ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

ויזה+חיסונים לאתיופיה

פורום אפריקה
    3
    5
    1001
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • חיליק
      חיליק נערך לאחרונה על ידי

בדרכי להודו דרך אדיס אני רוצה לעצור שם ליומיים שלושה. האם נידרשת ויזה מאתיופיה לעצירה קצרה? האם מתן ויזה מותנה בחיסונים? מה עלות ויזה בארץ? אם אעשה את העצירה בדרך חזרה מהודו האם ניתן לקבל בהודו ויזה וכמה תעלה שם? אם רצוני לצאת לזמן שעולה על חודש הא
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • ?
        אורח נערך לאחרונה על ידי

ויזה+חיסונים לאתיופיה
        באשר לשאלות על הודו, נראה לי יותר רלוונטי לשאול בפורום המזרח הרחוק. בכל מקרה, איני מבינה את ההיגיון בפתיחת חשבון מקומי בהודו, במיוחד לאור העובדה שאתה נוסע לשלושה חודשים - איזה יתרון כלשהו יש בכך? ויזה לאתיופיה ניתן להוציא גם בשדה התעופה. המחיר הוא 100$
        • runyon
          runyon נערך לאחרונה על ידי

ויזה+חיסונים לאתיופיה:Re
          ויזה לאתיופיה עולה בארץ 204 ש''ח ל-3 חודשים. טובה ל-30 ימים מיום הוצאת הויזה בישראל (שים לב!). יתכן וליומיים שלושה יש ויזה מוזלת יותר. בכניסה למדינה לא בודקים פנקס חיסונים, אבל אני לא מבין למה אתה מוטרד מכך אם אתה בדרכך להודו. בכל מקרה אתה צריך חיסונים.
          • ?
            אורח נערך לאחרונה על ידי

ויזה לאתיופיה:Re ליעל ליעל
            ליעל האם המחיר של הויזה הוא 100 דולר על סמך ניסיון אישי?? מתי היית באתיופיה??? משום שלונלי פלאנט ובמקורות מידע אחרים רשום שניתן להשיג ויזה בשדה התעופה תמורת 40 דולר בתודה גיא
            • ?
              אורח נערך לאחרונה על ידי

ויזה לאתיופיה:Re ליעל ליעל
              >בדרכי להודו דרך אדיס אני רוצה לעצור שם ליומיים שלושה. >האם נידרשת ויזה מאתיופיה לעצירה קצרה? >האם מתן ויזה מותנה בחיסונים? >מה עלות ויזה בארץ? המחיר של ויזה לאתיופיה זה 49$ כשמסיגים בשגרירות (עד 3 חודשים) ו29$ בסדה התאופה (טובה לחודש).
              • 1 / 1
              • פוסט ראשון
                פוסט אחרון