כדורי אקונומיקה
-
היי חברים, לגבי כדורי אקונומיקה- האם זה דבר שכדאי לקחת להודו\נפאל? באמת צריך את זה?מצב הגסטהאוסים כ``כ מזוויע? אני מתכוונת לשהות בגסטהאוסים ממוצעים, כמו רוב התרמילאים..לא בתי מלון וגם לא מאורות עכברושים מעופשות..ואיפה אפשר להשיג אותם? בחנויות טיולים לא מצאתי..יש את זה בסופרים? גם שם לא נתקלתי! מישהו יודע? שבת שלום ומבורך!!! ואם אפשר לא לענות למודעה אחרי חמש!! (כי כבר שבת, אני לא רוצה שתחללו בגללי) -
זה כדורי אקו-monica........ -
כדורי אקונומיקה:Reאלו לא כדורי אקונומיקה חלילה. אם אני מבין טוב, אז את מדברת על כדורים לטיהור המים, ובכן מדובר בכדורי יוד או כלור, ואותם ניתן להשיג בחנויות המטיילים ובמרפאות. -
אגדה אורבנית-אין סוף לTמטום -
כדורי אקונומיקה:Reהי טליושקה, כדורי אקונומיקה אכן קשה להשיג, זה מוצר שכבר לא נראה לי שמייצרים יותר, או שמייצרים בכמויות קטנות מאוד. אני לקחתי כדורים כאלו לטיול. מצאתי אותם באיזו מכולת קטנטונת בת``א ממש במקרה. לשאלתך על הגסטהאוסים- חלקם יכולים להיות במצב די מלוכלך. אל תצפי בשום אופן לסטנדרט של נקיון מערבי. אני לא יודעת למה את מצפה. בכל אופן למקלחת אף פעם לא נכנסים יחפים ועל השירותים אף פעם לא יושבים... כבר תתרגלי לשיטות הכריעה השונות ולשיטות שמירת שיווי משקל כשאת עולה על האסלה עם הנעליים:) השתמשתי בכדורים רק כשידעתי שאני הולכת להיות בחדר אחד ליותר משבוע והיה לי חשוב שיראו נורמלי פחות או יותר. השיטה היא לקחת את הבאקט שיש בכל חדר לרחצה ופשוט להמיס כדור בתוכו ולשפוך לשירותים ועל רצפת המקלחת. רוב המטיילים שטיילתי איתם העדיפו שלא להשקיע בזה, אבל שוב, זה עניין אישי של כל אחד ומאוד תלוי איפה תהיי וכמה אסטניסטית את. בכל אופן תהני, ושיהיה בהצלחה
ומאחר ותראי את ההודעה רק מחר- שבוע טוב. -
ממש לא צריךהי, אני טיילתי בהודו ונפאל, ולדעתי ממש לא צריך כדורי אקונומיקה. הגסטהאוסים ברוס המקרים לא ממש מלוכלכים. כמובן שזה לא הסטנדרטים של הארץ אבל מתרגלים מהר מאוד. בתחילת הטיול הייתי בדרהמסלה ושם קניתי חומר ניקוי מקומי סקוצ`ברייט וניקיתי את השירותים, סתם בשביל ההרגשה, זה לקח לי בדיוק 5 דק` ו``ביזבזתי`` בערך 5 ש``ח על החומרים. זה יכול להיות פתרון בשבילך. אבל אני חייבת לציין שזו היתה הפעם הראשונה והאחרונה שעשיתי את זה, מתרגלים מהר מאוד לתנאים ובאמת שהם רחוקים מלהיות נוראים. -
כדורי אקונומיקה:Reגם לדעתי אין סיבה לקחת. הם סתם מיותרים, יתפסו מקום בתיק ותצטרכי להפריד בינם לבין שאר הדברים (אם הפלסטיק העוטף נשבר זה לא טוב, אחרי הכל מדובר בחומר רעיל שגם הורס את הבגדים). בנוסף, זה לא שימושי כ``כ ממילא.. אם המקום מלוכלך ממש את לא תרצי לישון בו, ובטח שלא לנקות את השירותים בכל מקום חדש. בלי קשר, כדי לוודא שהחדר נקי את יכולה פשוט לבקש לראות אותו לפני שאת נכנסת.