דרכי הגעה לקו-לנטה, תאילנד
-
אנחנו זוג בשנות ה- 50 איך הדרך הנוחה להגיע מצפון תאילנד אי לנטה? להיכן כדאי לטוס? איך וכמה זמן להגיע מהנחיתה ועד לאי? הרעיון - הגעה מהירה ללא קשר למחיר -
דרכי הגעה לקו-לנטה, תאילנד:Reהגיעו לקרבי בטיסה ומשם מונית עד למעבורת לקו לנטה. האי הינו אי מוסלמי מוזנח, רובו בבניה. לא מצאנו שום סיבה להישאר שם יותר מחצי יום. -
דרכי הגעה לקו-לנטה, תאילנד:Reתודה כמה זמן נסיעה מהנחיתה ועד המעבורת? באיזה תדירות יוצאת המעבורת ובמה זמן שיט עד לאי? אגב - מתי היית שם שאתה אומר שזה מוזנח? -
לפני כשלוש שנים הייתי(מעבורת יוצאת פעמיים ביום מקראבי) ההפלגה לוקחת שעתיים. אני לא בטוחה אבל נדמה לי שעלה לנו 100 באט לאדם. מגיעים לנמל בקו-לנטה שנמצא בקצה הצפוני של האי ומשם לכפר המרכזי משם מתארגנים על הסעה לחופים השונים באי. החוף והים עצמו היו מלוכלכים מוזנחים ונטושים וככה בכלל הייתה האוירה במקום ולכן עזבנו אחרי יום. אני לא ממליצה להגיע לשם, אבל בכל מקרה אם מגיעים אז רק בעונה (דצמבר-מרץ) כי לא בעונה כמו שאני ראיתי באוגוסט החופים מלוכלכים ומוזנחים, הים סוער, לא ניתן לעשות שייט ולא שנירקול, אין תיירים ואין כלום. רק בעונה אגב, יש מעבורת ישירות מקו-לנטה לקו-פיפי -
קו-לנטה, תאילנד:Reמצורף קישור לטיפ מהאתר, מסוף ינואר שנה זו. הטיפ הוא חיובי בתכלית ואני זוכרת גם כותבים אחרים שאהבו את המקום, כך שאולי זה באמת ענין של עונה. אתה יכול להתקשר עם הכותב ולקבל פרטים נוספים.
http://www.lametayel.co.il/1001tips/tip.asp?id=40140&var_name=city&var_id=3062&cat=