לאס וגאס עם תינוק ??
-
שלום לכולם, שמנו מחברים שהיו בלאס וגאס לפני כמה שנים שמכיוון שזה לא חוקי להיכנס לקזינו מתחת לגיל 18, ל אישרו גם להם להיכנס לקזינו`אים כיוון שהיו עם התינוק שלהם בן החצי שנה (אפילו בלובי של בית המלון, בו היו מכונות מזל [כיאה לוגאס], עשו להם עיניים...). האם האיסור הזה אקטואלי גם היום ? אם כן, הרי שלא נכניס את לאס וגאס לתכנון הטיול שלנו (עם בננו בן החצי שנה), כי זה קצת מיותר להגיע לשם בלי היכולת להיכנס לקזינו.... נשמח לשמוע מבעלי ניסיון שהיו בוגאס עם תינוק תודה מראש
-
יש מה לעשות בווגאס גם בלי הקזינו, אבלמאחר ובתי הקזינו עובדים 24/7, אין בעיה, למשל, שאחד מכם ילך עם התינוק לבריכה של המלון, בזמן שהשני משחק בקזינו - ואח``כ עושים חילופי משמרות. בכל מקרה, עם התינוק לא יתנו לכם אפילו להתקרב למכונות ``השודד בעל היד האחת``, שלא לדבר על שולחנות ההימורים. אצל האמריקאים אין הקלות בנקודה הזו: מתחת לגיל 21 זה לא חוקי, אז מתחת לגיל 21 לא מתקרבים! בדיוק בשביל זה יש להם שם כמה חבר`ה גברתנים בכל קזינו, שתפקידם הוא להשגיח על הנקודה הזו ולמנוע התחכמויות. -
יש מה לעשות בווגאס גם בלי הקזינו, אבל:Reאני רוצה להדגיש את דברי MABAT בקשר לילדים/תינוקות בקזינו: הדבר אמור לגבי כל השטחים שבהם מהמרים הימורים כלשהם. צעד אחד לאיזור האסור ואיש הבטחון כבר שם לפניכם ומבקש באדיבות אך בתקיפות שאינה משתמעת לשתי פנים שתעופו משם עם הילד. -
אז יש בכלל טעם לנסוע לשם?הלא בכל חור יש מכונת מזל, אפילו בלובי המלונות אז נשאלת השאלה אם בכלל שווה לנסוע לשם, אם התנועה מוגבלת כל כך... אשמח לשמוע מניסיונכם -
לדעתי כןמכיוון שבתי במלון בנויים לפי מוטיבים שונים, ביקור בהם הופך למענין. כמה דוגמאות: ונציאן - ככר סן-מרקו, גונדולות בתוך המלון. פאריס - ממש פארס עם מגדל אייפל. סיקוס-סרקוס - קרקס כמובן ועוד. ממליץ גם על ביקור בסכר הובר, שאינו רחוק מהעיר. לא חייבים קאזינו! אני ביקרתי עם ילדה שהיתה אז בת 7 ולא סבלנו כלל. החסרון היחיד הוא שקשה לצאת בלילה, אבל אפשר להזמין שמרטפית במקום אם רוצים ולא חוששים להזמין שמרטפית דוברת אנגלית בלבד כמובן. -
בהחלט שווה ליסועזה נכון שבכל מלון רואים שולחנות הימורים ומכונות מזל. אבל הם נמצאים באיזורים מסויימים, וישנם ``שבילים מסומנים`` (בד``כ שטיח בצבע אחר מזה שבאזורי ההימורים עצמם) שבהם ניתן לעבור. כפי שציין גיל לפני, יפה מאד לראות את המלונות שבנויים לפי מוטיבים שונים. הרבה מאד מלונות גם מציעים מופעים חינמיים כאלה ואחרים - שלא לדבר על המופעים בתשלום, שחלקם רצים שם כבר שנים ארוכות (מופעי הקרקס של סירק-דה-סוליי, שהמומלץ שבהם הוא המופע ``O``, שאליו צריך להזמין כרטיסים הרבהההההההה זמן מראש; מופעי קסמים; הזמרת סלין דיון הופיעה שם באופן קבוע - לא בטוחה אם עדיין; מופעי ריקודים איריים של LORD OF THE DANCE וכו`). -
מסכימה...אנחנו לא מאלה שמהמרים (פשוט לא מעניין אותנו כ``כ) ולמרות זאת נסענו לווגאס והיינו בהרבה מסעדות טובות ובמופע ``O`` ובמופעים החינמיים במלונות השונים והיה נחמד ביותר גם בלי להמר. -
גם אני מסכיםהייתי שם +4 ילדים ולא חשבתי לרגע להמר ונהננו מכל רגע (מלבד החום) הכל שאלה של מטרה לבואך שמה -
גם אני מסכים:Reבאיזה מלון ישנתם? כמה ימים הייתם בווגאס? -
תודה לכל המשיביםלצערי נודע לי היום שלא נוכל לנסוע בכלל עד אפריל בשנה הבאה בגלל אילוצי עבודה של בעלי :((( אז אשמור את המלצותיכם עד אז
שוב תודה -
גם אני מסכים:Reהיינו 4 ימים בווגאס(3וחצי)-ויכולתי להשאר עוד אבל זה בהחלט מספיק כשאין יותר זמן בטפשותי ישנתי בקצה הסטריפ במוטל 6 (60 דולר ללילה) היה עדיף לשלם עוד 20 דולר ולהיות במלונות שבסטריפ(רק שחשבתי שהם יהיו הרבה יותר יקרים) -
תודה לכל המשיבים:Reאל תצטערי -הארץ שלנו טובה היא מאוד!טיילי בה!!!