שייט להוואי
-
היי חברים, אנחנו רוצים לנסוע בירח דבש שלנו למערב ארה``ב + שייט להוואי שיוצא בלוס- אנג`לס (לא קריטי מאיפה יוצא) לא כל כך הצלחנו למצוא מידע על השייט האם מישהו היה ויכול לעזור לנו בבקשה? לתת המלצות או כל דבר אחר תודה רבה -
למה שייט דווקא? -
למה שייט דווקא?:Reכי בא לנו להתפנק ולפרגן לעצמנו בירח דבש רוצים בטן גב ולמה לא?? -
למה שייט דווקא?:Reלדעתי אם אתם לא מתעקשים על שייט אפשר בהחלט בטיסת המשך להוואי וכך לנצל את זמן השהות בהוואי ולא דווקא על האוניה בדרך... בברכה, -
מסכימה לגמרי -
מסכימה לגמרי:Reאז מה הייתם ממליצים? אנחנו חשבנו על שבוע באוניה שמסתובבת ועוצרת באיים. -
מסכימה לגמרי:Reאתה מתבלבל אולי עם הקריבים...בין נניח לוס אנג`לס למאוי זוהי טיסה של בערך 5 שעות מה שאומר שהשייט ארוך, ואם ישנו כזה הוא יהיה הרבה זמן בים הפתוח... ההמלצה היא לקחת טיסה מלוס אנג`לס (או סן פרנציסקו או שיקגו, או...) ולהנות מהאיים במשך שבוע כשיש לך את האופציה לקחת שייט מקומי בין שני איים מסויימים ככלי תחבורה או סתם שייט של כמה שעות. -
מסכימה לגמרי:Reאני מתכוון לשייט שיוצא מהונולולו וחוזר להונולולו , שייט של שבוע בין האיים. בדיוק כמו שיש בין האיים הקאריביים... אני יודע שיש שייט שיוצא מהחוף המערבי ובאמת משהו כמו 7 מתבזבז בשייט לאיים וחזרה ליבשת. -
אהה...אי הבנה...לא הייתי בשייט כזה גם לא שמעתי אף פעם...מצטערת... אנחנו היינו במאוי 10 ימים ונהננו מאוד - בטן-גב, שנורקלינג, נסיעה להאנה, זריחה בהאליאקלה, שייט בשקיעה בקטמרן, הרבה אוכל טוב, טיולים לאורך חופים שונים ויערות גשם - מומלץ מאוד, גם באופן כללי וכמובן לירח דבש. ומזל טוב
אנה -
אהה...אי הבנה...:Reתודה רבה!! מתי הייתם שם? יכול להיות שטיסה מסאן פרנסיסקו להונולולו עולה 750$ לאדם הלוך חזור ????? -
אהה...אי הבנה...:Reהיינו באזור ספטמבר\אוקטובר אני לא זוכרת במדויק... אנחנו טסנו מאוטווה במחיר מבצע של משהו כמו 600$ אבל זה נדיר...אין לי מושג לגבי מחירים מסן פרנציסקו או התלות שלהם בעונות השנה...