ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

בורמה בחודש מרץ

פורום אסיה-המזרח הרחוק
    2
    5
    1382
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • ?
      אורח נערך לאחרונה על ידי

בחודש מרץ אנו טסים לבורמה. האם החום נסבל שם בחודש זה? אשמח לקבל אינפורמציה ממי שהיה שם בחודש מרץ תודה אילנה
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • rainbow02
        rainbow02 נערך לאחרונה על ידי

היי אילנה,אני הייתי שם במרץ
        ואני יכולה להגיד לך ש....חם!חם מאוד!סביבות ה-50 מעלות שזה די מטורף להסתובב ברחבי המדינה, המלצה חמה שלי, לא לוותר לגמרי על בורמה אלא פשוט מינגון,עיר הבירה לקחת אוטובוס ישר לאזור החופים. יש שם חופים משגעים, עם כפרי נופש ממש לרגלות החוף, המון תיירים בורמזים מגיעים לשם. ממש כיף.בנוגע לשאר בורמה - אכן קצת בעייתי. בהצלחה!
        • ?
          אורח נערך לאחרונה על ידי

מחפשת פרטים על חופי בורמה
          היי. אנחנו נוסעים באמצע פברואר לבורמה והתכנון הוא להיות רק בחופים (אין לנו הרבה זמן). האם את יכולה לתת לנו המלצות על מקומות לינה, אוכל, דברים לעשות, צלילה וכו`? די קשה למצוא פרטים על האזור הזה. תודה מראש, יעל
          • ?
            אורח נערך לאחרונה על ידי

אז אני מבינה ש...
            באפריל זה בכלל יהיה 60 מעלות?
            • rainbow02
              rainbow02 נערך לאחרונה על ידי

היי יעל,אשמח לעזור לך בנושא
              אז ככה- מינגון יש 2 אופציות שקשורות לאזור החופים בבורמה. אחת זה לקחת אוטובוס מינגון שנמשך כמה שעות צפונה ובנקודה מסויימת להחליף אוטובוס שחוצה מערבה (גם כמה שעות) לכיון אזור החופים שנחשבים היותר יפים בבורמה א-ב-ל לנו מקומיים מסרו שהנסיעה השנייה שחוצה מערבה היא בין הקשות ביותר,המון המון פיתולים בקיצור,סיוט עד שמגיעים. או,וזו האופציה שאני וחבר שלי החלטנו בסוף לקחת, נסיעה יחסית לא ארוכה מינגון,לכיון חוף צ`אונטה (כך הוא נקרא), הנסיעה עצמה לא קשה בכלל ואני יכולה להגיד לך שנהנינו מאוד. על החוף עצמו בנו מין כפר נופש עם בתי הארחה,ממש נחמד (יש המון תיירים בורמזים) אך שלא תטעי,זה לא כמו בחופים בתאילנד,עדיין לא מפותח שם כ``כ לכן מסיבות ופאבים לא תמצאי (אם זה מה שאת מחפשת) כך גם חנויות ועיניני שופינג והחוף עצמו לא הכי מושקע אבל ניתן להשכיר שם אבובים וזה משעשע 🙂 מסעדות כמובן שיש והאוירה של שבוע נופש-שקט-שלווה על החוף זה עושה את כל הכיף..... אם יש עוד שאלות אני אשמח להשיב. תהני!
              • 1 / 1
              • פוסט ראשון
                פוסט אחרון