ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

זמן נהיגה מלונדון לפריז

פורום אירופה
    4
    4
    3712
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • ?
      אורח נערך לאחרונה על ידי

שלום, האם מישהו יכול לומר לי (מנסיון) כמה זמן יקח לי לנהוג מלונדון לפריז? (בהנחה שאני לוקח את המנהרה) אני מתכוון לזמן בפועל כולל הכל, מרגע היציאה עד ההגעה. תודה!
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • noa Xscotland
        noa Xscotland נערך לאחרונה על ידי

זמן נהיגה מלונדון לפריז:Re
        המעבר במנהרה עצמה, מפוקסטון לקאלה, לוקח 35 דקות. אתה צריך להיות שם זמן מה לפני מועד יציאת הרכבת שאליה הזמנת, כמובן. להגיע מלונדון לפוקסטון.... תלוי מאיפה בלונדון, כמובן, אבל צריך לקחת בחשבון כשעתיים. ושוב, תלוי לאן אתה רוצה להגיע בפריז אבל בערך שעתיים ו3/4 מקאלה. וכל זאת, אם אתה נוהג ברכב שלך. אם זה רכב שכור, אז אתה צריך לוודא שמאשרים לך לעבור ליבשת, וכן לשקול אם כדאי לך לנהוג ברכב אנגלי ביבשת.
        • gilgi
          gilgi נערך לאחרונה על ידי

אם זה רכב שכור אז פשוט עליך לשנות את תוכניותך. חברות ההשכרה דורשות סכומים גבוהים מאד על העברה ליבשת ומנסיוני זה פשוט לא מעשי. אם הרכב שלך אז ראה התשובה של נועה בקשר לזמנים. אני לא יודע אם אתה מודע למחיר המעבר, אבל זה לא זול בכלל.
          • נוסע מתמיד
            נוסע מתמיד נערך לאחרונה על ידי

סליחה, אבל למה בכלל לנהוג מלונדון לפריז? אם מדובר על טיול בשתי הערים האלה, אין צורך ברכב בכלל, לא בהן עצמן, כי יש תחבורה ציבורית מצויינת והנהיגה והחניה לא קלות, ולא ביניהן, כי יש רכבת.
            • 1 / 1
            • פוסט ראשון
              פוסט אחרון