אופנוע שלג
-
מי יודע באיזה אתר סקי ניתן לשכור אופנוע שלג לעצלנים חסרי כושר גופני שכמוני ? באירופה .כתובת אתר אינטרנט ?
תודה
תודה
תודה -
אופנוע שלג:Reאם כוונתך לנסוע לכמה ימים לאתר סקי ולגלוש שם על אופנוע שלג, אז למען האמת זה נראה לי קצת הזוי. במקרה כזה הייתי ממליץ לך לנסוע למקום שטוח כמו פינלנד שבו מארגנים בחורף טיולים של כמה ימים באופנועי שלג, או שילוב עם מזחלות רתומות לאייל הצפון.
אם אתה רק רוצה את החוויה של כמה שעות אז זכור לי שראיתי אופנועי שלג בכמה אתרים באירופה, והזכור לי ביותר הוא חניון די גדול במריבל (שלושת העמקים בצרפת). החניון נמצא מעל Mottaret שהוא הכפרון שמעל מריבל.
מצד שני, ראיתי רבים שאינם בעלי כושר גופני גבוה גולשים בסקי ונהנים מאד. אף פעם לא מאוחר להתחיל, אז קח את הזמן, תלמד בנחת, תשתה ותאכל כמו שצריך, תבלה בערבים וגם אתה כנראה תתמכר... -
אופנוע שלג:Reתודה
גלשתי בעבר ( חובבני מאד ) ולאור גילי המתקדם (40 ) אין לי ספק שאני ממש לא בכושר . הרעיון הוא טיול הפתעה ל 3 ימים .מה דעתך ? אופנועי שלג , אווירה , רכבל - בקיצור טיול לעצלנים . עקב גילי '' המופלג '' ההוצאה הכספית היא לא Issue כ''כ גדול . -
אופנוע שלג:Reאם מדובר על חווית שלג בלבד המלצתי היא שתבחר אתר באוסטריה שבו חיי לילה ערים (אם זה חשוב לך) ובו תוכל לשלב פעילויות שונות שאינן גלישה. באתרים גדולים יש בנוסף לאופנועי שלג גם מזחלות וחוויה מוכרת היא ארוחת ערב במסעדה על ההר שממנה יורדים אח''כ חזרה לכפר במזחלת בחושך - ההנאה מובטחת! ניתן לשלב במקומות מסוימים טיולים במרכבות רתומות לסוסים וכמובן שאם יש מרחצאות זה בהחלט מוסיף. בקיצור, הקהל של ''לא גולשים'' זוכה בפינוקים משלו כדי שיוכל גם כן ליהנות מהלבן הלבן הזה עם כל האווירה מסביב.
העיירות המותאמות ביותר ללא גולשים מבחינת היצע פעילויות וחנויות הן בדרך כלל אלה שפעילות גם בקיץ. נסה למשל את קיצביהל וצל-אם-זה - פשוט להכנס לאתרי האינטרנט שלהם ולבדוק מה היצע הפעילויות. עוד המלצה - כדאי להשקיע ולהתקשר טלפונית למשרדי המידע לתיירים בעיירה. הם בדרך כלל דוברי אנגלית ונחמדים, ותוכל להתיעץ אתם לגבי תכנים נוספים בהפתעה אותה אתה מתכנן.
אני מקווה שמה שהצעתי לא נשמע לך גריאטרי מדי אבל זו רוח הדברים שאתה ביקשת. בכל מקרה, כאחד שכבר עבר בכמה שנים את גילך הייתי בכל זאת ממליץ שתנסה לפחות יום אחד של גלישה. אם הכסף אינו בעיה המלצתי היא שתיקח מדריך פרטי לכמה שעות כדי שהשיעור יותאם לרמתך ולא תצטרך לרדוף אחרי הקבוצה. -
לדן הצעיר...אתה בטח מתבלבל בין פורום צעירים ושעירים לבין פורום הסקי.
רבים כאן הם כבר לא ילדים, ויש כאן גם כאלו שהתחילו לגלוש בגיל מאוחר, אתה יכול לנסות לגלוש עם הדרכה מתאימה לגילך ולכושרך.
רק לבן -
שבוע ספארי בלפלנדלא קשור לסקי, אבל יש חבילות של שבוע בלפלנד, כשבכל יום יש פעילות אחרת (מזחלות, אופנועי שלג ועוד). לא זוכר את החברות שמוציאות, אבל קל למצוא ברשת מידע. משהו כמו $2000 לאדם, ככה שזה לא בשמיים. -
אופנוע שלג:Reקיבלת ציון 100 . הבנת אותי בדיוק . תודה -
תודה רבה -
תודה רבה -
אופנוע שלג באנגלית ?מה השם המקצועי לאופנוע שלג באנגלית ? -
snowmobileולפעמים גם skimobile או snow scooter -
אופנוע שלג:Reלתשומת לבך:
באתרי סקי טיולי האופנועים הנ''ל מוגבלים לשעות בהם אין גלישה.
17:00 וצפונה.
חוויה מומלצת לכל הדעות אבל אי אפשר למלא סביב זה אפילו את שלושת הימים שציינת.