיות שם. -
XXXReעדיין לא הבנת,הבעיה זה הנסיה הארוכה במונית,כמה שתעלה יותר מהר לסקיי טרן,עדיף