ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

לדודו ו- gilbardi

פורום אירופה
    4
    18
    1761
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • אילן Ilan
      אילן Ilan נערך לאחרונה על ידי

שלום חברים! בכל פעם שהמלצתם על מלון ציאחלאו בפיאטרה ניאמץ נדלקה לי נורית אדומה, הואיל וזכרתי תגובה שלילית. היום היה לי זמן ומצאתי תגובה אחד אך לזכרוני ישנה עוד אחד של מטייל עם ילדים שקיבל יחס מעלעב במלון זה. לתשומת לבכם. נהגים ומלונות שם: תמר דואר אלקטרוני: תאריך: 2006-05-14 מתוך: אירופה / רומניה - לינה ואירוח,תחבורה והתמצאות,ספקי שירותים תוכן הטיפ: לאחר שהתעדכנתי באתר זה ונעזרתי בטיפים ובפורום יצאנו בשעה טובה לרומניה. חזרנו מרומניה מאושרים על שנפל בחלקנו להכיר נהגת/מדריכה אקדמאית,אינטליגנטית,דוברת אנגלית שוטפת, מבינה מעט עברית וכמובן דוברת רומנ מלון שמאוד התלהבנו ממנו הוא ``ניו מונטנה`` בסיניה. מלון מחודש ומודרני, ולמי שנשאר כמה ימים בסיניה אפשר לנצל את הספא בו - ז`קוזי, סאונה טיפולי מסג` ובריכה גדולה מחוממת. החדרים מרווחים, ארוחות בוקר טובות,והשירות מצויין. לעומת זאת - לא להתקרב למלון CEAHLAU בפייטרה ניימץ. לא מגיע ל-2 כוכבים. חדרים מאובקים, חדרי מקלחת מדיפים ריח תעלות ניקוז, אין מים חמים עד שאתה לא מתלונן, ואז הם פוחתים את השיבר הראשי של המלון למים החמים. ארוחת הבוקר עלובה. שיהיה לכם שבת שלום !
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • gilbardi
        gilbardi נערך לאחרונה על ידי

מלון צ`חלאו פיאטרה ניאמץ :Re
        לאילן שבת שלום לעולם לא המלצתי על מלון צ`חלאו , תמיד ציינתי שבפיאטרה קיימים ( נכון ל2003 יתכן והיום זה אחרת ) 2 בתי צלון צ`חלאו וצ`נטרל . שניהם סבירים , לנתי בשניהם ולהיפך בד`כ אני ממליץ לכו על הדיל הזול ביניהם כי אין הבדל בין שניהם ( ואני מתייחס למיקום , לחדר ולתנאים כולל שרות ) . יש , למיטב ידיעתי גם וילה או משהו דומה להשכרה כ``לינה כפרית `` אולם בפיאטרה לא התנסיתי באופציה זו וכמו כן לא לכל אחד זה מתאים . לגבי מלון צ`חלאו מנסיוני האישי נתקלתי ביחס טוב ואדיב מצד אחד ( נסעתי עם אבי לטיול שורשים והבאנו חבר ילדות מקומי לישון לילה אחד עמו בחדר והם לא הסכימו לקחת תוספת כסף ), מאידך רמת השרות ואולי לזה אתה , אילן , מתכוון הפכה אצלנו לבדיחה בקשנו סוכרזית , הזכרנו פעמיים ואז בפעם השלישית הופיעה מלצרית עם צלחת קטנה עליה מפית ועליה 2 כדורי סוכרזית יכולתי להתעצבן להגדיר השרות מעליב או חרא ובחרתי לצחוק כל פעם שאני נזכר באירוע . ( ומי שמכיר אותי יודע שבסופו של דבר שתינו כולם שתיה ממותקת ומאז לא מש ה קופסאת הסוכרזית מתיקי .) לסיכום צריך לזכור שני דברים : א. לפעמים מלצר שקם על צד שמאל או אי הבנה כלשהי גורמים לתרעומת . ב. המלצה על מלון הינה ממס` הבטים : ממיקום , תנאי החדר , וכמובן ללא צל של ספק גם שרות .
        • אילן Ilan

כנראה שלא הובנתי נכון. מניסיוני האישי ומתגובות של אחרים קומפלקס טרויאן בפיאטרה ניאמץ הוא בחירה טובה. המבקרים בפיאטרה ניאמץ מגיעים ברכב ( למעט ידידנו דודו ((-: ) כך שאין בעיה ללון כמה דקות ממרכז העיר והוא אינו מוזכר בתגובות שלכם וחבל. רק בגלל זה כתבתי לכם.
          • gilbardi
            gilbardi נערך לאחרונה על ידי

איני מכירו ... יש לינק לאתר ? יש לך נסיון עמו ?
            • אילן Ilan

קומפלקס טרויאן בפיאטרה ניאמץ :Re
              כן, יש לי ניסיון טוב איתו משנה שעברה וגם ראיתי לא מזמן תגובה חיובית מאוד בפורום. אחד הפקידות גם מדברת עברית והם היו ממש נחמדים איתנו. לא מצאתי לינק ישיר אלה רק את המצורף. www.infinitytravel.ro/turism/turism_intern/cazare_in_romania/neamt/pensiunea_troian_3_alexandru_cel_bun.html
              • שולמית
                שולמית נערך לאחרונה על ידי

פנסיון טרויאן
                הפנסיון נחמד מאוד החדרים בסיסים אבל לא חסר דבר והמסעדה פשוט מצוינת בערבים בסופי השבוע יש מוזיקה וריקודים מומלץ לאכול שם מרק בתוך כיכר לחם בהחלט שווה את המחיר ואם יש רכב עדיף על המלונות טל. 233-241444 פקס 233-235407
                • fgjdjhfk
                  fgjdjhfk נערך לאחרונה על ידי

לא כל המלצה שלילית פוסלת על הסף...
                  זה פשוט לא הגיוני, אם היו המלצות חוזרות ונשנות על מלון מסויים בו השרות או כל דבר אחר הינו גרוע אז נדלקת נורה אדומה אך אם מדובר אך בהמלצה אחת או שתיים אזיי אני לא חושב שזה פתח לפסילה חד משמעית. אני באופן אישי לא לנתי בבתי מלון אלו אלה בפעם אחת אצל מכרה של ידידה שלי ב- 10 דולר ללילה תמורת חדר נחמד בביתה. ובפעם נוספת בדירה השייכת למכרים של ידידה שלי באותו הבניין בו היא גרה. צריך ויש לבחון כל המלצה אם לחיוב או שלילה בדקדקנות רבה! לדוגמא אני לנתי בפנסיון נחמד בטרגו מורש בו היה לי חדר עם חימום טלביזיה בכבלים שרותים ומקלחת צמודים בעלות של 50 ליי חדש והיה ממש נעים ללון שם. ולאחר זמן מה קראתי בטיפים 1001 על המלצה שלילית על מקום זה בטענה שנתקלו באנטישמיות. דודו
                  • fgjdjhfk

אהלן אילן אני משתדל לא ללכת שבי אחר כל המלצה של מקום לינה מסיבה אחת פשוטה אין לי נסיון אישי ואני בדרך כלל ישן אצל מקומיים. פעם אחת משהי כאן בפורום טענה כלפיי כי המלצתי על מקום מסויים בסינאיה והיא ביקרה שם ואמרה שהמקום כלל אינו משהו, בזמנו נהגתי לעשות חיפוש בגוגל ולקחת לינק שתיים של מקומות לינה ולמסור למי ששאל, כיום איני נוהג כך אלה נותן לינק בו יש מס` רב של מקומות לינה והשואל יבחר בעצמו. לגבי המלונות בפיאטרה פשוט ידעתי שישנם שני בתי מלון ורשמתי זאת בלי לאמר השרות חדרים שלהם מצויין או פקידת הקבלה ממש נחמדה, פשוט רשמתי עובדתית שקיימים שני בתי מלון. דודו כנראה שלא הובנתי נכון. מניסיוני האישי ומתגובות של אחרים קומפלקס טרויאן בפיאטרה ניאמץ הוא בחירה טובה. המבקרים בפיאטרה ניאמץ מגיעים ברכב ( למעט ידידנו דודו ((-: ) כך שאין בעיה ללון כמה דקות ממרכז העיר והוא אינו מוזכר בתגובות שלכם וחבל. רק בגלל זה כתבתי לכם.
                    • fgjdjhfk

רשימת מקומות לינה ב- NEAMT :
                      Belvedere City/Town: Alexandru cel Bun - Neamt Accomodation Type: Hotel Number of rooms: 24 Address: Str. Petru Movila 325 Tel: 233 261,470 Fax: 233 261.471 Ceahlau City/Town: Piatra Neamt Accomodation Type: Hotel Number of rooms: 143 Address: Piata Stefan cel Mare 3 Tel: 233 219.990 Fax: 233 215.540 [email protected] Central City/Town: Piatra Neamt Accomodation Type: Hotel Number of rooms: 130 Address: Piata Petrodava 1-3 Tel: 233 216.230 Fax: 233 223.228 [email protected] www.hotelcentral.ro Doina City/Town: Targu Neamt Accomodation Type: Hotel Number of rooms: 26 Address: Str. M. Kogalniceanu 6-8 Tel: 233 790.270 - 790.272 Fax: 233 790.843 [email protected] www.trustdoina.ro Hanul Razesilor City/Town: Tupilati - (22 miles to) Piatra Neamt Accomodation Type: Hotel Number of rooms: 22 Address: Tupilati - judetul Neamt Tel: 0233 781.130 Fax: 0233 781.130 [email protected] www.hanulrazesilor.ro Pensiunea Orizont City/Town: Farcasa - Neamt Accomodation Type: B&B Number of rooms: 9 Tel: 0233 267.029 or 0744 702.408 Fax: 0233 267.111 [email protected] www.orizont.neamt.ro Bulevard City/Town: Piatra Neamt Accomodation Type: hotel Number of rooms: 40 Address: B-dul Republicii 38-40 Tel: 0233 235 010, 235 040 Fax: 0233 218 111 Farmecul Padurii City/Town: Alexandru cel Bun - Neamt Accomodation Type: B&B Number of rooms: Tel: 0233 228.907 or 0727 773.707 Fax: ככל הנראה ישנם עוד מי יודע בכל רגע נתון יש השקעות רבות ברומניה. דודו
                      • אילן Ilan

לא כל המלצה שלילית פוסלת על הסף...:Re
                        נכון מאוד! אך מצד שני אין לתת פירסום למקומות לא ``נעימים`` ולשלוח מטיילים שזמנם יקר למקומות עם הסטוריה מפוקפקת. לגבי הדוגמה שלך, לא רק רומניה משתנה אלה גם האנשים משנים את דעתם ולכן מקום כזה שהתקבל לגביו תגובה שלילית לא צריך לפרסמו. קימים עדיין הרבה מקומות ששווה לפרסם אותם ולשלוח לשם מטיילים בלב שלם. שיהיה לך שבוע טוב והמשך יום נעים. אילן
                        • אילן Ilan

הי דודו! רוב המטיילים כמוני עושים חיפוש באינטרנט ומוצאים מקומות לינה באיזורי הטיול שלהם, אך ההתרשמות מהפירסום באתרים השונים לא תמיד נכונה. אני אישית `` אכלתי `` אותה עם מלון בשטוקהולם ובשנה שעברה עם פנסיון בהרי האפוסני שהזמנתי שתי לילות . לפי התמונות ושיחות הטלפון עם בעל הפנסיון חשבתי שנעבור שבת נעימה אך הבעיות התחילו עם ההגעה כאשר שמר לנו חדר אחד במקום השנים שהזמנתי וגם הוא לא היה גמור. לדעתי, הערך המוסף של אתר זה הוא ההמלצה למקומות עם נסיון טוב של מטיילים, שבהם לא תיהיה נפילה קשה מדי. כמובן שדברים יכולים להשתנות אך בככלי השיטה עובדת.
                          • fgjdjhfk

לכן כדאי לשריין ליום/יומיים...
                            הראשונים ולהמשך הטיול פשוט להיות ספונטנים או שתהיה רשימת מקומות באיזורי הטיול ושם לבחון באופן אישי ממבט מקרוב. אין ספק כי נסיון של אחרים חשוב אך מנגד יכול להיות [וזה קורה לא מעט] שמשהו דוחף המלצה פעם אחר פעם בשמות בדויים! כמו שנאמר כבדני וחשדני (-: דודו
                            • fgjdjhfk

אני לא מסכים איתך ...
                              זו לא פרסומת אלה עובדות שהמלונות האלו קיימים בעיר זו או אחרת! אל תגזים עם הסטוריה מפוקפקת בעוד שאתה בעצמך מצאת רק 2 טיפים בהם נכתבו דברים שליליים על המלונות בפיאטרה! אין מה לעשות עם טעם וריח לא מתווכחים, הנה גילבארדי אמר כי היה מרוצה למרות שהיו בעיות שאחרים היו עושים מהם סקנדל. נכון קיימים הרבה מקומות שחלקם אפילו לא נמצאים באינטרנט ולכן הבאתי רשימה ע``מ שיהיה מגוון רחב לחיפוש. שבוע טוב דודו
                              • אילן Ilan

ואני לא מסכים איתך :-)) ...:Re
                                שלום דודו! הצגת שם המלון הוא סוג של פרסומת ( אני לא פרסומאי או משפטן כך שאני לא מכיר את ההגדרה הנכונה). דבר שני , אני לא חיפשתי היסטוריה מפוקפקת אלה נתקלתי בשתי התגובות של המטיילים לגבי מלון ציאחלאו. עזרתך בהצגת רשימות העזר היא מבורכת, אך אני עומד על דעתי שצריך לציין מקומות מומלצים ע``י המטיילים. אני תמיד ממליץ על שני מקומות, פארלה ארפאשאל ( הזכויות של אורי ויבורך על המלצתו) וגם על חנול דראקולה, כיוון שמקומות אלה היו מעל לממוצע ומציגים ,לדעתי, את רומניה במיטבה. לגבי פנסיון טריאן בפיאטרה ניאמץ, ראתי רק תגובות חיוביות בנוסף לניסיון הטוב שלי ושניכם לא הזכרתם אותו בכלל. בסך הכל ( אני מקווה ((-: ) ששנינו רוצים שהישראלים יגלו את הצד הנעים והיפה של רומניה ויחס לא נאות יכול להרוס חלק מחוויות הטיול ולהשאיר טעם מר.
                                • fgjdjhfk

אוקיי זהו סוג של פרסומת ...
                                  כשמציגים משהו ברבים אפשר לומר שמפרסמים אותו. אין ספק שצריך לציין מקומות מומלצים ע``י המטיילים בשביל זה קיים טיפים 1001 ולשם אני ואחרים משתדלים להפנות הריי זהו המקום הראשון לחיפוש לפני ``פרסום`` (-: שאלה בפורומים. לסוגיה בה אין אני משבח את המקומות שציינת פשוט אני משתדל לפרסם אתרים בהם מס` רב של מקומות לינה ולא בודדים כאשר שם הגולש בוחר לו את שחושב הוא שמתאים, לגבי זה שציינתי את המלונות נדמה לי שזו אחת הפעמים הבודדות. אין ספק שכל מי שעוזר בפורומים השונים עודות רומניה מקווה שהתייר הישראלי יקבל את המירב שהמדינה המקסימה הזו יכולה לתת! ולכן אני כאן זה מס` שנים (-: רק המחשבה שתייר יקבל מידע מוטעה ולא את שקיים מעביר בי צמרמורת. סתם כדוגמא משהו שנכתב בפורום רומניה באנגלית, בחור מקונסטנצה רושם שם ובכל פעם שמשהו מחפש תחבורה הוא דוחף לו מונית גם שלא צריך, משהו שאל על נסיעה מבוקרשט למאמאיה והטקסימן אמר לו קח מונית בכ- 130 דולר, עכשיו אם כנגד לא היו אנשים טובים יש כאלו שיפלו בפח! כל טוב לך דודו
                                  • שולמית

שאלה לאילן
                                    אילן האם אתה מדבר על חנול דרקולה בסיגשוארה?
                                    • אילן Ilan

אילן לשולה :Re
                                      שלום שולה ! שחנול דרקולה הוא שישה ק``מ מסיגישוארה ליד הכפר דאנאש. לפני נסיעתנו לרומניה ראיתי ב-1001 טיפים המלצה על מסעדה בתוך יער עם ארבעה צימרים. לא יחסתי לזה חשיבות כיוון שאנחנו שומרי כשרות אך רשמתי את מספר הטלפון. לאחר הסיור בסיגישוארה היה מאוחר וצילצלתי לשאול אם יש מקום. להפתעתי הרבה עמרו לי כן והזמנתי שני חדרים. נסענו בכביש לכיון סיביו וראינו חץ עם שלט חנול דרקולה. פנינו לכביש לא סלול בתוך היער ולאחר כ 1 ק``מ פגשנו רכב שבא ממול ושאלנו אם זה עוד רחוק. האיש אמר לי שזה עוד ק``מ אך אם לא הזמנתי חבל על הזמן ושנחזור. אני אניתי בביטחון שהזמנתי ןלכן המשכנו. הגענו לחצר יפה, פתחתי את השאר ובתוך החצר אבזים ותרנגולות ומסעדהשנראתה על רמה ( לפי סידור השולחנות והעיצוב ). כאשר פניתי לקבלה ובדקו, נאמר לי שאין הזמנה והיתי קצת מבולבל. כאשר אמרתי להם את מספר הטלפון אליו צילצלתי, חייכו ואמרו אאא, אתה הזמנת לפנסיונאה דרקולה שזה בהמשך הכביש. הינו צריכים לחזור בדרך הלא סלולה וחברי התעצבן אך זה עבר לו במהירות כאשר הגענו לפנסיונאה דרקולה. המקום ממש נהדר, בכניסה מגיעים למסעדה יפה והחדרים במבנה דו-קומתי חדש ונקי. בדרך עוברים ליד חצר סגורה עם סוסי פוני ובצד השני של החצר מבנה לשעורי רכיבה ומלא בתי יענה. התברר שמאז ההמלצה של ב - 1001 טיפים בעלי הבית עשו עסקים טובים :-)) ובנו עוד מקום. מצורף לינק.
                                      www.dracul.ro/en/index.php
                                      • שולמית

לאילן
                                        אילן תודה רבה על התשובה המפורטת אני אשמור טיפ זה לפעם הבאה
                                        • 1 / 1
                                        • פוסט ראשון
                                          פוסט אחרון