ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

דיסנילנד או דיסניוורלד?

פורום צפון אמריקה
    3
    5
    1139
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • ?
      אורח נערך לאחרונה על ידי

מה עדיף? א. לוותר על הדיסנילנד בקליפורניה וללכת ליוניברסל סטודיוס אבל ללכת לדיסני וורלד בפלורידה (לא לפארקים האחרים..), או ב. ללכת לפארק אחר בפלורידה (ואם כן אז לאיזה?) ולדיסנילנד בקליפורניה ולוותר על יוניברסל? תודה 🙂
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • דודו מרמת גן
        דודו מרמת גן נערך לאחרונה על ידי

דיסנילנד או דיסניוורלד?:Re
        השאלה / התלבטות לא כל כך ברורה. יש דיסני ויוניברסל גם באורלנדו וגם בלוס אנג`לס. באורלנדו - דיסני הרבה יותר גדול והרבה יותר מרשים - 4 פארקים + פארקי מים. אם את באורלנדו, אין הצדקה להגיע במיוחד ללוס אנג`לס רק בשביל דיסני ו/או יוניברסל - ולהיפך. באורלנדו - הכל קרוב אחד לשני יחסית. בלוס אנג`לס - יוניברסל בצד אחד של העיר ודיסני בצד שני. נסי להסביר מה ההתלבטות ואולי ניתן יהיה לעזור ביתר פירוט.
        • ?
          אורח נערך לאחרונה על ידי

אני לא מגיעה במיוחד לכל אחד מהם רק בשביל הפארקים, אני אהיה בכל מקרה בשניהם, העניין הוא שאנחנו לא נרצה לעשות ממש את כל הפארקים אלא את המובחרים ביותר ולכן אני שואלת מה הכי כדאי לראות (נניח עד 3 פארקים הכי טובים במקסימום...) אגב, אני מדברת על עונת החורף פחות או יותר..
          • חגיתY
            חגיתY נערך לאחרונה על ידי

קודם כל - בחורף עדיף להיות באורלנדו גם מבחינת מזג האוויר, ובכלל זו עיר מאד כייפית, אז אם הימים לא קבועים מראש - שווה לשהות יותר שם. בדיסניוורלד יש 4 פארקים: המג`יק קינגדם (זהה לזה שב-LA ובפאריס), MGM שהוא פארק בנושא סרטים, אנימל קינגדם ואפקוט. איזה מהפארקים לבחור -זה ממש ענין של טעם. הכי הייתי ממליצה על ה-MGM , ואפקוט והמג`יק במקום השני (מאפקוט קצת התאכזבנו). חוץ מזה יש באורלנדו גם שני פארקים של יוניברסל: האחד דומה לזה שב-LA(אומרים שפחות טוב) והשני יותר אקסטרים (אי ההרפתקאות). אולי, אם אתם יכולים- לכו לשלושה של דיסני, וב-LA לכו ליוניברסל.
            • ?
              אורח נערך לאחרונה על ידי

תודה
              • 1 / 1
              • פוסט ראשון
                פוסט אחרון