חוות דעת על אוהל
-
אהלן חברה,
ברצוני לדעת מה דעתכם על אוהל TENT DENALI IV
של חברת SALEWA לטיול בניו זילנד לזוג בתקופת שבין
ינואר לאפריל?
אשמח לתגובות, הצעות אחרות וכ''ו.
תודה.
TENT DENALI IV
-
חוות דעת על אוהל:Reזה אוהל ל 4 אנשים והוא כבד מידי לשני אנשים. -
חוות דעת על אוהל:Reתקנה אוהל שם, לא בטוח שכדאי להסיחב איתו מהבית, ובמקרה ואתה קונה רכב אז יש סיכויים ש''תקבל'' אותו על הדרך עם הציוד שהושאר ברכב -
אין לי בעיה...לסחוב עוד קילו יותר ואני לא קונה רכב אז חוץ מהנתונים הללו יש משהו שאתם יכולים לספר על האוהל האם הוא טוב לניו זילנד???? -
חוות דעת על אוהל:Reהאוהל הוא ללא ספק אוהל טוב עם אטימות ברמה מאוד גבוהה למים, יותר מזה לא צריך, אבל לדעתי הוא כבד מידי גם בשביל 4 אנשים. אני לא יודע כמה הוא עולה ואיפה אתם קונים- אם יש לכם את האופציה לקנות דווקא את האוהל המסוים הזה במחיר מיוחד וממש זול וחשוב לכם המחיר אז לכו על זה, אם לא ואתם קונים אותו במחיר הרגיל שהוא בטח יותר מאלף אז יש אפשרויות יותר טובות, כמו אוהלים של TNF שהם יותר קלים עם אטימות באותה רמה.
לכמה אנשים אתה צריך את האוהל? -
חוות דעת על אוהל:Reלזוג אבל אני בחור גדול שאוהב מרחב ואוהל זוגי לא יספק אותי -
גם כאבי גב אתה אוהב?קילו פה ועוד קילו שם...בחור גדול, שמור על הגב והברכיים שלך לדברים חשובים יותר. -
חוות דעת על אוהל:Reאני מבין את עניין המרחב, בטיולים בארץ אני גם לוקח אוהל של 4 לזוג, מצד שני- בטרקים כשכל הציוד על הגב זה קצת יותר קשה. יש אוהל של SALEWA שנקרא SCOUT הוא מוגדר לשתי עונות ומתאים ל-3 אנשים ככה שזו יכולה להיות אופציה מאוד טובה. מבחינת המשקל הוא יותר קל והאטימות שלו למים היא מאוד טובה (והוא אפילו יותר זול)
הנה קישור-
http://shop.lametayel.co.il/cgi-bin/lametayel/30200.html
(ושווה ללכת לפתוח אותו בחנות כדי לראות את המרחב)