סנובורד- סימולטור 450$
-
לחובבי הקרש- יצא סימולטור חדש ........
http://www.interhealth.com/n/pages-b2c/other-massage-products/ijoy-board/tertiary-ijoy-board.html
-
יש גם לסקי? -
סנובורד- סימולטור 450$:Reפטנט נחמד , בעיקר לשמירה על שווי המשקל ואלי קצת לפיתוח קואורדינציה ברגליים .
לי שמתכנן ללמוד לגלוש עם הדבר הזה צפויה אכזבה, הסיבה היא שחסרים פה כוחות הג`י שמאזנים את הגולש בהטייות חדות וגלישה על ''הקנט'' שהם בעצם כל העניין כמעט בגלישת שלג..
תודה על העידכון , באמת פטנט נחמד .
charls -
יש גם לסקי כנראה יותר מוצלח -
היה נחמד אםמארגני יריד הסקי המתרחש מידי שנה באוקטובר בגני התערוכה בת''א היו מציגים דמו של המכשיר הנ''ל ומאפשרים להתנסות... -
קיים סימולטור כזה בארץ...רק שעקבותיו אבדו. בתחילת שנות התשעים,כשפרץ פבריקנט היה בשיא כוחו,הוא הקים בביתו (אי שם במרכז הארץ)חדר סימולטור הדומה לסקיירס אדג`. הרעיון בהחלט נחמד ועוזר לשפר את הכושר ואת עמידת המוצא בסקי. אם למישהו יש מידע לאן נעלם הסקימולטור,נא לדווח לפאודר.. -
קיים סימולטור כזה בארץ...:Reיוסל`ה לאיפה נעלמת? אולי תתקשר?
בקשר לSKIERS EDGE זה נחמד, אבל עולה כמה אלפי דולרים -
קיים סימולטור כזה בארץ...:Reכשאני מעבד את שדות התירס שלי(כדי שלך יהיה מה לאכול.. (-: ) אתה משתעשע ברעיונות עוד יותר משעשעים.
נדבר מחר,אינגלע.. -
החום לא מטיב איתכםעם כל הכבוד אתם נשמעים כמו ערוץ הקניות. בדומה למכשירי הריצה שאני רואה בהרבה בתים, זה נראה לי מסוג הדברים שהופכים די מהר למתלה לבגדים. מי שמחפש מה לעשות עם כמה אלפי שקלים ורוצה להתאמן (גם לסקי/סנואובורד) ישלם את אלפי השקלים שלו לחדר כושר ויקבל גם מסכי LCD, אוירה, מוסיקה, חברה ומגוון.
לחילופין תשקיעו ברולר או קייטסרף נראה לי יותר עדיף