טיסות פנים-השוואת מחירים
-
שלום, כחלק מתכנון הטיול שלי לארה``ב ריכזתי את האתרים המרכזיים בהם ניתן להזמין טיסות פנים בארה``ב. האתר הזול ביותר שמצאתי הוא www.cheapair.com, השאלה היא האם מישהו מכיר אותו כאתר בטוח? אני לא אשמור את המידע לעצמי, אז למי שמתעניין: בדקתי (לקח לי כמעט שלוש שעות) טיסות פנים במסלול ניו יורק-לוס אנג`לס-מיאמי-ניו יורק ככרטיסי one way לחודשים מאי יוני יולי ואוגוסט בהתאמה. כמו כן, עשיתי השוואה למחיר כרטיס במידה ואני טס בשבוע הבא (כדי לבדוק האם הזמנה מראש היא אכן אפקטיבית). בדקתי בעשרה אחרים, הנה הזולים שבהם (כולל מיסים,ייתכן עם עצירה בדרך): ניו יורק-לוס אנג`לס ב-15/5 expedia 124$ cheapair 119$ ל-6/4: expedia 174$ airtran 149$ לאס וגאס-מיאמי ב-11/6 cheapair 114$ orbitz/kayak 152$ ב-6/4: cheapair 226$ kayak 252$ מיאמי-ניו יורק ב-30/8 cheapair 79$ expedia 83$ ב-6/4 cheapair 79$ expedia 114$ בנוסף, בדקתי באקספדיה כמה יעלה לי כל המסלול, בהזמנה מראש, וזה יצא 364$, אני לא יכול להרשות לעצמי לעשות את זה, אבל מסתבר שזה משתלם למי שמתוכנן. אתר מצוין להשוואה בין כל האתרים המובילים הוא: www.cheapflights.com. בעמוד הראשי תסמנו רק את היעדים שלכם, בעמוד שנפתח רדו הכי למטה, הכניסו את התאריכים הרצוים, ומשם תוכלו לפתוח את כל האתרים המובילים. אם יש עוד שאלות...אתם מוזמנים.
www.cheapair.com
www.cheapflights.com
-
טיסות פנים-השוואת מחירים:Reקודם כל תודה על הלינק - את האתר הזה עוד לא הכרתי... הערה חשובה: ניסתי את הטיסה הראשונה שלך. אם תנסה להזמין דרך האתר שציינת תראה שלבסוף הם מוסיפים 10$ תוספת תשלום. kayak כוללים את התוספת בסכום המצויין כך שהם משתווים. אבל... אם תיגש ישירות לאתר של us airways (שהם במקרה זה אלה שמציאים את הטיסה) תוכל לרכוש ב-119$ בלי תוספת העמלה של האתר. טיול נעים (וזול) -
טיסות פנים-השוואת מחירים:Reהיי, לטיסה מאיזה לאיזה יעד אתה מתכוון? הראשונה שרשמתי היא ללוס אנג`לס והיא הרבה יותר מ-119$... -
טיסות פנים-השוואת מחירים:Reנראה לי שהתבלבלת קצת... הנה ציטוט מהמייל שלך ``... ניו יורק-לוס אנג`לס ב-15/5 expedia 124$ cheapair 119$ ל-6/4: expedia 174$ airtran 149$ ...`` החלטתי לבדוק את זה רק מתוך עניין, לבדוק את האתר ולהשוות אילו טיסות האתר מוצא. חשוב להבין שהאתרים עצמם לא מפעילים את הטיסות אלא משמשים רק כסוכני נסיעות, כך שהשאלה היא איזה אתר מבצע חיפוש טוב יותר. ההבדל של 5$ בין expedia ל-cheapair נובע מכך ש-expedia מוסיפים את העמלה שלהם למחיר בעוד ש-cheapair לא - אבל אם תמשיך בתהליך ההזמנה תגלה שיש עמלה של 10$. אבל אם תפנה ישירות לאתר של החברה שמציעה את הטיסה (במקרה זה us airways), תוכל להזמין ללא עמלה במחיר הנמוך ביותר - 119.80 מוסר ההשכל הוא שהאתרים עצמם לא ימצאו טיסות יותר בזול ממה שחברות התעופה עצמן מציאות - אני לפחות לא נתקלתי במקרה כזה. מצד שני, הם מנוע חיפוש מצויין למציאת הטיסה בה אתה מעוניין. -
טיסות פנים-השוואת מחירים:Reמישהו יודע לומר דבר מה על עלות טיסת פנים וושינגטון - אורלנדו ואורלנדו - ניו יורק באוגוסט??? האם זה כרטיס אחד אף שהיעד בחזרה שונה? האם זה מצריך הזמנת שני כרטיסים שונים? האם בדר``כ יש יתרון להזמנות מראש מבחינת מחיר? תודה. -
טיסות פנים-השוואת מחירים:Reאתה יכול לרכוש כרטיס משולב של כל הטיסות שלך, כולל הטיסה לארץ ובחזרה. בהרבה מקרים זה יוצא זול יותר מלפצל, בעיקר אם אתה משלב את הטיסה הטראנס-אטלנטית בעיסקה. בדר``כ אם הכרטיס המשולב הוא זול יותר מכרטיסים בודדים, אם כל הטיסות הן של אותה חברת תעופה, או חברות שעובדות זו עם זו (לדוגמא קונה מאל-על אבל בארה``ב טס דלתא). במקרה של הרבה טיסות ייתכן שלפצל ולרכוש כל טיסה בנפרד יצא זול יותר אם אתה מוצא דיל זול באופן משמעותי לכל חלק, אצל חברה שונה. -
טיסות פנים-השוואת מחירים:Reתודה. אתה יכול להפנותני לאתרי אינטרמט של חברות המציעות עתה טיסות פנים בארה``ב לחודש אוגוסט בקווים כגון וואשינגטון - אורלנדו ואורלנדו - ניו יורק? -
טיסות פנים-השוואת מחירים:Reבארה``ב פועלות המון חברות תעופה. הצעתי לך - 1. גש לאתרים שידידנו למעלה ממליץ (cheapair, kayak, expedia) וחפש את הטיסה\ות שאתה רוצה בתאריכים שאתה רוצה. 2. אחרי שמצאת משהו מתאים - גש לאתר של חברת התעופה הספציפית ובצע את אותו חיפוש. אם אכן הפרטים של הטיסות והמחיר מתאימים אז בצע את הרכישה. 3. אופציה נוספת, אם אתה ``לא סומך`` על רכישה באינטרנט או שלא מקבלים את האשראי שלך, היא למצוא את מספר השירות לקוחות של החברה ולהזמין טלפונית.