לינה, בראשוב או סינאיה ?
-
איפה עדיף ללון בהרים ברומניה , בבראשוב או בסינאיה ? אנחנו 3 מבוגרים, יוצאים לטיול פעם ראשונה ברומניה. 3 ימים מוקדשים לבוקרסט ו-4 ימים להרים. אנחנו מעדיפים מסלול כוכב בהרים. לצאת לטיולים ולחזור מאותה עיר. אנחנו מעדיף לשהות בעיר ולא בכפר קטן. השאלה שלנו למנוסים כאן על איזה עיר אתם ממליצים מה היתרונות והחסרונות תודה על כל מידע אגב, זה הפורום הכי מקצועי שקיים !!! תודה מראש דודי -
לינה, בראשוב או סינאיה ?:Reשתיהן מתאימות ושוכנות משני צידי אתרי הרי הקרפטים. סינייה נעימה וקומפקטית,עיירת תיירות נחמדה עם קזינו,בתי קפה,מסעדות ואתרי תיירות חשובים:ארמון פלש,רכבל לפסגות ועוד,עם גישה נוחה ברכב או בתחבורה הציבורית לשאר אתרי התיירות באזור. בראשוב היא עיר גדולה,עם מרכז עתיק יפה וגישה נוחה וקצרה באוטובוס לעיירת הסקי פויאנה בראשוב שמעליה(כ-10 דקות נסיעה).יש בתי אופרה,תאטרון ובתי קולנוע. למעשה אפשר להתגורר באחד מבתי המלון/מוטלים בפויאנה-בראשוב ולהנות מכל העולמות(עיר /עיירה/כפר). -
לינה, בראשוב או סינאיה ?:Reשי שלום אשמח להמלצה על בתי מלון בפויאנה ברשוב. תודה -
לינה, בראשוב או סינאיה ?:Reיש מלון/פנסיון חדש יחסית וזול יחסית לאחרים(לפחות עד לפני שנה), בבעלות ישראלית, עם צוות ידידותי:לימור שמו. קרוב לתחנת האוטובוס שמוריד לבראשוב. ניתן להזמנה דרך חברת תור-לינק המתמחה ברומניה,ןןדאי גם דרך חברות אחרות. באתר המצורף ראי משמאל עוד הפניות למלונות/פנסיונים בעיירה ובעיר.
לימור -
לינה, בראשוב או סינאיה ?:Re -
לינה, בראשוב או סינאיה ?:Reהאם שמעת על מלון פיאטרה מרה? מה שקשור לישראלים שחרר אותי. -
שוחחררת סופיתואגב, מה גורם לך לחשוב שהרומנים הירודים יותר טובים? מניסיון אישי: דומה(לישראלים)מינוס. ובמקרים רבים: מינוס,מינוס. מינוס נעים לך,ברומניה. -
שוחחררת סופית:Reאמנם ילידת הארץ, אבל ממוצא רומני. חיה ונושמת רומנית את ההווי למרות שעדיין לא ביקרתי בה ויש לי בתכנית טיול שורשים. -
לינה, בראשוב או סינאיה ?:Reסיניה עיירה נחמדה שברחוב המרכזי שלה מספר מלונות וחנויות ארמון וכנסיה יפים ותחבורה נוחה לפרדיאל ועוד ישובים בסביבה ברשוב עיר יפה ומעניינת אבל לא הייתי ממליצה -לפחות לטעמי ללון בה פויאנה ברשוב נימצאת במרחק של 10 דק` נסיעה מברשוב ניתן להגיע אליה באוטובוס או מונית מהעיר עיקר הפעילות בה היא שוטטות ומנוחה אבל ההליכה לעיתים לאנשים מבוגרים קשה עם עליות (בכל אופן להורי לא היה קל ובשנים האחרונות הם מעדיפים לשהות בסיניה) מחירי המלונות בסיניה נמוכים יותר מרחק הנסיעה במכונית בים סיניה לברשוב כשעה -
לינה, בראשוב או סינאיה ?:Reאישית הייתי מעדיף את פואינה בראשוב על בראשוב ועל סינאייה ( את סינאייה הייתי בכלל משאיר לדרך חזרה לבוקרשט ) וזאת ביחוד אם אתם מתניידים ברכב . בזמנו שהיתי בפנסיון אלכסנדרה הצמוד למלון אלפין ונהניתי בו הרבה יותר מאשר באלפין. לצערי המחירים ברומניה מהמירים פלאים - ב 2003 שילמתי על חדר זוגי 40 $ והיום המחירים באתר 80 יורו אולם עדיין יותר זול מאלפין
אלכסנדרה -
תודה על ההמלצותעדיין קשה לי להחליט בכל אופן תודה