סקנדינביה במאי-יוני
-
טיפ קטן וחשוב...:Reהי עודד, תודה אנחנו עוברים בשוודיה מכמה סיבות- 1. רק נורווגיה, שלושה שבועות, יהיה קצת חדגוני, לא? אני מבינה שבנרווגיה הנוף מדהים אבל סה``כ לא מאוד משתנה. אני טועה? אני מבינה ששוודיה קצת שונה באופיה הנופי וזו סיבה אחת לעבור דרכה ואולי גם לעצור לטיול 2. קרובי משפחה בשטוקהולם 3. שכירת רכב בשוודיה זולה מבנורווגיה אם יש לך מידע אחר לגבי הנקודות שהעליתי, אשמח לשמוע (מלבד לגבי 2 כמובן
-
סקנדינביה במאי-יוני:Reאוסיף ואחדד קצת את המידע: אם תשתמש במנוע חיפוש קרוואנים שבאתר של בנדנה שמופיע תחת השם ``חפש את הקרוואן המתאים לך`` תוכל לראות את כל הקרוואנים הזמינים בסקנדינביה עם מחירים לתקופה שבחרת. לגבי החניונים יש אתר של האיגוד האירופאי ACSI המכיל את כל החניונים באירופה ראה לינק למטה. בהזדמנות זו הערה לבנדנה: קשה למצוא את מנוע החיפוש היעיל שלכם, רצוי שתבליטו אותו יותר כדי שגולשים יוכלו למצוא אותו
חפש את הקרוואן המתאים לך
אירגון ACSI -
סקנדינביה במאי-יוני:Reיש למשל כנסיות לוחות עץ האופייניות לנורבגיה, ופזורות בכל מיני מקומות. בעיירה רורוס יש מכרה ושעות הביקור מצומצמות יותר שלא בקיץ. גם חלק מהמעבורות פועלות בלוז מצומצם יותר עד הקיץ. -
טיפ קטן וחשוב...:Reכמו שאמרתי לא הייתי בנורווגיה אבל כפי הניראה הנופים בה הרבה יותר יפים מבשוודיה. אומנם בשבדיה יש כמה אתרים לבקר אבל לא ראיתי משהוא שהוא Must פרט לעיר שטוקהולם. בשטוקהולם יש הרבה מה לעשות אפילו שבוע. אם הייתי שואלת אותי הייתי במקומך נוסע לשבועיים לדרום נורווגיה ושבוע לשטוקהולם. -
סקנדינביה - עזרהכמי שטייל 4 חודשים בסקנדינביה (כולל צפון נורווגיה ולאפלאנד) אשמח לעמוד לרשותכם במידע וסיוע רון - 052-5322977
http://ron.kellner.fotopic.net/ -
תודה. רשמתי. -
ניסיון חיובי בלינת אוהל:Reשלום.
אנו משפחה עם 4 ילדים. מתכננים לינה באוהל.
כיצד התשלום בקמפינג : פר חלקה? פר אוהל?
כיצד מבשלים? קונים שם גאזיה? מקלחות?
מה ההבדל מול הבקתות ?
אפשר לפרט קצת יותר על השהות בקמפינג?
המלצות לאתרי קמפינג שנהנתם?
תודה.