כרטיסי חיוג לפיליפינים ?
-
שלום לחברי הפורום.
אני טס בחודש הבא לפיליפינים ובדקתי את נושא ההתקשרות מישראל לפיליפינים,וכן מהפיליפינים לישראל.בחנויות בדרום
ת``א סמוך לתחנה מרכזית החדשה,ביררתי לגבי נושא כרטיסי החיוג לפיליפינים.נמסר לי כך:כרטיס חיוג של 63 דקות עולה
32 ש``ח,מישראל לפיליפינים,וכן כרטיס חיוג מהפיליפינים לישראל עולה כנ``ל.המוכרת אף ציינה שעובדים זרים רוכשים בארץ כרטיסי חיוג ושולחים לפיליפינים כדי שיתקשרו אליהים כי בישראל כרטיסי החיוג זולים יותר מאשר בפיליפינים.לשאלתי האם זמן האוויר לסלולארי או לקו נייח
זהה,נעניתי בחיוב.אני מתכוון לרכוש סים מקומי למכשיר האורנג`` שברשותי(הוא פתוח לכל סים).
שאלתי היא:האם זה הגיוני?
מישהו כבר ניסה את כרטיסי החיוג הנ``ל ? מדובר על 0.5 ש``ח
לדקה.יותר זול מסלולארי בארץ.
רוני -
כרטיסי חיוג לפיליפינים ?:Reעל מה ששאלת אני לא יכול לענות לך כי אני לא מבין בזה מה שרציתי לומר לך זה שאני מקנה בך שאתה נוסע לפיליפינים אני הייתי שם באוגוסט זו מדינה מדהימה. מה המסלול שלך? אפשר לשאול איך אתה טס לשם(עם איזו חברת תעופה) וכמה זה עלה לך? אגב מחירי הלינה ומחיה יקרים מעט מתאילנד למרות שהתמורה למה שמקבלים לא משהו אבל עדיין מדינה פצצה! -
כרטיסי חיוג לפיליפינים ?:Reאני מציע לך לנסות את שירות ספיקו. זה מועדון שנותן לך מספר טלפון בארץ. אני חברה בו כבר מעל חודש ומאוד מרוצה.
אם אתה מעוניין תפנה אלי אשלח לך הזמנה. (גילוי נאות - צירוף חברים הוא אחד המסלולים לדקות להתקשרות בחינם)
ספיקו