ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

ג`יפים ברומניה המלצות

פורום אירופה
    3
    10
    5003
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • ?
      אורח נערך לאחרונה על ידי

מתכנן טיול עם חבר לקרפטים ביום ה` הקרוב. מבקש המלצות לטיולי ג`יפים האם יש סוכנות טיולים מומלצת? מה המחירים? לכמה ימים כל טיול בשטח?האם יש טיולים עם לינה בבתי מקומיים? תודה לכל המשיבים יוסי
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • fgjdjhfk
        fgjdjhfk נערך לאחרונה על ידי

ג`יפים ברומניה המלצות:Re
        לא הבנתי מה אתה מחפש? חברה המוציאה טיולי ג`יפים מהארץ או חברה המוציאה טיולי ג`יפים ברומניה? דודו
        • ?
          אורח נערך לאחרונה על ידי

דודו שלום אני מחפש חברה ברומניה לטיולי ג`יפים של יומיים עד ארבעה ימים תודה
          • fgjdjhfk

תראה אני לא מכיר ויום חמישי אותותו מגיע לכן ממליץ לך לפרסם גם בפורומי רומניה באנגלית שם תקבל תשובה עוד לפני יום חמישי. בהצלחה דודו
            פורום רומניה באנגלית 1

פורום רומניה באנגלית 2
            • hאורי
              hאורי נערך לאחרונה על ידי

היי דודו אני דוקא מכיר וממליץ על החברה שבאתר הרומני המצ`ב.הצרה שהאתר שלהם ברומנית.טיילתי אתם ודברו אנגלית מצויינת. אורי
              ג`יפים,באפוסן.

forum_getfile/id-4573/private-0
              R002-007.JPG
              • fgjdjhfk

אהלן אורי ...
                מה נשמע חבר, הרבה זמן לא שמענו ממך (-: מתחילה עכשיו עונת התיירות הגולשים החדשים זקוקים למצויינים כמוך! אם אתה ממליץ על החברה כתוב זאת בטיפים 1001 כאן באתר,לפעמים אני נתקל בחברה שמחפשים טיול ג`יפים ומה שאני עושה זה מחפש להם חברות השכרה בבוקרשט. זה לא בעיה שרשום ברומנית אני ימסור ליוסי את פרטי ההתקשרות עימם וישלחו לו מידע באנגלית, רק מה... יום חמישי הוא כבר ברומניה (-: כל טוב לך חבר
                • fgjdjhfk

יוסי תראה את ההמלצה של אורי...
                  הוא כותב כאן על חברה שעושה טיולי ג`יפים ב- Muntii Apuseni הריי אפוסני. דבר איתו ותשמע מה יש לו לומר על חברה זו, המחירים וכל דבר נוסף ... האתר שלהם ברומנית כפי שאורי ציין אך הם דוברים אנגלית לכן שלח להם אי מייל בכתובת: [email protected] הפניה ל- Cristi Varciu יש גם טלפון: 0740625490 - 4 - 013 בהצלחה דודו
                  טיולי ג`יפים ברומניה
                  • hאורי
                    hאורי נערך לאחרונה על ידי

אהלן דודו נשמה.-רומניה ג`יפים.
                    כבר עברו שנתיים (כמעט) מאז שנסעתי אתם. באותה תקופה דווקא המלצתי עליהם. הם טובים לכל טיול כולל רגלי, אופניים וכ`ו, אבל אין לי מושג מה קורה איתם היום.נדמה לי שכתוב באתר שם על איזה דיל -רק שלא הבנתי.אפשר להזמין אותם מהיום למחר ביחוד עכשיו שעוד לא עונה,אבל זמן מתאים לאפוסני שהם קרפטים לא כ`כ גבוהים ולא כ`כ משלגים ומסוכנים וגם מיושבים מאוד. אפשר כבר לטייל שם (לדעתי הלא בדוקה).הסיפור שלי איתם ממש נחמד.נסענו עם קורנל ערב אחד בדאצ`ה המרופטת שנוסעת על גז ותקוה,לאחד הכפרים לחפש בשלנית של בית שפרסמה את מעלותיה באינטרנט ועוד באנגלית.הבשלנית שגרנו אצלה,הבטיחה ארוחות נהדרות וגם טיולי ג`יפים-אבל לא קיימה. מצאנו את הכפר הנידח ואפילו את הפנסיון הגדול שלה-אבל היה סגור.יצאה שכנה להכניס פרה לחצר הבית הריק,ושאלה מה אנחנו מחפשים. ענינו שאת הבשלנית מהאינטרנט. פרצה הרומניה בצחוק גדול.אמרה שבאינטרנט אי אפשר לטעום ולא להריח וגם שההיא היתה התלמידה הכי גרועה שלה.בקיצור שכנענו אותה די בקלות לפתוח שולחן תמורת תשלום זעום.האוכל היה נפלא,הצוייקה עוד יותר והאורות והרעש משכו עוד אנשים פנימה ונהיתה חגיגה רומנית אמיתית.קורנל כבר אמר שבעצם היא שהייתה צריכה לשלם לנו על החגיגה.הגיע זוג אורחים עם ארבע על ארבע ישר מאגם פונטנלה.שאלתי בזהירות אם גם אנחנו נצליח לעבור את ההר שבין הכפר לאגם. ענו שרק עם ג`יפ והראו תמונות על הדיגיטלית.אמרתי שגם אני רוצה.צילצלה המארחת לבעל הג`יפ שבתמונה, מהחברה שבלינק, התייצב תוך עשרים דקות וסגרנו.בכדי לפגוש אותנו אחרי ארבעים ק`מ,ג`יפ ואגם היה צריך קורנל למחרת לעשות סיבוב של 250 ק`מ בחרא כבישים רומניים צדדיים מזל שהוא לא שתה מהצוייקה.לנו היה כדאי.אז הנה אני,דוגמנית הביית,הג`יפ הרומני מודל 57 עם מנוע דיזל יפאני חדש,ההר ואגם פונטנלה. אה כן...נעלמתי בהכנות לטיול ובטיול של חודש לסין ואם מענין אותך לראות את הסדרות הראשונות המצולמות פתח את פורום אסיה מהדף השני תראה את מה שאני כבר כותב לך כמה שנים.העולם גדול ויפה אפילו מרומניה ובין שש מאות מליון הסיניות,יש המון חתיכות,פי כמה וכמה מכל חמות המזג והנמרות הרומניות-נסה כדאי לך.----אורי
                    forum_getfile/id-4940/private-0
                    R002-011.JPG
                    • fgjdjhfk

אהלן דודו נשמה.-רומניה ג`יפים.:Re
                      אהלן אורי לגבי החתיכות האסיאתיות יש לי כבר אחת (-: המטפלת של ההורים שלי מנפאל, איך שאומרים אם הפרה לא הולכת לשוקת השוקת באה אל הפרה (-: לגבי הדיל שרשום זה לגבי חמשוש בחורף במחיר של 60 יורו לאדם. לגבי הדצ`יה של קורנל היא גם נסעה על בנזין לא רק על גז. היום הוא כבר התקדם וקנה דיהוו (-: לגבי הג`יפ הרומנים מומחים בתחזוקת רכבים ישנים! מזכיר לי את הצבא (-: אני כבר קופץ לפורום אסיה לפגוש את התמונות אז להתראות בינתיים. דודו
                      • fgjdjhfk

זה המחירון לוילה שלהם....
                        1. 20/11-15/03 לא בעונה 50 רון לחדר עם שני מקומות ללילה 60 רון לחדר עם שלושה מקומות ללילה 45 רון לחדר עם מקלחת במסדרון [מקווה שהבנתי טוב (-: ] 2. 20/05-20/09 עונה חמה 70 רון לחדר עם שני מקומות ללילה 80 רון לחדר עם שלושה מקומות ללילה 55 רון לחדר עם מקלחת במסדרון [מקווה שהבנתי טוב (-: ] דודו
                        וילה באפוסני
                        • 1 / 1
                        • פוסט ראשון
                          פוסט אחרון