צרפת שמפיין ? בלגיה המלצות
-
-
צרפת שמפיין ? בלגיה המלצות:Reשקד שלום,
ראשית פרט קצת את בקשתך.
ושנית- אני מציעה לך לדפדף בפורום, ובעיקר לסרוק אותו ע''פ מילים כמו ''בלגיה'' או ''ארדנים'' (בגוף ההודעה. תראה בראש העמוד במקום השמור למילות חיפוש). כמו כן, תוכל לסרוק ע''פ שמי או שמם של מטיילים חוזרים אחרים, שתגלה במהלך קריאתך שהיו שם. באשר אלי, תמצא גם הרבה שטויות וזבל, שלא קשורים לענין, אבל אפשר לנפות ולהוציא משם את מה שכתבתי על בלגיה (וזה די הרבה).
אני מבינה שכמו רבים, אתה מחפש לטיול בבלגיה ''גיבוי'' של ארץ נוספת. לידיעתך, הייתי שם שמונה ימים מלאים ולגמרי לא הספיק לי. כך דווחה השבוע גם נועה (המכונה פה בשם ''נועה השנייה'') שהיתה עשרה ימים והרגישה שחסר עוד.
לוקסמבורג אף היא ארץ נפלאה לטיולים. עד שלשה ימים הייתי ממלאת בה בכיף (אני הייתי שם יום אחד, הצצתי והתפעלתי). וישנו גם אזור מפגש הגבולות בין הולנד, בלגיה וגרמניה. אף הוא קשור גאוגרפית לארדנים.
אה...וישנם כמובן גם הארדנים הצרפתיים, שנראים לי על פי מחקר קטן שערכתי, לא פחות מרשימים מהבלגים. לא הספקתי להגיע לשם, לדאבוני.
אין לי דבר נגד צרפת, שהיא בודאי ה-ארץ המתאימה לתיירות. רציתי רק להאיר את תשומת לבך.
חזור לפורום עם בקשות ספציפיות.
בהצלחה -
לזיווההנחיתה בפאריז, כוון הטיול 12 ימים בבלגיה והולנד.
האם באזור בלגיה יש הרבה לינה בצימרים?
האם חייבים להזמין מהארץ, או ע''פ ההתקדמות בטיול.
בבלגיה אני מתחיל בדרום ונכנס להולנד.
לגבי חבל שמפיין, אני פשוט לא רוצה ''סתם'' נסיעה עד לבלגיה. -
לזיווה:Reלגבי לינה אני יכולה להעיד רק מנסיוני. אני הזמנתי מהארץ בקתה בכפר נופש. יש הרבה בתים להשכרה בבלגיה. היה פה מישהו בקיץ הזה, שכתב הודעה בנוסח- ''הצילו, פנינו לכמה כפרי נופש והכל היה תפוס.'' בודאי היה משהו של מעכשיו לעוד שבוע או כמה ימים, בשיא העונה. לידיעתך.
לגבי שמפיין. אני לא מומחית, אבל מתשובות למטיילים לאורך הקיץ שחיפשו משהו לראות בדרך מצרפת או לצרפת, לא נמצאו דברים קצרים שאפשר להנות מהם ולהמשיך באותו יום לבלגיה. ואם אתם ממש מתעכבים בצרפת לטיול משמעותי יותר, בודאי תצטרכו גם ללון שם, ואז אתה מכווץ עוד יותר את הזמן הקצר לבלגיה והולנד. נראה לי שכדאי לך להתמקד יותר. אני רואה פה הרבה מטיילים שעוברים את התהליך הזה, מתעקשים, ולבסוף מבינים שאין ברירה.
אני מציעה לך להקליד בראש העמוד את השם- ''סיון'', לראות את ההכנות לטיול ואת הדיווח שלאחריו. כמו כן, תנסה גם ''זוהר'', שעדיין לא נסעה. אבל תראה את הצהרת הכוונות הראשונה, את התגובות שקיבלה בפורום ואת התכנית האחרונה עליה בקשה חו''ד. בודאי היו עוד רבים כאלה. אני הייתי מעורבת בדיונים של שתי אלה. -
לזיווה:Reתודה על כל העזרה. אנחנו טסים מחר. נקווה שיהיה כאן שקט. אמן. -
ליעל, נסיעה טובה:Reלך ולכל משפחתך,
ובתקווה שתזכו לחזור למדינה שלווה ושקטה. -
ליעל, נסיעה טובה:ReAMEN