פלולם,איך מגיעים משדה תעופה
-
בקר טוב,היום אני טס לגואה ונוחת שם ב-5 אחה``צ, איך מגיעים משם לחוף פלולם וכמה זה אמור לעלות? תודה על כל טיפ והצעה שיוכלו לעזור. להתראות -
פלולם,איך מגיעים משדה תעופה:Reבוקר טוב.... האפשרות הטובה ביותר היא לקחת מונית משדה התעופה בגואה לאנג`ונה ומשם אוטובוס לפלולם,עניין של שעתיים נסיעה. על המונית לא לשלם יותר מ-400 רופי. תהנה. -
למה להטעות?moon30 אתה/את יודע/יודעת היכן נוחתים בגואה? ואיפה נמצא חוף אנג`ונה וחוף פאלולים יחסית לשדה התעופה? אז ככה: נוחתים בואסקו דה גאמה, שזה ליד פאנג`י (העיר) וחוף אנג`ונה נמצא צפונית לואסקו דה גאמה, כשחוף פאלולים נמצא דרומית לו. כלומר את/ה מציע/ה לקחת מונית צפונה כדי לקחת אוטובוס דרומה? יופי. האפשרויות, אם כך, הן כאלה: יש מוניות לפאלולים משדה התעופה, הן צריכות לעלות בסביבות ה-600 רופי ומעלה. אבל יש אפשרות לנסוע באוטובוסים, שזה אגורות לעומת הנסיעה במונית, אבל זו נסיעה די מטרטרת, כי לא בטוח שיש אוטובוס ישיר לפאלולים. נוסעים העירה לפאנג`י ומשם לוקחים אוטובוס דרומה לכיוון פאלולים, צריך לשאול בתחנת האוטובוס אם יש ישיר. שיהיה בהצלחה. -
למה להטעות?:Reפניניה יקירתי... אף אחד לא מנסה להטעות,אם היית טורחת לקרוא את ההודעות הקודמות היית מבינה שאני עשיתי את זה על אופנוע ולי זו היתה הדרך הטובה ביותר וכמובן שהכל בערבון מוגבל. שיהיה לך שבוע מקסים. -
אבל חמודה...זה לא משנה איך עושים את הדרך, אנג`ונה תישאר לעד צפונית לואסקו דה גאמה ופאלולים תישאר דרומית לה.... מותר להודות בטעות, לא קרה שום דבר. שיהיה לך יום נפלא. -
סליחה, חמוד.... -
סליחה, חמוד....:Reאני חייב לציין שקראתי את הכתבה שלך על גואה ומאוד התרשמתי מהתמונות וזה החזיר אותי חודש אחורה וכמעט והזלתי דימעה,יש לי (כמו לרבים) פינה חמה בלב למקום הזה ותודה לך על כתבה מיוחדת. -
רציתי להגיד אותו דבר עלהתמונות שלך. הן מדהימות.