שוויץ- ברנינה אקספרס
-
שלום, בנוגע לרכבת הברנינה אקספרס בשוויץ: 1. האם ניתן לעלות עליה מלוגאנו ולרדת בקור(ולא להתחיל מקור)? 2. האם ניתן לקנות כרטיס בתחנה ולא מראש? 3. האם ניתן להעלות מזוודות לרכבת? 4. האם את הקטע מטיראנו ללוגאנו מבצעת רכבת או אוטובוס? תודה רבה על העזרה. -
שוויץ- ברנינה אקספרס:Reברנינה אקספרס מגיעה מלוגאנו לכור או חזור ראה www/rhb.ch/berninaexpress/berninaexpress.e.php כרטיסים ניתן לקנות בתחנת הרכבת, אך יש להצטייד במקום שמור, חובה, לפיכך מציעה לקנות את הכרטיס יום קודם אם ניתן באשר לשאלה אם ניתן להכניס מזוודות, יסולח לי אם צחקתי לשאלה. מחיפה לתל אביב ניתן להכניס מזוודות? שוויץ מתחברת עם איטליה, צרפת, גרמניה ... טיראנו - לוגאנו, לעניות דעתי לא נוסעת שם הברנינה אקספרס, אך בשם אלוהים, מה תחפש בטיראנו? הייתי מוותרת עליה. -
מזוודותלא יודע לה אי אפשר לעזור ללא הגיחוך והתנשאות ?! מדובר ברכב תיור ולא ברכבת נוסעים רגילה!!! אני לא מתכוון לנהוג כישראלי מצוי ולהעלות את המזוודות שלי לרכבת תיור שלא תוכננה לכך ולעצבן את שאר הנוסעים! אני מעוניין לנהוג בנימוס שם, ולכן אני מברר. אז מה ההשוואה של קו חיפה-ת"א ? -
שוויץ- ברנינה אקספרס:Reהברנינה נוסעת מטירנו עד כור, וללוגנו מגיעים באוטובוס. חובה להזמין כרטיסים מראש. מצורף קישור לאתר, ויש גם לוח זמנים. אנחנו נסענו קטע - מטירנו עד סאנט מוריץ - דרך הברנינה פאסוהנוף היה מרהיב! גם לדעתי אין כל כך מה לחפש בטיראנו עצמה, ובקיץ שם חם מאד! תהנו!
ברנינה אקספרס -
תודה רבה נירית -
בשמחה! -
נדמה ליששאלת בכל הפורומים וענו לך האם בכל פורום התשובה היתה שונה? -
מה עובר עליך?!נדפק לך משהו? מצא לעצמך חיים במקום לחפש הודעות שלי בפורומים אחרים! מי אתה ולמה אני זקוק לרשותך??????????? אגב, ספק לי את אותן הודעות...אידיוט!