ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

פריז- משדה התעופה למלון

פורום אירופה
    3
    13
    1882
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • ?
      אורח נערך לאחרונה על ידי

אחרי שקראתי כל מיני טיפים פה באתר אני עדין בבעיה... החבילה שאנחנו לוקחים לפריז לא כוללת העברות משדה התעופה למלון וההפך. לפי מה שהבנתי מאד נפוץ לקבוע כמה ימים לפני עם נהג כלשהו שיאסוף אך הדבר לא אמין, והם נוטים להבריז. ולכן מס` שאלות... האם יש דרך זולה יותר (35 יורו זה די הרבה לכיוון אחד) להגיע משדה התעופה למלון.. ברכבת/אוטובוס או שהדבר מסורבל ולא ממולץ. האם יש נהג אמין כלשהו שאפשר לקבל עליו המלצה + מס` טלפון, אך לא צריךלמסור לו מס` כרטיס אשראי (כפי שראיתי בחלק מהאתרים). תודה לכל העונים...
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • fgjdjhfk
        fgjdjhfk נערך לאחרונה על ידי

על איזה נמל תעופה מדובר...
        ואיזה מלון, תאמרי את שם הנמל נכנס לאתר שלהם ונבדוק כיצד ניתן להגיע בדרך הנוחה והזולה לבית המלון. דודו
        • ?
          אורח נערך לאחרונה על ידי

על איזה נמל תעופה מדובר...:Re
          נמל תעופה שארל ד`גול, מלון- LA HAVANE
          • יונית
            יונית נערך לאחרונה על ידי

אם אתה נוחת בשעות היום בין 06.00 ל23.00 לוקחים את הRER לתחנת רכבת גאר דה נורד, ומשם על המטרו לתחנה הקרובה למלון- מרחק של 2 תחנות נדמה לי(עשיתי את הדרך הזו ברגל פעם אחת) ממש קרוב.
            • fgjdjhfk

נדמה לי כי צריך לקחת ...
              מטרו קו 4 מתחנת הרכבת גרה דה נורד [Gare du Nord] לכיוון - Porte d`Orléans לרדת בתחנת הרכבת Gare de l`Est שם לקחת מטרו קו 7 לכיוון Mairie d`Ivry/Villejuif-Louis Aragon ויורדים בתחנת המטרו Cadet. נדמה לי שמחיר נסיעה ברכבת 8.10 יורו דודו
              תחבורה למלון LA HAVANE

מפת המטרו של פריז
              • ?
                אורח נערך לאחרונה על ידי

בהמשך ליונית - המלון ממוקם ליד תחנת cadet שזה על קו המטרו הורוד אבל אם יורדים בגארד דה נורד מקו rer b זה מרחק הליכה של כ 600 מטר
                • יונית

הלכתי את זה ברגל...זה בטוח לא היה מרחק גדול מאד (עם מזוודה וילדה ואיש אחד שאמר לי שהמלון מייד מעבר לפינה....רק שכח לספר שיש עוד חצי ק``מ עד הפינה הזו).
                  • ?
                    אורח נערך לאחרונה על ידי

נדמה לי כי צריך לקחת ...:Re
                    אם כבר הלכת על הדרכה מדוייקת אז עדיף לנסוע עוד קצת בrer הכחול משארל דה גול עד לתחנת Châtelet Les Halles ומשם לקחת את המטרו הורוד עד לתחנת cadet . לפעמים עדיף לנסוע עוד שתיים שלוש תחנות אבל לחסוך החלפה של עוד מטרו שזה גם יותר זמן וגם הרבה יותר מדרגות..... בברכה הג` מוס
                    • fgjdjhfk

אם הייתי יודע שתחנת הרכבת Gare de l`Est היא בעצם Châtelet - Les Halles אז הייתי רושם זאת אך בינתיים אין אני מתמצא בפריז (-:
                      • fgjdjhfk

ספרתי לפחות 800 מטר ( - :
                        מתחנת הרכבת גרה דה נורד ונדמה כי תחנה זו נגישה יותר אם הולכים ברגל על רחוב RUE LA FAYETTE שמונהמאות מטר עד קילומטר ואז תפגשו ברחוב RUE DE TREVISE מצד שמאל שלכם. מס` 44 יוצא ממש בפינת הרחובות RUE DE TREVISE עם RUE BLEUE . לגבי המפה שהוספתי פשוט הקלידי את שם הרחוב . בהצלחה נ.ב. לא לשכוח לקחת מזוודות טרולי [גלגלים] ולבדוק שאכן הגלגלים מתגלגלים (-:
                        מפה אינטרקטיבית של פריז
                        • יונית

איזה סלט של תחנות וקווים... זו ממש לא אותה תחנה - זו תחנת גאר דה אסט וזו תחנת מטרו של שאלט לז האל לגופה של שאלה משדה התעופה CDG על קו RER קו B (להלן הקו הכחול) נסיעה לפריז כאן כמה חלופות *להגיע לגאר דה נורד,לרדת וללכת ברגל (מרחק הליכה של מאות מטרים -הלכתי באופן אישי ) **להגיע לגאר דה נורד לרדת מהRER להחליף לכל מטרו שנוסע לגאר דה אסט ולעלות על קו7 (להלן הקו הורוד) עד תחנת cadet ***לרדת בגאר דה נורד וללכת ברגל במעבר התת קרקעי (מעברים בין תחנות מטרו ורכבת) לpoissonniere המלון נמצא למעשה ``בין`` שתי תחנות המטרו הנ``ל. ****להמשיך עם RER קו B עד תחנת chatlet les haalles ושם לעלות על קו 8(הורוד)עד אחת מהתחנות קאדט או פויסיונר. אבל ממילא השואל לא חזר לראות את התשובה:))
                          • ?
                            אורח נערך לאחרונה על ידי

האמת היא שראיתי את כל התשובות ובאמת קצת התבלבלתי... אבל לצערי בשעות האחרונות הטיול לפריז בוטל בשל חוסר מקום בטיסה והיעד שונה לברצלונה.... תודה בכל מקרה לכל העונים, ואת הטיפים אני אשמור לפעם הבאה שנסע (והפעם נזמין מראש 🙂
                            • יונית

ואם תוכל וותר על המלון הזה, לא משהו בלשון המעטה.
                              • 1 / 1
                              • פוסט ראשון
                                פוסט אחרון