ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

חיי לילה בקוואסן

פורום אסיה-המזרח הרחוק
    5
    8
    1916
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • ?
      אורח נערך לאחרונה על ידי

יש דבר כזה?
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • sahar14
        sahar14 נערך לאחרונה על ידי

זה כמו :יש דגים בים

forum_getfile/id-4238/private-0
        27-11-05_2353.jpg
        • ?
          אורח נערך לאחרונה על ידי

תפרט אח שלי פרט 🙂
          יום שני אני שם...
          • ?
            אורח נערך לאחרונה על ידי

תפרט אח שלי פרט :):Re
            אז ככה בבנקוק יש ``חיי לילה `` כביכול אבל הבעיה היחידה היא שסוגרים מקומות ב-00:00 - 01:00 בלילה בגלל שאצלהם קיים חוק שאסור למכור אלכוהול אבל אל תדאג זה ככה רק בבנקוק מקפידים באיים לא תראה את זה תוכל לשתות עד אור הבוקר ימכרו לך גם וגם המקומות בבנקוק הם לא משהו אל תשאר יותר מדי שם או שתעלה לצפון או שתדרד לדרום טיול מהנה אני מקנאה בך רוצה לחזור לשם שוב
            • דורון1
              דורון1 נערך לאחרונה על ידי

חיי הלילה זה בכלל בסוקומויט
              ברחוב קאוסאן יש בעיקר המוני תיירים שמסתובבים ברחוב הלוך ושוב בין הדוכנים, מסעדות תיירים ומועדון לילה אחד (LAVA) חביב. מרכז חיי הלילה האמיתי של בנגקוק הוא למעשה ברחוב סוקומוויט של בנגקוק. בסוי 11 של הרחוב יש את המועדונים Q-Bar ו-Bed Supper Club המומלצים. צריך להתלבש אליהם יפה כמו למועדונים בת``א, ומחירי המשקאות שם הם בערך כמו בת``א.
              • מרטין מבנגקוק
                מרטין מבנגקוק נערך לאחרונה על ידי

ועוד איך יש...
                shay שלום, מבחינת התיירים יש שלוש מקומות בילוי עיקריים בקאו סן: - מועדון ה-`GULIVER` שממוקם בקצה הקאוסן (מול תחנת המשטרה)כשבקומה הראשונה יש דאנס בר והמשקאות בו זולים יחסית (כ-70 עד 80 באט למשקה) ובקומה השניה יש כמה שולחנות פול ובר. למועדון מגיעים בעיקר תרמילאים וכמובן המוני תאילנדים ובעיקר תאילנדיות. - מועדון ה-`LAVA` ממוקם באמצע הקאוסן במועדון מתחת לאדמה בצורת דאנס בר והוא נחשב למועדון ברמה גבוהה יותר עם משקאות באזור ה-150 באט. - הפאב האירי `SHEMROK`. למרות השם המבטיח, אין במקום שום אלמנט אירי אבל יש בו אחלה אווירה עם מוסיקה חיה. הוא ממוקם מעל מסעדת ה-`KAHOSAN CENTER` שאשפר לומר שגם הוא מקום בילוי היות והוא פתוח 24 שעות ובשעות הקטנות הוא מלא עד אפס מקום. - מועדון חדש על הגג (ברח לי השם) שנמצא מול הקשר הישראלי וגם הוא פתוח עד ארבע חמש בבוקר. חוץ מהמקומות שציינתי, יש באזור הקאוסן לפחות עוד 10 מועדונים שאליהם מגיעים בעיקר תאילנדים צעירים ממעמד בינוני-גבוה שלא לדבר על פאבים קטנים שמפוזרים מסביב. אז יש חיי לילה בקאוסן... צריך רק לדעת לאן ללכת... טיול מהנה, מרטין מסוכנות הנסיעות של ה-`גרין האוס` בבנגקוק
                • yrbh
                  yrbh נערך לאחרונה על ידי

המלצה קטנה משלי
                  למועדון דאנס באר שיש שם רק תאילנדים בקואסן אם אתה הולך לכיוון הבורגר קינג תתקל בשלט מקדונלדס חמש מטר לפני השלט יש סמטא בכוון שמאל יש שם אחלה מועדון .
                  • ?
                    אורח נערך לאחרונה על ידי

תודה אנשיים עשיתם לי חשק
                    כפרה על התאילנדיותתתתתתת
                    • 1 / 1
                    • פוסט ראשון
                      פוסט אחרון