לאוס מדרום לצפון???
-
שלום לכולם, אני מתכננת להגיע ללאוס מהצד הדרומי שלה-כלומר מקמבודיה . זה אומר שאני צריכה להצפין דרך ארוכה מאוד שלמיטב ידיעתי לא רצופה במוקדים ששווים ביקור,פרט לכך שזו דרך ארוכה מאוד. היעדיל המרכזיים בלאוס בדר``כ הם ויינטיין, שאליה אגיע בסוף וממנה אחצה לתאילנד, ווין ויאן ולואנג פראבנג,שנמצאים בצפון. האם שווה לי בכלל לעשות את המסלול הזה ?נראה לי שאני ``תופרת ``לעצמי חתיכת דרך. אשמח להתייחסות ממי שעשה דרך דומה או ביקר בלאוס..... תודה ויום מעולה. -
לאוס מדרום לצפון???:Reשווה מאוד להגיע לדרום לאוס ! במיוחד השילוב עם קמבודיה - שגם הוא מעולה . שווה לעצור ב SAVANAKHET ו ב TAKHEK ומשם לעלות לאזור תצורת קארסט מהממות ושבטים באזור LAK XAO נסיעה טובה -
לאוס מדרום לצפון???:Reלדעתי אסור להפסיד את 4000 האיים (סי-פאן-דון) יש שם כמה מקומות מדהימים. והדרך לא כזאת ארוכה... כמה שעות... -
לאוס מדרום לצפון???:Reבכל זאת , קראתי שאזור דרום לאוס בעונה החמה(אני אהיה שם רק ביוני) לא מומלץ כי החום שם פשוט מזעזע . לעזאזל החום, נזיע קצת הרבה וננוח בסוף בתאילנד- לא??:) אני בעד לעבוד קשה . -
לאוס מדרום לצפון???:Reהעונה החמה מסתיימת בסוף מאי או תחילת יוני כשמתחילים המונסונים. יוני הוא זמן מצויין לטיול בדרום מזרח אסיה לדעתי ! -
אני ממליץ להפוך-צפון לדרוםדבר ראשון, לא לוותר על דרום לאוס! זה האיזור הפחות מתוייר של לאוס, והוא יפה ומרתק. חשוב לא לפספס את הצפון הרחוק של לאוס, ואני מתכוון לאיזורי לואנג נם תה, והכפרים מואנג נוי ונונג קיאו. מצפון תאילנד לסוע ללואנג נם תה. אפשר לעצור בלואנג פראבאנג משום שזו חתיכת נסיעה!! מלואנג נם תה להדרים על לנונג קיאו ומואנג נוי, דרומה ללואנג פראבאנג, דרומה לפונסוואן ומישון הכדים, דרומה לואנג ויאנג, דרומה לויאנטיאן, דרומה לאיזור הדרום - פאקסה, סוואנקט ו - 4000 האיים! טיול מהנה! -
אני ממליץ להפוך-צפון לדרום:Re -
אני ממליץ להפוך-צפון לדרום:Re -
נראה לי שלא היית בדרום לאוסבכלל. נכון נדב? -
נראה לי שלא היית בדרום לאוס:Reהשאלה היא מה מזג האוויר בדרום לאוס באיזור יוני .אפשרי בכלל להנות מהביקור באיזור או שכדרי לוותר עליו? היית שם ? -
הייתי לא בא לי לענות בפורוםהזה סורי(זה לא את זה החומר המגעיל שמסתובב בפורום).