מיקום בחצי האי איסטרה
-
אנו משפחה נוסעים לסלובניה וקרואטיה מבקשים להתיעץ: אנו מתכננים להיות 4 ימים באיזור בבלד, אחר כך לרדת לאיזור המערות לשהות שם 3 לילות השאלה היכן כדאי ללון, חשבנו ברוביני?! מה המרחק מהמערות, והאם למשיהו יש רעיון אחר? סיום הטיול יהיה בסלוני-פליטביצה,
תודה -
מיקום בחצי האי איסטרה:Reאנחנו התאכסנו אצל מריה ב-planina ממש מרחק של 10 דקות נסיעה מפוסטוינה.
יש לה שלושה חדרים זוגיים ועוד חדר לשלושה.אירוח כולל ארוחת בוקר טובה
טל:386-5-7565101
תהנו -
מיקום בחצי האי איסטרה:Reעל מנת לטייל במערות הנטיפים אפשר בהחלט לגור בבלד, כשעה עד שעה וחצי נסיעה. ברוביני איני ממליצה להתגורר בקיץ- יותר מדי עמוס ויקר. עדיף להתגורר בעיירה פחות תיירותית וממנה לטייל גם במערות הנטיפים וגם ביעדים אחרים בקרואטיה. אני ממליצה בחום על מגורים בנובי, כפר נופש נהדר, חדיש ובמיקום מוצלח.
חופשה משפחתית בנובי -
מיקום בחצי האי איסטרה:Reלשרון תודה. האם המיקום מתאים גם ליציאה לטיול בחצי האי איסטרה,
מאחר ואנחנו מחפשים מקום לשהות בו 3 לילות. -
מיקום בחצי האי איסטרה:Reכנראה לא הבנתי אותך נכון.
אני התכוונתי לאיזור המערות בסלובניה. המרחק מפוסטוינה, מערת נטיפים בסלובניה לUMAG העיירה הצפונית ביותר בחצי האי הוא לפחות שעה ומשהו.
השאלה היא מה את רוצה לראות? כי יש הבדל משמעותי בין נסיעה בכבישי חוף עם נוף ים כאשר הדרך עוברת בין הכפרים,ולכן איטית אך יפה יותר, לבין נסיעה מהירה בכביש בינעירוני ללא הנוף לים.
אנחנו מצאנו בכפר ליד UMAG דירה עם מטבח מאובזר + 9 מיטות במחיר מציאה של 100 יורו לדירה.
לדעתי עדיף לחלק את הטיול לשלוש איזורי לינה, איזור בלד, איזור פוסטוינה ואיזור חצי האי.
מנסיוני לא כדאי להתעקש על מגורים דווקא בערים המוכרות והגדולות. המחירים גבוהים יותר והאיכות ירודה. אני ממליצה על הכפרים הקטנים שם משתדלים יותר להשביע את רצונו של התייר.
נ.ב יש הבדל משמעותי באיכות החדרים בין סלובניה לקרואטיה. אני נהנתי הרבה יותר מסלובניה -
מיקום בחצי האי איסטרה:Reשרון תודה, נראה לי שלפי עצתך נשאר באיזור בסלובניה -
מיקום בחצי האי איסטרה:Reתלוי מה מיקוד הטיול שלך
אבל מרוביני (יפה מאד) למערות זה אינו מוקד נכון גיאוגרפית.
אם את מחפשת לינת כוכב שתכסה את המערות וגם את דרום איסטרא-אז איזור פאזין -מוטובן במרכז חצי האי הוא המקום הנכון גיאוגרפית.
אבל(!) זה אזור ''יבש'' למדי מבחינת אפשרויות בילוי,מסעדות וכו וגם את זה צריך להביא בחשבון.
אם את רוצה לבלות בחופי הים-בחרי יעד לינה צפוני יותר מרוביני- כמו למשל פורץ` וזה יכסה לך את אזור החוף .
אבל אינו מתאים לטיול גם במערות.
נ.ב. גם אני יותר אהבתי את סלובניה מקרואטיה בהיבטי המגורים (ועוד). -
מיקום בחצי האי איסטרה:Reיונית תודה, התיכנון טיולי כוכב 4 ימים ראשונים בלד, ויומיים אחרונים פליטביצה, יש לנו 3 ימים באמצע שלגביהם אנו מתלבטים, הייתי שמחה לקבל המלצה למיקום, הינו רוצים מקום נגיש ולא ''יבש'' שנוכל לטייל ממנו.
תודה על כל עצה