ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

איך להגיע מיוון לאיטליה?

פורום אירופה
    3
    5
    3904
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • wing
      wing נערך לאחרונה על ידי

אני מתכננת מסע רכבות באירופה בקרוב. מישהו יודע במקרה מהי הדרך הזריזה ביותר להגיע מיוון לאיטליה? אני מניחה שזה במעבורת.. אם כן, מאיפה לאיפה?
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • דוב פנדה
        דוב פנדה נערך לאחרונה על ידי

איך להגיע מיוון לאיטליה?:Re
        מ-Patras ביוון ל-Brindisi או Bari באיטליה. אין לי לוח זמנים מעודכן. ניתן לחפש באינטרנט, החברות הן: Hellenic Mediterranean Lines Adriatica Navigazione Ventouris Ferries נכון ללפני 10 שנים.
        • ?
          אורח נערך לאחרונה על ידי

אני אשמח לעזור לך בתכנון
          הנתיב המהיר הוא מפטראס או איגומניצה (מול האי קורפו) לבארי או ברינדיזי. יש גם מעבורות שמגיעות לאנקונה או ונציה. כרטיסי יוריילפאס תקפים לנסיעה חופשית במספר חברות, לא כולל לינה ומסי נמל, ובקייץ יש תוספת עונתית. לפני שאת בודקת את המעבורות, כדאי לבדוק אם יש טיסות זולות בין יוון ואיטליה, בעיקר אם נקודות היציאה והיעד שלך רחוקות מהנמלים הנ``ל. נסיעה יבשתית+ימית מאתונה לרומא למשל היא ענין של סביבות 24 שעות, לעומת טיסה שנמשכת שעה נטו וכ-4 שעות ברוטו.
          • wing
            wing נערך לאחרונה על ידי

אני אשמח לעזור לך בתכנון:Re
            המון תודה לשניכם 🙂 זה עוזר לי מאד. ולניצן, מאיפה הידע הנרחב? אשמח ליצור איתך קשר.. שוב תודה!
            • ?
              אורח נערך לאחרונה על ידי

הייתי פעם מנהל בפורום הזה
              רוב הידע שלי הוא מהתקופה ההיא, לכן הוא עלול להיות לא מעודכן. ידע כללי על יעדי תיירות יש לי מאז שהייתי בבי``ס יסודי, אולי אפילו מהגן. כשהייתי בכיתה ג` ידעתי את כל המדינות בעולם וערי הבירה שלהן בע``פ. פעם באיזה חידון ידעתי 49 מדינות בארה``ב מתוך 50 (דווקא את מונטנה שכחתי!) על טיולי תרמילאים ותחבורה ציבורית אני יודע קודם כל מניסיון אישי של כחצי שנה (אם מצרפים יחד את כל הטיולים) ב-18 מדינות באירופה, ובנוסף לכך משיטוט בפורומים בנושא באנגלית. עם כל הצניעות... אני לא חושב שיש מומחה יותר ממני בנושא הזה בארץ.
              • 1 / 1
              • פוסט ראשון
                פוסט אחרון