מניו יורק לאורלנדו ברכב
-
אנחנו יוצאים לחודש לניו יורק והאזור .האם אפשרי (הגיוני) לצאת ברכב מניו יורק למיאמיביץ,המטרה בלי הרבה עצירות כמה זמן יכולה להמשיך נסיעה זו (בשעות). -
מניו יורק לאורלנדו ברכב:Reאפשרי - כן. הגיוני? - פחות. כלכלי - גם לא. והכל כמובן לפי דעתי. המרחק ניו יורק - אורלנדו 1735 ק``מ שהם כ 18-19 שעות נהיגה נטו ללא עצירות. למיאמי - צריך להוסיף עוד כ 380 ק``מ שהם כ 4 שעות נהיגה נטו ללא עצירות. רצוי מאוד לא לעשות יותר מ 350-400 ק``מ ביום - כ 4 שעות נהיגה נטו. לכן מדובר על סדר גודל של 4-5 ימים נסיעה. כל זה - רק דרך אחת. עכשיו יש גם את הדרך בחזרה? אגב - גם אם מתחלפים שני נהגים, זו קריעה לא קטנה. אם אתם עם ילדים, זה עלול להיות סיוט לא קטן להם ולכם. לדעתי לטוס את הדרך. אם מתארגנים מראש מספיק זמן, ניתן למצוא כרטיסי טיסה בסדר גודל של 70 דולר לכרטיס. כמה עולה שכירת רכב? כמה עולה דלק וכו`. -
מניו יורק לאורלנדו ברכב:Reדודו תודה רבה .התשובות ממש טובות .רק כשבררנו במשרד נסיעות בארץ היה מדובר בעלות של 500 $ כרטיס הלוך ושוב. היכן לדעתך נתן למצוא כרטיסים במחיר של כ 70$ ? ( דודו יכול להיות שטיילנו אתכך בסלובניה?). בכל מקרה תודה רבה,רבה שבוע טוב. ויקי. -
מניו יורק לאורלנדו ברכב:Reלצערי לא טיילנו בסלובניה. עדיין לא הגעתי לשם. באתר המצורף תמצאי טיסות ולפי המחיר שתמצאי באתר, תוכלי לבקש ואולי אפילו לדרוש מסוכן הנסיעות שלך את אותו המחיר. כמובן שניתן להזמין דרך האתר, או ישירות דרך אתר חברת התעופה.
sidestep -
מניו יורק לאורלנדו ברכב:Reמסכימה עם כל מילה. מעבר לכך השכרת רכב בניו יורק יקרה בכ- 50% מאשר בפלורידה. בנוסף, דמי ההחזר בין המדינות כ- 300 דולר, כך שתשלמו תוספת על הכרת הרכב של כ- 500-600 דולר! יותר יקר בהרבה מעלות הטיסה, שלא לדבר על הטרטור ובזבוז הזמן. אם סוכן הנסיעות שלך מצא לכם טיסה ב- 500 דולר יש 3 אפשרויות: 1. הוא רודף בצע 2. הוא ממש גרוע 3. אתם מחפשים טיסה לימים הקרובים ביותר, כאשר כל המקומות כמעט אזלו. אני מקווה בשבילכם ששתי האפשרויות הראשונות נכונות ותוכלו למצוא לבד (צרפתי אתר עם המון קישורים) טיסות זולות. אני מקווה בשביל הסוכן שהאפשרות השלישית נכונה...
טיסות -
מניו יורק לאורלנדו ברכב:Reהשאלה הגדולה היא ''אם או בלי?''...והכוונה היא כמובן לילדים. כרטיס טיסה מניו יורק לאורלנדו או מניו יורק למיאמי לא יעלה 70 דולר, איך שלא תסתכל על זה וגם אם אבא שלך מנכ''ל אל על. אולי 70 דולר בכל כיוון בתוספת מסי נמל, כך שכל כרטיס יצא בערך 140-180 דולר, וזאת אם אתה מזמין הרבה מראש. חברות לבדוק - JETBLUE ו-AIRTRAN וגם USA3000 חפש בגוגל ותמצא את האתרים. אז אם נאמר משפחה של 4 נפשות (קח בחשבון שלילדים אין הנחה בטיסות) - חשבון פשוט מראה שהטיסה תעלה לכם בערך $1000 כולל כל מס שמסביב. לדעתי אפשר לעשות זאת בנהיגה של יומיים בכל כיוון. נראה לי עלות השכרת הרכב לא קיימת כאן משום שממילא אתם מתכוונים לנהוג ולטייל באזור ניו יורק עם רכב שכור. חישוב עלות של דלק תלוי בסוג הרכ שתשכרו ונראה שזה יהיה רכב יותר גדול בשביל המזודות, כך שאתם יכולים לקחת בחשבון בערך 5 מיכלי דלק בכל כיוון, בעלות כוללת של 300 דולר בערך. לינה בבית מלון בכל כיוון ללילה אחד, אפילו במלון זול כמו MOTEL 6, יעלה לכם כ-$50 ללילה. ארוחות - 2-3 ארוחות ביום בכל כיוון - סה''כ 6 ארוחות בכל כיוון - עלות של כ-$200. קניית מסך לסרטים באוטו כדי שהילדים לא ישתגעו לגמרי - $100 להכי זול. קניית 10 סרטים במבצע ב-WALMART - בערך $50. כך שעלות הנהיגה באוטו - בערך 800 דולר. זכרונות לכל החיים ותמונות באלבום וביקור באתרים לאורך הדרך וסתם חוויות של להיות ביחד בתור משפחה - ללא מחיר. -
בושתי וכלימתיכתבתי ''אם'' במקום ''עם''. עם כולם הסליחה. -
בושתי וכלימתי:Reלדעתי אתה צריך לשבת ולעשות שוב חישוב. השכרת רכב לא נכללת בחישוב? לא ברור לי למה. דבר שני - ניסית לעשות פעם את הדרך הזאת ביומיים? אם התשובה חיובית מאוד מעניין אותי איזה ``ביקור באתרים לאורך הדרך`` ניתן לעשות בזמן הזה, ואיזה זכרונות יש מזה שלא יוצאים כל הדרך מהאוטו. -
מניו יורק לאורלנדו ברכב:Reכאחת שעשתה זאת הלוך וחזור,פעמיים! (פעם מניו-יורק וחזרה ופעם ממרילנד וחזרה) - אוסיף מנסיוני. הדרך לקחה לנו 21 שעות מניו-יורק ו-19 שעות ממרילנד. היינו 2 נהגים ,התחלפנו כל שעתיים /שלוש ישנו תוך כדי נסיעה ועצרנו רק לדלק אוכל ושרותים. על האוטסטרדה בדרך אין כלום למעט מקום חביב שנקרא SOUTH OF THE BOREDER שבו מרכז חנויות מסעדות ושעשועים לילדים. (לגבי עלויות יש להוסיף יומיים דמי השכרת רכב,אבל אם הרכב מושכר לחודש שלם,העלות פר יום יורדת לסכום קטן) לנו אישית היה רכב ודלק חינם - כך שהנסיעה הזו הייתה משתלמת מאד עבורנו. נסענו עם ילדים קטנים! (4,7,10) ופעם שניה (5,8,11) ולנו אישית לא הייתה בעייה ,הבאנו להם משחקים לדרך, שרנו,שיחקנו ,ישנו הרבה . זו נסיעה קשה! - לא ממליצה אם זה לא הכרחי,אבל בהחלט אפשרית. -
מניו יורק לאורלנדו ברכב:Reכרטיסי טיסה המוזמנים זמן רב ככל הניתן מראש זולים יחסית. אנחנו בכלל לקחנו אלעל קונקט עד אורלנדו במחיר של כ - 1,100 דולר לאדם בממוצע שזה כולל כרטיס לניו יורק, טיסה יומיים אחר כך לאורלנדו, שיבה לניו יורק ומשם שבועיים אחרי זה לארץ. ובכל מקרה, החלק של הכרטיס לאורלנדו עמד על כ - 170 דולר הלוך חזור. (כולל מיסים). זה מה שקרה אצלי, אבל ככל שמזמינים מאוחר יותר, המחיר עולה. הטיסות הפנימיות באמצעות דלתא.כמובן שיש גם טיסות יותר מבוקשות, טיסות יותר זולות עקב השעה ועוד. בעיניי ובאופן אישי אני חושבת שנסיעה של יומיים שלמים ברכב בשביל לחסוך כסף, סביר להניח שתגרום לאשפוז שלי. מצד שני, זה בערך 800 דולר למשפחה (אין לי מושג כמה אתם), אבל יש לנכות מהסכום את עלות הרכב (כ-100 דולר ליום מניו יורק), דלק...וההבדל באמת (צודק דודו) יגיע אולי במקרה הגרוע ביותר (אם נוסעים הלוך ושוב) ל - 300 דולר. לשיקולכם. -
ניתן למצוא כרטיסים זוליםהזמתי לפני כחודש זוג כרטיסים מניו יורק למיאמי , אודה זו הייתה עבודת נמלים ברשת אך היא השתלמה שכן מצאתי זוג כרטיסים ב 400$ הלוך חזור כולל מיסים ,באחת התקופות הייקרות יחסית-פסחא האתרים שניתן לחפש :expedia ,spirit airlines,hotwire,ועוד (גם AA זולים). זה דורש זמן אך עדיף בהרבה מהנסיעה שאתם מתכננים , מה גם שאת הזמן הזה תוכלו לנצל גם בפלורידה רבתי ולא רק באורלנדו(לדוגמא אוורגליידס או מיאמי או כף קנברל ועוד..) הכל תלוי בתקופה ובזמן הקנייה -לגבי spirit airlines יש להם מבצעים של הרגע האחרון-כגון 40$ לכרטיס טיסה -בהצלחה. -
בושתי וכלימתי:Reאת הרכב לא חישבתי כלל משום שלקחתי בחשבון שהם כבר משכירים רכב בניו יורק לחודש, כך שלנסיעה לאורלנדו אין בעצם עלות השכרה. ביומיים נסיעה כל כיוון,יש לפחות שעתיים-שלש בכל יום שאפשר לעשות טיולונים קטנים למקומות יפים לאורך הדרך.