ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

לחץ טיסה.........

פורום צפון אמריקה
    6
    11
    4164
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • ?
      אורח נערך לאחרונה על ידי

היי לכולם, אני עומדת לטוס במרץ לשבוע לווגאס (מטעם העבודה) ואני בלחץ היסטרי,יש לי בעיה עם טיסות ארוכות ,וכן טסתי כבר לקנדה שזה גם טיסה קצת ארוכה (12 וחצי שעות),ובכול זאת ככל שמתקרב המועד אני לחוצה יותר... יש למישהו טיפ שאוכל לאמץ לי???
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • lesli
        lesli נערך לאחרונה על ידי

לחץ טיסה.........:Re
        מנסיוני האישי קחי כדור ``לוריוויאן`` או ``ואבן`` אלה כדורי הרגעה שגורמים לשינה. אני לקחתי ``לוריוויאן`` ממש חצי שעה לפני העלייה למטוס איך שהתיישבתי על הכסא תפסתי ``חרופ`` עד ניו יורק ואם לא היו מעירים אותי בכח הייתי ממשיכה לישון עד עצם היום הזה (תארי לעצמך שלא הצליחו להעיר אותי לארוחות הגורמה של ``אל על``). בכל אופן- כדורים אלו מצריכים מרשם של רופא אבל כל רופא משפחה ייתן לך בלי כל בעיה לכדורים אלה כאשר תסבירי לו את הסיבה שבגללה את זקוקה לכדורים אלה. עיצה נוספת באם תחליטי לקחת את הכדורים היא לנסות אותם בבית לפני השימוש בטיסה, תפסי איזה סופשבוע שאת יכולה להרשות לעצמך להזרק ותראי תוך כמה זמן הכדור מתחיל להשפיע ובאיזו צורה. בהצלחה ואל תשכחי לכתוב תגובה על תוצאות הניסוי :). ודרך אגב עיצה נוספת (פחות מעשית) להעביר את הכרטיסים הלאה (אליי למשל)... ממני-ד``ר שקשוקה
        • sammie
          sammie נערך לאחרונה על ידי

good book, traveller`s blindfold and maybe some beer on board. and you are good to fly :))) and the main thin: do not panic! panicking would only double your stress and jeopardise your chances to make the flight bearable. I attached 2 links that might help you.

http://airtravel.about.com/cs/inflight/a/longflight.htm

http://www.findarticles.com/p/articles/mi_m0QXQ/is_2004_July_30/ai_n15341843
          • גלית הותיקה
            גלית הותיקה נערך לאחרונה על ידי

הי, קצת פחות אגרסיבי מקודמי... עלי להודות שלפני שטסתי בתדירות גבוהה יחסית והדבר הפך לפחות ``חריג`` עבורי, הייתי באותו מצב והעצה על הוואבן והכדורים האחרים עברה גם אצלי. אבל איך שהגעתי לבית המרקחת, אמר לי הרוקח שבעצם, בסופו של דבר הכל פסיכולוגי, אז למה להעמיס תרופות שהן לא ממש בריאות... וצדק. הוא הציע לי טיפות טבעיות, של DR. RECKEWEG מספר 47, המיועדות למצבי לחץ. לוקחים 5 טיפות פעמיים ביום. מכיוון שזה על בסיס טבעי, אין בעייה של מינון יתר ואז כשסף הלחץ גבוה, לוקחים יותר פעמים ביום וכשיורד הלחץ מעט, עוברים לפעמיים ביום. תאמיני לי, זה עובד. כשראיתי שזה עובד בטיסה הראשונה ושחזרתי בחיים, הפסקתי לקחת. מאז טסתי מספר פעמים ופרט לאי נוחות קלה שסביר להניח שחלק לא מבוטל מהאנשים חווה, אין לי שום בעייה ולא השתמשתי בהן זמן רב. ובכל מקרה, הן בארון למקרי חירום היסטריים... (נרכשו בסופרפארם) בהצלחה.
            • dhz
              dhz נערך לאחרונה על ידי

לקחת טיסה עם עצירות ביניים באירופה ובחוף המזרחי של ארה``ב. הזמן הכולל ארוך יותר, אך הטיסה המקסימלית היא של 6-7 שעות (למשל דרך לונדון וניו יורק או בוסטון), שזה הרבה פחות נורא.
              • deddi
                deddi נערך לאחרונה על ידי

תעשי כמוני קני כרטיס למחלקה ראשונה LOL
                • ?
                  אורח נערך לאחרונה על ידי

תגובה מאוד אינטליגנטית
                  • ?
                    אורח נערך לאחרונה על ידי

לגלית הוותיקה
                    המלצתך לטיפות על בסיס טבעי מוזרה יש דברים על בסיס טבעי שעושים טוב יותר לדוגמא חשיש. את יודעת מה יש בטיפות ?
                    • ?
                      אורח נערך לאחרונה על ידי

לגלית הוותיקה:Re
                      כל תרופה שנלקחת - טבעית או לא - משפיעה בצורה שונה על כל אחד. כל אדם ותגובתו. כנ``ל לגבי ג`ט לג וכו`. אני בכלל עושה דברים אחרים לפני טיסה - אבל זה אינדיבידואלי - כי לי מפריעים בטיסה דברים אחרים. זה פשוט אישי.
                      • lesli
                        lesli נערך לאחרונה על ידי

אלן, השארת אותי במתח...
                        מה לך מפריע בטיסות? , שתפי אותנו. וחוץ מזה שלא הבנתי איך את מתמודדת עם כל נושא הטיסות הארוכות.
                        • ?
                          אורח נערך לאחרונה על ידי

אגדות הפורום מענינות יותר.
                          • 1 / 1
                          • פוסט ראשון
                            פוסט אחרון