תכשיטים בפושקר
-
היי ! הבנתי שושקר הוא המקום לקנות בו תכשיטים . אני מחפשת המלצות לחנויות ספציפיות / אזור בו מוכרים תכשיטים . הדגש על עגילים מכסף (פחות פשוטים מעגילי קוקה ) בתקציב הגיוני . תודה ! -
תכשיטים בפושקר:Reאת לא צריכה המלצות, זה לא זהב ולא אבנים יקרות ויהלומים, כולה כסף כשתיהי שם ותסתובבי בשוק תראי הרבה חנויות עם תכשיטים ותבחרי מה שאת אוהבת ותבדקי קצת מחירים ותשווי ותתמקחי באופן סביר אם תרצי, זה לא משהוא ששווה התעסקות זה לא יקר וממש לא עקרוני היכן תקני. -
אם אין לך מושג על מה את מדבעדיף שתשמרי לך את לעצמך... ותתפלאי, גם ``בתכשיטי כסף ואבני חן`` יש ים של תחמנים ורמאויות. -
יש לי מושג ותרגיעתכשיטי הכסף בהודו שנמכרים לתיירים הם יציקות הם זולים ואין איזו חנות אחת ומיוחדת בפושקר או בכל מקום שהתכשיטים שלה שונים מהאחרות. אבני החן בתכשיטי הכסף הם באמת לא משהוא יקר ההודים הם תכמנים אך לא פריירים והם לא מוכרים תכשיטי כסף עם אבנים יקרות, לפעמים גם האבנים זה באמת לא אבנים ובמקרה בן זוגי לחיים הוא גם צורף וגם גמולוג אז אני סופר יודעת מה אני כותבת אתה אולי לא -
שון..:Reמה ``אם אין לך מושג על מה את מדברת``? מה ``תשמרי אותה לעצמך``? אתה כנראה לא מכיר אותה ולא יודע אם יש או אין לה מושג. למה שתשמור את דעתה ולא תספר לנו מה היא חושבת? אני נהנה לקרוא. -
שון, עוד משהוא בענייןנכון שיש זיופים של אבני חן - המון!!! הכל הם מזייפים, אבל זו לא הייתה השאלה. ההודים גם ימכרו לך פסל קטן משייש ואם תגרד תראה שזה משהוא כמון סבון. בקיצור השאלה לא אם מזייפים ברור שהם מזייפים, הם תכמנים גדולים ומשחקים אותה חברים שלך, אחים שלך וימכרו לך גם אויר. העניין הוא שאף אחד לא יוכל לתת לה כאן שם של ``חנות`` בפושקר שם בטוח אין זיוף. כי אף אחד לא יודע לזהות את הזיופים אלא אם הוא בעל מקצוע ובעל הכלים המתאימים. ככה שגם אם אתה לדוגמא מכיר חנות בפושקר ונהיית ``אח`` של המוכר ההודי זה לא מבטיח שמה שהוא מוכר זה יותר אמיתי מהשכן שלו. מבין? זיוף באבני חן זה עולם ומלואו ושום הסבר/הדרכה לא יוכל לעזור למטייל הלא מקצועי בנושא. אגב גם בישראל נמכרים תכשיטי כסף עם אבני חן, לא תמיד זה אבנים, לא תמיד זה טבעי ויש מצב שמי שעונד את זה לעולם גם לא ידע את זה. -
יש לי מושג ותרגיע:Reבמשפט שלך כבר אמרת הכול... ``ההודים הם תכמנים אך לא פריירים והם לא מוכרים תכשיטי כסף עם אבנים יקרות, לפעמים גם האבנים זה באמת לא אבנים `` זה בדיוק העניין... הם אלופים`` בלשדכך לך`` ``אבני חן יקרות`` ולספר סיפורים עד הודעה חדשה שהם שוות וכמו שאת אמרת ובצדק,ברוב המיקרים הם לא שוות כלום. נ.ב יש לי כן מושג על מה אני מדבר,אני במקרה בתחום עיצוב התכשיטים שנים רבות ומכיר את ההודים די הרבה שנים. -
אבני חן יקרות...:Reהן בד``כ כ``כ יקרות שפושקר זה לא בדיוק המקום לקנות אותן, בטח לא בחנות ברחוב. אבל גם טבעת עם איזו זכוכית משוייפת יכולה להראות טוב. זה חלק מהכיף של הקניה.. להוציא 70 ש``ח על משהו שנראה כאילו הוא עלה 700. -
ועוד משהוא גליכשקונים תכשיטי יוקרה ממתכת אצילה משובצים ביהלומים ואבני חן יקרות...בדרך כלל נהוג לקנות אותם במקומות של מונטין וגם מקבלים פרופיל של היהלומים / אבן חן היקרות כתוב בצורת מסמך/תעודה,המציין את הקראט שלה. -
לזה התכוונתיכמו שכתבת, כשמדובר בתכשיטי יוקרה!!! אבל השואלת היא בחורה ישראלית שרוצה לקנות עגילי כסף בפושקר... ורוצה המלצה לחנות כאילו דא? מי בדיוק היה רושם לה כאן המלצה לחנות בפושקר לתכשיטי כסף? זה לא נחשב יוקרתי ולא משבצים בזה אבני חן יקרות. אתה מבין עכשיו אותי? -
תכשיטים בפושקר:Reבפושקר ישנן כמה חנויות בהן מדברים עברית, המחירים סבירים ויותר. יש את רובין יש את פאפו -שווה להכנס אליו -
דווקא ג`ייפור יותר מפורסמתבתכשיטים. המבחר שם גדול יותר