ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

רומניה - דלתא של הדנובה

פורום אירופה
    4
    21
    6877
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • אילן Ilan
      אילן Ilan נערך לאחרונה על ידי

אני מעוניין על המלצות של מטיילים אשר ביקרו בדלתא של הדנובה. בחיפוש בפורום מצאתי המלצה ישנה של דודו( היי דודו) משנת 2004 ותכתובת בין אורי וגל ללא המשך. אני מעוניין לדעת כמה זמן להקדיש לדלתא, לפני שיתחיל לשעמם, מקומות לינה מומלצים וגם סוגי הסירות המומלצות(מהניסיון האישי) לצפיה בפינות החמד של הדלתא. דיג רק עבור ארוחת הצהריים/ערב. אילן
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • שולמית
        שולמית נערך לאחרונה על ידי

רומניה - דלתא של הדנובה:Re
        הייתי לפני שנתיים באזור יומיים בהחלט מספיקים מומלץ לא לשוט בספינות הגדולות שיוצאות מטולצה,הן שטות רק בנתיבים החיצוניים הגדולים ללא יכולת להיכנס לעומק רצוי לשכור סירה קטנה ולשוט עימה לעומק היובלים וכך להנות מהפרחים,בעלי חיים והדגים אני לנתי באי MURIGHIOL מעט יקר אבל שווה כל אגורה,סירה של המלון אוספת אותכם עם המזודות,במקום גם בונגלוס יפים מרק הדגים שלהם הוא שם דבר שאסור לפספס בנוסף יש לך כפרי דייגים שאתה יכול ללון אצלם המקום חוייתי בצורה לא רגילה למי שאוהב טבע
        תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
        • שולמית

הדלתא-המשך
          סליחה אבל בטעות נרשם השם קורין זו אני שולה שעניתי רצ``ב אתר של צימרים באזור עם תמונות
          http://ruralturism.ro/delta/html/deltaen.html
          • אילן Ilan

הדלתא-המשך:Re
            שולה שלום! תודה על התגובה וההמלצה של האתר. אני דובר רומנית ומצאתי כמה אתרים עם מקומות לינה, אך לאחר הניסיון שלי מבחינת מקום לינה דרך האינטרנט, אני מעדיף לשאול ולהשתמש בהמלצות של גולשים שלנו במקום. בקיץ שעבר הזמנתי מקום לינה לשישי שבת(שומרי מסורת) ולמרות ההזמנה והתאום הטלפוני יום קודם,המקום היה נפילה רצינית.הזמנתי שני חדרים וכאשר הגענו ביום שישי כשעה לפני כניסת השבת, היה פנוי רק חדר אחד והוא רצה להעביר את החברים שלנו שלא מדברים רומנית למקום מרוחק מאיתנו. התברר שבעל המקום לא סיים את השיפוצים ובאמצע המקלחת נשארתי בלי מים כש אני מלא בסבון.בנוסף התברר שבשאר החדרים היו ילדים ממחנה קיץ בבוקרשט, אך להפתעתנו הרבה כמעט לא הרגשנו אותם, לא צעקות ,לא השתוללויות.הם עשו אש לילה וחזרו לחדרים בשעה 2 בלילה אך אנו ישנו ולא שמענו כלום.זה באמת נקודת זכות לינוך הרומני ואני יכול להעריך את זה הואיל ואשתי גננת ובתי מחנכת בחתיבת ביניים. האם תוכלי לפרט יותר על היומיים שלכם בדלתא, כולל מחירים? שוב תודה אילן
            • שולמית

אני יצאתי מכיוון סיניה לטולצה הייתי לילה אחד במלון בעיר (לא משהו ליכתוב עליו הביתה) ולמחרת נסענו לכיוון הכפר שממנו אוספים את הנופשים שהזמינו שהות באי אני הזמנתי את השהות דרך משרד הלל טורס בבן יהודה בתל אביב המחיר היה משהו בסביבות ה 35E ללילה שם המלון CORMORN באי MURIGHIOL לדעתי יש להם אתר באינטרנט המלון מדורג 3* ויש מזגן -דבר חשוב אם נוסעים בקיץ במלון בריכת שחיה חיצונית,החדרים בהחלט סבירים,האוכל מצוין ומהם שכרנו שיט לפי שעות באזור הדלתא-חוויה ניפלאה היות שזה אי אין מה לעשות בערב פשוט לנוח,להנות מהרוח הקרירה והשקט-פשוט חלום
              • שולמית

הטלפון שלהם-252-306730 פקס-252-306707
                • שולמית

אתר האינטרנט
                  http://www.atour.ro/ro/delta/cormoran/
                  • fgjdjhfk
                    fgjdjhfk נערך לאחרונה על ידי

אהלן אילן הייתי עוזר לך בשמחה (-: אבל לא הייתי שם , מקווה שיעזרו לך כאן ואם לא תקבל מספיק מידע כנס לפורומים על רומניה באנגלית. דודו
                    פורום רומניה באנגלית 1

פורום רומניה באנגלית 2
                    • אילן Ilan

היי דודו! זה ממש נדיר שאתה לא יכול לעזור ולכן אתה צריך להשלים את החסר ולבקר בדלתא בהקדם האפשרי :-)). אני מבין שהדלתא זה שידרוג רציני לאגמון החולה שלנו אך פחות מהגאלאפגוס שזה מחוץ לתקציב שלי. בפורום באנגלית לא מצאתי חומר מעניין אלה רק שאלות לתעבורה וגם קבלתי את ההודעה : Ooops, sorry! The site`s gone down. We`re fixing it...we`ll see you in a bit.אני מחפש חומר יותר מפורט, כמו זה של שולה ומעניין שאין הרבה מגיבים. בתודה אילן
                      • fgjdjhfk

אהלן אילן ישנם לא מעט מקומות נוספים שאני לא ביקרתי ברומניה אבל מצד שני ביקרתי באופן אקראי יחד עם מקומיים שהכרתי [חברה רומניה שהיתה לי למשל, חבר בבוקרשט שיש לו חנות והייתי עוזר לו בקניות בשוק סיטונאים (-: ] במקומות שרגל תייר לא דרכה שם. אני ממש מתבייש לומר ... אני לא מכיר את ההגאלאפגוס ואת אגמון החולה אני מכיר בתמונות בטלביזיה ואולי יצא לי פעם או פעמיים בטיולי בית ספר. לגבי הפורום באנגלית של VIRTUALTOURIST.COM בדוק את הלינק שהוספתי אלו הם פרטים שרשמו מטיילים שהיו שם. מגיבים כאן בפורום אני חושב שלא תמצא הרבה, מפני שהדלתא של הדנובה לא נמצאת על מסלול התיירות כלומר טרנסילבניה/בוקובינה/מארמורש וכך מדלגים על יעד זה. תפשפש גם בטיפים 1001 כאן באתר . דודו
                        מידע של מטיילים על הדלתא של הדנובה

אתר בו מידע רק על הדלתא של הדנובה
                        • שולמית

חומר נוסף על אזור הדלתא
                          רצ``ב מספר ליינקים עם אינפורמציה על האזור
                          http://www.ici.ro/romania/en/turism/deltadunarii.html
                          http://gorp.away.com/gorp/location/europe/romania/danube.htm

http://www.deltacronos.ro/whydelta.htm
                          • אילן Ilan

חומר נוסף על אזור הדלתא:Re
                            היי שולה! באמת תודה מכל הלב על המאמץ שלך לספק לי חומר על הדלתא. אני עצמי ביצעתי חיפוש בגוגל וגם דרך אתר הרומני trafic.ro ומצאתי חומר רקע ומומות לינה ( cazare ) אך לי חסרות ההמלצות מהשטח שיעזרו לי להחליט. נכנסתי/ביקרתי בהרבה אתרים שמציעים צימרים. כיוו שאנו קצת מפונקים :-)), רוצים חדר עם שרותים צמודים וזה די נדיר. אני מבין שניתן ךהגיע עם הרכב עד טולציה, אך עם רוצים להנות מהדלתא מומלץ להכנס לעומק הדלתא ולהתרחק מהמסלולים של הספינות הגדולות. הכפר שאתם ישנתם MURIGHIOL מרוחק 45 ק``מ מטולציה. האם השארתם את הרכב והציוד במלון בטולציה ? אני מצאתי פנסיון נחמד ודי חדיש בטולציה המבקש 60 רון ללינה זוגית ויש להם ספינה גדולה ( salupa ) עד 11 איש וגם סירת מנוע קטנה. האם זה לא רחוק מדי ממרכז הדלתא עבור הסירה הקטנה ? גם קראתי שהדלתא מלאה ביתושים. שוב תודה על העזרה. אילן
                            • אילן Ilan

לשולה ודודו
                              שולה, האתר deltacronos עודכן בשנת 2002 . מה דעתכם על האתר של מחוז טולציה והפנסיון אנדה ? אילן
                              www.turistinfo.ro/tulcea/cazare-tulcea/pensiunea-anda.htm

/www.tulcea-turism.ro/Imag_Resurse/Tulcea_Turism_Engleza/Moteluri_Murighiol_E.htm
                              • שולמית

חומר נוסף על אזור הדלתא:Re
                                בהחלט רחוק מידי אם אתה רוצה לראות את המקומות האמיתיים ולראות את מה שבאמת צריך ולא לשוט סתם בנהר כמו טיול שסימנתה עליו וי ולמעשה לא ראיתה וחוויתה כלום אתה חייב להיכנס פנימה לתוך השלוחות ולגור שם המקום שהייתי בהחלט על רמה ובגלל זה לקחתי אותו ושילמתי יותר אני הייתי עם נהג כך שהוא הוריד אותנו במקום מפגש שנקבע עם המלון וחזר ללון באחד הכפרים בעוד אנחנו שטנו לאי השיט בתוך הדלתא רק עם ספינות קטנות חייבים למרוח דוחה יתושים-אבל לנו לא היה נורא וכמובן להתמרח עם קרם הגנה כשיוצאים לשייט גם במשך השייט
                                • fgjdjhfk

לשולה ודודו:Re
                                  היי אילן אני לא בדיוק יכול לחוות דעה , לגבי הפנסיון רק שתיהיה שם תדע ולגבי האתר לא יודע מה לומר , הנה חיפוש בגוגל אחר המילה TULCEA
                                  http://www.google.ro/search?hl=ro&q=tulcea&meta
                                  TULCEA בחיפוש בגוגל
                                  • שולמית

תשובה
                                    לא מצליחה לפתוח את האתרים
                                    • fgjdjhfk

שולה הנה תנסי כאן ...
                                      אלו הם הלינקים שלא נפתחו...
                                      צימרים בדלתא של הדנובה

תיירות בטולצ`אה
                                      • ?
                                        אורח נערך לאחרונה על ידי

לפני שנתיים לקחתי לקבוצה ל
                                        לדלתה קבוצה סגורה של שומרי מסורת במשך יומים. אז כך : אם הקבוצה גדולה מעל 10 אנשים אין בררה שטים בסירות/ אוניות הגדולות במשך 6 שעות במסולל מכוון מראש ואחר כך עוצרים באחד הכפרים כפנסיון ומשם עם סירות קטנות שטים בתוך השמורה עצמה. אפשר לעשות דייג בשלוב צפרות תלוי בסבלנות של הנוסעים. אם הקבוצה היא עד 10 אנשים סוגרים עם בעלי הספינות על המזח יום לפני או באותו רגע לשיט של 8 שעות ( אני טוען שהוא מוגזם וארוך ויש בין הנוסעים שמשתעממים) שימו לב מי בין הנוסעים אם יש זקנים ובמקרה שלי היו 2 זקנות אז הן צריכות שרותים מספר פעמים ב- 8 השעות וכדי להגיע לשרותים צריך ללכת על דפנות הספינה ( רוחב 5 ס''מ ללא אחיזה וזה מממש אבל ממש קטסרופה ... אם החברה צעירה ואין ילדים קטנים שיהיה להם משעמים אז אפשר להנות בסירות הקטנות בין הצמחיה לראות את העופות והציפורים הדגה והפרפרים ממש גן עדן אני חזרתי לאחר מכן לדלתי כדי לנוח שם לבד אחרי שבוע ממש אידיליה שוב תראו מי היוצאים והמשתתפים בטיול בטולצה עצמה יש מספר צימרים אבל תדאגו למזגן בקיץ בלי מזגן לא ניתן להיות שם ( גם תביאו ספרי נגד ברחשים כי העקיצות כואבות ) ויש מלונות לחד ר עלה משהו כמו 80 אירו לזוג לחדר. ( תביאו מפצל לחשמל כי יש רק שקע אחד או המזגן או המכשיר נגד יתושים) פרדי--- מדריך טיולים מתמחה לרומניה
                                        • אילן Ilan

לפני שנתיים לקחתי לקבוצה ל:Re
                                          היי פרדי ! תודה על המידע שלך. הטיול שלנו הוא לשני זוגות בלבד ולאחר המידע שקיבלתי משולה , אני חושב שנגיע עם הרכב עד Murighiol ( מחנים את הרכב בתחנת הדלק ) ומשם עם סירה לפנסיון. לדעתי נפצל את השיט לשני חלקים ( בוקר ואחה``צ) של כ-שלוש שעות כ``א עם הפסקה לארוחת צהריים ( חולם על דג גדול על האש כמו הפורלים שאכלנו בקיץ ) וזה ישבור את השגרה ולא יהיה משעמם מדי( הכל בתיאוריה). למה היתם צריכים ללון בטולציה ? למה לא המשכתם לעומק הדלתא עם הרכב ? הבנתי שבדלתא ישנה בעיה של יתושים וברחשים ונדאג לחומרי הגנה למרות שלא בטוח אם היתושים והברחשים הרומנים יגיבו לחומרים שלנו . לכל הטיולים שלי אני לוקח שעון שבת (מסורתי), רב שקע עם חמישה שקעים ( מצלמה דיגיטאלית, שני מכשירי טלפון, GPS וכף חשמלית). בנוסף כחובה ( מבין בתורת החשמל ) : טסטר, קטר, פלייר ואיזולירבנד. בקיץ האחרון, היה לי הכבוד :-)) לתקן קצר חשמלי בקומה שלנו בקומפלקס טרואין בפיאטרה ניאמץ, וזה בשעה 9 בערב כאשר צוות המלצרים היה אובד עצות ( אל דאגה, לא קיבלתי שום הנחה במחיר הלינה :-)) ). דרך הגב, אני ממליץ על הקומפלקס הזה כמקום לינה מועדף כיוון שהיה נקי, ישנה בחורה דוברת עברית ובארוחת בוקר משלמים רק על מה שמזמינים. הם היו נחמדים והרשו לנו לאכול את מוצרינו הכשרים בקומה השנייה של המסעדה וגם הביאו לנו מים חמים לקפה. באמת מקום שנהנינו להיות בו. דבר חשוב נוסף, כמאתיים מטר ימינה ומעבר לכביש , ישנה מאפיה שבה הצטיידנו בלחמים חמים. אילן נ``ב למשפט הזה אני צריך הסבר `` אני חזרתי לאחר מכן לדלתי כדי לנוח שם לבד אחרי שבוע ממש אידיליה. `` אם בדלתא חם ולח ומלא יתושים וברחשים ( בקיץ) מה כאן האידיליה ? למה לא לנוח בהרים ליד הטרנספאגאראש דוגמת פרלא ארפאשל ( ראה לינק ) ??
                                          http://www.perla.arpasel.sobis.ro/
                                          • אילן Ilan

שולה , כרגיל דודו צודק
                                            היי שולה! הדבקתי את http ללינק אך זה לא עבד. דודו יותר מיומן ממני בנושאים האלה והוא הצליח לעלות על הכתובות. אילן
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 1 / 2
                                            • פוסט ראשון
                                              פוסט אחרון