תאילנד באפריל
-
שלום.
אני מתכננת טיול לתאילנד באפריל. מתשובות כאן בפורום הבנתי שזו לא העונה המתאימה כי מזג האוויר שם חם יותר מכל השנה ושזו עונת המונסונים ויורדים המון גשמים שהורסים את הטיול. מתשובות אחרות הבנתי שזה לא נורא, שמזג האוויר נסבל ושאין הרבה גשמים.
אני מבולבלת... מה התשובה הנכונה? אתם לא ממליצים על אפריל? ואפריל היא באמת לא עונת התיירות? -
תאילנד באפריל:Reאפריל זה ממש סוף עונת התיירות
זה נחשב כבר בעונה החמה שממש חם ולך זה ויחסית לא מומלך לטייל בה
אבל בעיקרון אפשר לטייל בתאילנד בכל השנה -
חם אך לא מאוד גשום -
תאילנד באפריל:Reתאילנד באפריל חמה - חמה מאוד,
באפריל מתחילים המונוסנים אם כי בקצב חלש עדיין שהולך וגובר ומגיע לשיאו ביוני.
תלוי מה מטרתך בנסיעה, אם הייתי מגיע לתאילנד בתקופה הזו הייתי מתרחק מבנקוק ומגיע לאיים, שם למרות החום יש את האוקיינוס -חדר ממוזג בתקופה זו חובה כך שתיקחי בחשבון מבחינת עלויות, המונסונים נסבלים וקצרים עדיין בתקופה זו -באים מטרידים לשעה ונעלמים כלא היו. -
תאילנד באפריל:Reתקופה לא רעה לטייל בתאילנד קצת יותר חם מהתקופה הרגילה[נובמבר עד מרץ]אבל מונסונים אין באפריל אוליי יום יומיים גשם של חצי שעה לא יותר.
באפריל יש את חג ראש השנה התאילנדי[12.4עד16.4]ויש אזורים שזה נמשך שבוע ימים מאוד שמח בתאילנד בשבוע הזה. -
תאילנד באפריל:Reתודה רבה על התשובות. אתה אומר שמאד חם באפריל. חברה שלי חזרה לפני שבועיים ואמרה שחם ולח שם מאד אבל החום נסבל ומתרגלים אחרי יומיים. בטבלת מזג האוויר שבאתר כתוב שיש עליה של 4 מעלות בין דצמבר לאפריל. כשאתה אומר חם מאד הכוונה ליותר חם מ-4 מעלות? -
תאילנד באפריל:Reתודה רבה!!!!!
הרגעת אותי בעניין הזה.
ותודה על המידע בקשר לראש השנה התאילנדי. נשמע מעניין להיות שם בתקופה הזו.
-
תאילנד באפריל:Reאני חדרתי מתאילנד אתמול בבוקר ומזג האוויר היה מצויין לא חם ביום ובערב אוויר מצויין.
בשנה שעברה הייתי באפריל בתאילנד והחום הייה 35 מעלות [סגנון אוגוסט בארץ].הכי חשוב לשתות הרבה מים ומילשקים קרים .חחחחחחחחחח.[דרך אגב מי שהייה בפוקט לפני שבוע וחצי הייה כמה ימים סוערים שם -
תאילנד באפריל:Reלמה שלא תנסי את סרי לנקה? -
תאילנד באפריל:Reלא יודעת... האמת היא שיש לי בנטו 5 ימים ואני לא יודעת כמה אני אספיק להנות במקום שאני לא מכירה בזמן לחוץ. את תאילנד אני מכירה וחשבתי לנצל את הזמן בבנגקוק ופטיה, אותם אני מכירה וקל לי להסתדר שם. סרי לנקה ומקומות אחרים במזרח יכולים לחכות לטיול ארוך יותר.