טרק להר טריגלב- סלובניה
-
שלום רב! רציתי לדעת אם יש מישהו או מישהי שעשה או עשתה טרק להר טריגלב בסלובניה? ואם אפשר פרטים, כמה זה עולה , ואיפה מתחילים? אני מתכנן טיול לא ארוך של כ6 ימים בסלובניה במטרה לטרק בהר טריגלב- שהבנתי שזה בערך שלושה ימים, ובנוסף טיול בלובליאנה ואולי בעוד איזו שמורה. אבל בגדול הר טריגלב הוא מוקד העניין, אז אם אפשר פרטים בבקשה, אשמח!! תודה ויום טוב! -
טרק להר טריגלב- סלובניה:Reדבר ראשון, טרק מהסוג הזה מתאים לקייץ. אם חשבת לעשות את זה בפסח - תרד מהרעיון. הכי פשוט יהיה לעשות חיפוש בגוגל על TREKKING IN TRIGLAV ובטח תמצא אתרים שעוסקים בנושא. לפרק טריגלאב יש אתר ובטח תמצא שם משהו בנושא. אני מכיר כמה אתרים בנושא טרקים באירופה וגם שם כדאי לחפש. תוכל למצוא אותם במדור ACTIVITIES בקובץ TRAVEL באוסף הלינקים שהעלתי פעם לרשת...
הלינקים שלי -
טרק להר טריגלב- סלובניה:Re -
טרק להר טריגלב- סלובניה:Reהיי מצורפים 2 לינקים עם מידע על פארק טריגלב והטיפוס על ההר. יש כמה מסלולים, באורכים שונים עם לינה בבקתות הרים. תאור של אחד המסלולים יש גם בספר של לונלי פלנט על סלובניה (אני מכירה את הגרסה באנגלית, ידוע לי גם על תרגום). באופן אישי, לא בטוח שהייתי משקיעה זמן בלובליאנה.. הפארק מקסים, תהנה!!
מידע על הטרק לטריגלב כולל צחירי בקתות
פארק טריגלב -
צחירי=מחירי (סליחה!) -
טרק להר טריגלב- סלובניה:Reישנם מספר טרקים אפשריים בשמורת הטריגלב כאשר בד``כ הטרק מתחיל או נגמר (או שניהם) בבוהיני כאשר נק` התחלה או סיום שונות יכולות להיות בעמק סוצ`ה או בקרניסקה גורה. אנחנו עשינו את מסלול של שלושה ימים שמתחיל ונגמר בבוהיני, בעיקר מתאמי נוחות של האפשרות להשאיר את רוב הציוד באתר קמפינג, ולעשות את הטרק יחסית ``קלים`` (למרות שהירידה לקרניסקה-גורה אמורה להיות מרשימה במיוחד). לטרק עצמו כמעט ולא צריך שום ציוד. הבקתות מאוד מסודרות עם ארוחות ערב חמות ואפשרות לקחת ארוחות ארוזות ליום טיול. ת`אמת שאין יותר מידי מה לתכנן מהארץ, תשאיר לך 3-4 ימים פנויים בלו``ז, ואת רוב המידע ומפות טיול אפשר למצוא בלשכת התיירות המצויינת בבלד. וכמובן שפסח הוא לא תקופה טובה....... -
טרק להר טריגלב- סלובניה:Reתודה לכולם על העזרה