אנטוורפן - מעניינת לילדים?
-
האם כדאי להכנס עם ילדים (בוגרי כיתות א` ו-ג`) לעיר אנטוורפן? אני לא רוצה להכנס לגן החיות. האם יש בעיר אטרקציות אחרות לילדים? -
לדעתי - לאעוד לפני שראיתי מה שכתבת בפנים, רציתי לכתוב לך שגם על גן החיות הייתי מוותרת.
אני יודעת שזה עניין של טעם אישי, אבל אנחנו לא ששים להכנס לערים הגדולות עם ילדים. גם אם יש בהן אטרקציות....
לא נהנינו - לא מהנסיעה בעיר, ולא מגן החיות.
טיול נעים
ענתי -
ענתי - אשמח לעצתךאני מנסה למצוא איך להעביר יום של נסיעה מהבוקר מצימר ליד אנטוורפן עד לכפר נופש בהולנד באיזור אוטרכט.
יש לך המלצה אולי? -
ענתי - אשמח לעצתך:Reהי ורד,
אנחנו נסענו לפני שנה לבלגיה (בלבד) ולפני שנתיים להולנד, כך שקשה לי להגיד לך מה בין לבין, ללא המפה מולי.
אבל אני רוצה לשלוח לך, אם תתני לי את כתובת האי-מייל שלך - משהו מקסים על בלגיה. יעזור לך מאד מאד בתכנון הטיול.
ענתי -
תודה רבה!אשלח לך מחר בבוקר מייל - אני לא נמצאת ליד המחשב שלי.
המון תודה! -
תודה רבה!:Reלורד שלום,
מה דעתך לסוע לאפטלינג?
זה ממש בדרך ובכך תחסכו אח''כ נסיעה ארוכה מאוטרכט לשם.
יש כמובן אפשרויות נוספות: ביקור ברוטרדם או כל עיר/עירה אחרת בדרך. -
תודה רבה!:Reאפטלינג כביקור בדרך מבלגיה להולנד? - קצת לא נראה לי מתאים ל''בדרך'' - אנשים פה תארו את זה כגולת הכותרת של הטיול (עבור הילדים), והיות וזה היום הראשון של הטיול חבל לי ''לבזבז'' את הביקור שם.
רוטרדם - אני לא בטוחה. ביתיים השמטתי את העיר הזאת מהטיול - אני לא מוצאת בה עניין.
חשבתי אולי לעצור בדרך בפארק הואה פלואה. -
תודה רבה!:Reעשית בשכל.
אין מה לחפש ברוטרדם, מלבד המגדל הגבוה. אנחנו לא עלינו למעלה, בגלל מספר פחדנים במשפחה.
גם בספינת הפנקייק היינו.
אבל אלה לא מצריכים ביקור מיוחד בעיר התעשייתית הזו.
יש מקומות הרבה יותר יפים בבלגיה.