מפעל בואינג ב-everett
-
במסגרת טיולנו במדינת וושינגטון אנחנו מתכוונים לשלב סיור מודרך במפעל באוינג ב-everett. ממה שהבנתי המקום פתוח 7 ימים בשבוע ואנחנו מתכננים להזמין מראש סיור מודרך לשבת, כנראה סביב הצהרים. להלן שאלותיי: 1. האם יש בעיה או מכשול בתכנית הנ``ל לפי הידוע לכם? 2. האם מלבד הסיור המודרך (שעה+ לפי האתר) יש מה לראות במקום עצמו? כמה זמן להקדיש לכך? 3. האם יש דברים מעניינים נוספים ב-everett שהייתם ממליצים לאותו היום? תודה, או�ר�י -
מפעל בואינג ב-everett:Reיש גם מוזיאון לא כ``כ גדול וכמה מטוסים שאפשר להכנס אליהם כמו הקונקורד... -
מפעל בואינג ב-everett:Reתודה, את מתכוונת שהמוזיאון הוא חלק מהקומפלקס של המפעל עצמו? -
כן...המוזיאון נמצא במתחם המפעל... אם אני לא טועה צריך לנסוע ממש דקה או שתיים מהבניין בו מתקיים הסיור. -
זה היה מהיר! תודה -
אתם קצת מתבלבליםEVERETT נמצאת כחצי שעה נסיעה צפונית לסיאטל ושם מייצרים את המטוסים רחבי הגוף - 767, 747, 777 ו 787. הסיור שם נהדר ומומלץ לכל חובב מטוסים. המוזיאון נמצא ב BOEING FIELD אשר ממוקם בקצה הדרומי של סיאטל בסמוך למפעל של המטוסים צרי הגוף - 737. המוזיאון עצמו מומלץ אף הוא ויש בו גם קונקורד שהיה בשירות בבריטיש.
מוזיאון התעופה בסיאטל
הסיורים ב EVERETT -
אתם קצת מתבלבלים:Re -
אתם קצת מתבלבלים:Reקודם כל תודה לשניכם, עשיתי את החיפוש והבירור הנ``ל ומתברר שדברים השתנו - הסיור אפשרי גם בשבת\ראשון. לגבי המוזיאון - אני יודע שיש מוזיאון תעופה בסיאטל, ואולי גם אליו נגיע. שאלתי היתה מה יש במתחם בואינג ב-everett ואם מי משניכם היה שם אשמח לשמוע רשמים. -
אתם קצת מתבלבלים:Reמצטערת שאני לא יכולה לעזור, אנחנו נסענו לסיור ומיד חזרנו משם. עד כמה שאני זוכרת לא היה שם שום דבר מעניין חוץ מהסיור במפעל אבל גם לא ניסיתי לחפש יותר מדי. אם זה מעניין אתכם יש בהמשך קצת אחרי אוורט אווטלט מאד גדול בשם סיאטל פרימיום אווטלט, ליד טולאליפ קזינו. -
מוזר...אולי הדברים פשוט השתנו כי היינו שם לפני כמה שנים... הסתכלתי בתמונות שלי מאז (אההה המצלמות הדיגיטליות...) והן כולן גם מאזור המפעל וגם מהמוזיאון נלקחו בתווך זמן מאוד קצר...קשה לי להאמין שבהיותנו כמה ימים באזור היינו נוסעים גם צפונה וגם דרומה באותו היום... כנראה הדברים פשוט השתנו...מצטערת על המיסאינפורמציה... -
לא נורא...אולי תוכלי לעזור לי בשאלה אחרת: עד כמה קשה הטיפוס על הביקון רו�ק בקולומביה ג�ורג`? בשום אתר לא הצלחתי למצוא כמה גבוהה הסלע הזה ומה אורך המסלול לפסגה. -
לא נורא...:Reממש לא נורא, עשינו את זה עם הילדים בקלות בלי להקדיש לזה יותר מדי זמן. יש מסלול שהולך מסביב בלי שיפוע תלול מדי. אין לי מספרים מדוייקים של אורך מסלול, גובה וזמן אבל אני לא זוכרת אותו כטיפוס קשה. -
ותשובות יותר מדוייקותגובה הסלע - 848 רגל שהם 258 מטר. אורך המסלול - 4500 רגל שהם 1371 מטר. המידע מהאתר המצורף שהוא בכלל אתר נפלא לטיולים ושאר בילויים בצפון-מערב.
http://www.nwsource.com/travel/scr/tf_de -
תודה