מה מותר להעלות למטוס
-
אני נוסעת לפריז בעוד שבוע. ברצוני לדעת, לאור הכתבות כאן, מה מותר להעלות בתיק היד. את המים ששופכים כבר שמעתי, על הקרמים שזורקים כבר קראתי, מה לגבי טלפון נייד, מצלמות ועדשות. תודה לעונים שבת שלום -
מה מותר להעלות למטוס:Reאין בעייה עם פלאפונים ומצלמות במטוס. השינוי הזה חל בעקבות נסיונות פיגוע באמצעות החומרים הנוזליים ולכן אסור לשאת אותם בתיק היד. כמו כן את יכולה גם לשאול בשדה תעופה לפני שאת שולחת את התיק -
מה מותר להעלות למטוס:Reבעליה למטוס מישראל , בבן גוריון, מותר להכניס נוזלים. אני הכנסתי בקבוק מיים לשתייה במהלך הקניות בדיוטי פרי. אבל בדרך חזרה מאנטליה כן גם הרשו לנו להכניס מים, אבל מגרמניה זרקו לנו את המים.אסור מגרמניה להעלולת למטוס שום דבר נוזלי, והבדיקות לעליה למטוס קפדניות מאד. -
מה מותר להעלות למטוס:תודה לשניכם אךברשותי מצלמה וסט עדשות בתוך תרמיל גב. האם לא תהיינה בעיות עם זה. -
מה מותר להעלות למטוס:תודה לשניכם אך:Reלא נתקלתי בשום בעיה מהסוג הזה! רק נוזלים וקרמים שלא נקנו בדיוטי פרי, ורק בטיסות חזרה. רבקה -
מה מותר להעלות למטוס:תודה לשניכם אך:Reבדיוטי פרי באנטליה אתה קונה בקבוק 1 ליטר מים מינרלים ב- 10 דולר. ממש יקרנים. אז תביאו איתכם מים למטוס הלוך ושוב. -
מה מותר להעלות למטוס:Reפשוט לא לעלות שום דבר,אולי משקפי קריאה וספר.בטיסת חזרה מפולין נפרדתי גם מאודם,פודרה ומסקרה.הבודק הפולני אמר שהם ``ג`לי`` ולא עזר לי להגיד שהם לא אלא של איב סאן לורן!!! לא לקחת צ`נסים!!! טיסה נעימה,אמה. כנ``ל משחת שיניים.