ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

הגעה מבריסל לאנטוורפן

פורום אירופה
    3
    4
    6253
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • ?
      אורח נערך לאחרונה על ידי

אני מגיע לשדה התעופה בבריסל וצריך להגיע לאנטוורפן. האם יש רכבת משדה התעופה בבריסל לאנטוורפן
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • ehud34new
        ehud34new נערך לאחרונה על ידי

הגעה מבריסל לאנטוורפן:Re
        לפי זכרוני צריך לנסוע לבריסל ומשם לאנטרוופן ולא ישיר....משדה התעופה הייתי שם ב2001 ואני גם סוף החודש הזה אהיה שם....וזה מה שעשיתי אז .... אבל יש וזה בוודאות אוטובוס ישיר לאנטרוופן שזה גם משהו שיכול להיות כאופציה....אם מתאים לך
        • orlanda1
          orlanda1 נערך לאחרונה על ידי

יש אוטובוס משדה התעופה
          ישירות לאנטוורפן. ראה בקישור. השדה נמצא בין שתי הערים ונראה לי שחבל לעשות את הדרך לבריסל כשאפשר ליסוע ישירות משם לאנטוורפן. מלבד זאת, עצם הקירבה של השדה לאנטוורפן אומרת לי שמונית גם אופציה (אני מקווה שהיא עולה לא יותר מ-50 יורו). התחנה הסופית היא בקייזרלאי, הרחוב שמחבר בין תחנת הרכבת לבין רחוב הקניות המרכזי, המייר. נקודה מאוד מרכזית.
          אפשרויות הנסיעה מהשדה בבריסל

החברה המפעילה את שירות האוטובוסים
          • ?
            אורח נערך לאחרונה על ידי

הגעה מבריסל לאנטוורפן:Re
            כמו שכתבה לך קרן, יש אוטובוס של brussels airlies. יוצא כל שעה עגולה. אחרון ב 11 בלילה. מחיר 8.5 יורי כמדומני, זמן נסיעה כ 40 דקות או יותר (תלוי בתנועה). לאחר לקיחת המזוודות שעוברים את המכס, פונים ימינה לקצה של הטרמינל . יש מעלית. יורדים לקומה 0. זוהי הקומה של האוטובוסים. צא החוצה. תראה שלושה מסלולים מולך של אוטובוסים . האוטובוס לאנטוורפן נמצא בקצה של המסלול האמצעי. השילוט היחיד זה איזה שלט קטן כחול שנמצא על עמוד נייד (הכוונה עמוד בגובה מחר וחצי שניתן להזיז אותו) אפשר גם ברכבת. זה אומר נסיעה של כ 20 דקות לבריסל ואז עוד כ 50 דקות. המחיר דומה לאוטובוס.
            • 1 / 1
            • פוסט ראשון
              פוסט אחרון