מדלהי לטאג מאהל?
-
היי רציתי לדעת איך אני מגיעה לטאג מאהל מדהלי ? אייך הולכת הפרוצדורה להיכנס או בכלל ה עושים. -
-
מדלהי לטאג מאהל?:Reאני לקחתי יום טיול מדלהי לאגרה טיול מאורגן ליום שלם עלה זול ומאד ממצה רק שזה היה ב-95 -
שמעתי על זה, והדעות היולא ממש בעד כי הטיול המאורגן כלל בתוכו הודים שעצרו בכל מיני אתרים קדושים בדרך, מה שהאריך את זמן הנסיעה. אני הגעתי לשם עם נהג. מאמינה שאם תקראי כאן בטיפים תמצאי יותר מתשובה אחת. בכל אופן, מומלץ להגיע לאתר עם שחר, הקופות נפתחות כבר בשש בבוקר, אחר כך מתחיל להיות עמוס מאד. מאד יפה להגיע בבקר עם הזריחה. -
מדלהי לטאג מאהל?:Reמרחק נסיעה מדלהי לאגרה (טאג` מאהל) כ- 4 שעות ברכב. אם בכוונתך לנסיעה וחזרה באותו היום הדרך הטובה ביותר אך גם יקרה ביותר הינה שכירת רכב עם נהג. אפשר למצוא בכל חור בדלהי. צריך להתמקח ולהוריד כמה שאפשר . אני שילמתי 2500 רופי (250 ש``ח) אבל היה שווה כל גרוש. בדרך חזרה אפילו נרדמתי קצת. היתרון שאפשר לעצור איפה שרוצים בדרך. צריך לצאת מוקדם לפני שממש חם ומתחילים פקקים. דמי כניסה לאתר 750 רופי כולל בקבוק מים בכניסה. לא מרשים להכניס פלאפון וממתקים. כמובן שאם בכוונתך להשאר שם או להמשיך לכוון אחר אפשר ליסוע גם ברכבת . הכי זול ונוח. קחי קרון עם מזגן!!