ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

אירלנד בקיץ

פורום אירופה
    3
    4
    989
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • ?
      אורח נערך לאחרונה על ידי

אאני מתכנן לטוס לאירלנד בקיץ אבל שמעתי מחקברים שאירלנד לא יפה בקיץ..... אז אני ישמח לקבל תגובות או יותר נכון חוות דעת על ``האם אירלנד שווה בקיץ או לא``..... תודה מראש
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • ?
        אורח נערך לאחרונה על ידי

סליחה שאני דוחף ת`אף שלי
        לפני שבוע הייתה כאן שאלה דומה לגבי מקום אחר. אז כתבו כאן שני זוגות שחברים שלהם הזהירו אותם לא לנסוע עכשיו לתורכיה כי מאוד מסוכן לישראלים והמליצו להם לבטל את הטיול לחלוטין. למיטב זכרוני היו כאן חמש או שש תגובות שסתרו את דעתם של החברים ודווקא המליצו להם כן לנסוע. ואני תמה ותוהה: ואם יהיו כאן כמה תגובות של משתתפי הפורום שימליצו לך כן לנסוע בקיץ לאירלנד כיוון שהיא כן יפה גם בעונה זאת - מה תעשה: תישאר בכל זאת בארץ או תיסע למקום אחר כי דעת החברים גוברת (ואז בשביל מה בכלל היה צריך לשאול כאן) או שבכל זאת תיסע לאירלנד, אולי אף תיהנה מהטיול, ועם שובך ארצה תזרוק את החברים ``הממליצים`` לכל הרוחות וכיווני האוויר? דילמת-חיים קשה, נכון? לא הייתי באירלנד ואיני יכול לתת תשובה. אבל גם לא כל-כך ברור לי מה יכול להיות לא יפה באירופה בקיץ (זולת מזג האוויר, אולי). עם כמויות הגשמים האדירות שאירלנד מקבלת הכל ודאי ירוק ופורח גם בקיץ. סליחה שלא יכולתי להתאפק. בגילי זה קצת קשה. מן הסתם יהיו כאלה שיאירו את עיניך מניסיונם. ואם איני טועה הייתה כאן לפני מספר שבועות כתבה של ``למטייל`` על אירלנד. ליפא העגלונאי
        • שולה
          שולה נערך לאחרונה על ידי

ואני מנסיון
          יכול להיות שאירלנד יותר ירוקה ופורחת באביב. אבל הייתי פעמיים באוגוסט והיא היתה, ירוקה, יפה ומאד מאד ידידותית. מומלץ.
          • gilgi
            gilgi נערך לאחרונה על ידי

אירלנד בקיץ:Re
            מבחינת אירלנד - כן אירלנד נהדרת גם בקיץ! אבל, קיץ היא עונת התיירות עם כל המגבלות שלה והן בהחלט מורגשות גם באירלנד!
            • 1 / 1
            • פוסט ראשון
              פוסט אחרון